מחפש מדריך קצרצר להורדות ביטורנט ב HDX
אתה צריך את ה HDX מחובר לרשת כלשהי אלחוטי או חוטי, אני מניח שזה המצב אחרת לא היית שואל.
ממחשב ברשת באקספלורר (או כל דפדפן) אתה כותב http://192.168.y.xxx:8077 כאשר ה Y וה X הם המספרים אצלך (ה IP של ה HDX, אתה יכול לראות את ה IP בהגדרות ב HDX).
אם תעשה נכון את תגיע לממשך הקלץ של ה HDX. בממשק אתה יכול להעביר טורנטים ל HDX בקלות.
תודיע אם לא הסתדרת.
ממחשב ברשת באקספלורר (או כל דפדפן) אתה כותב http://192.168.y.xxx:8077 כאשר ה Y וה X הם המספרים אצלך (ה IP של ה HDX, אתה יכול לראות את ה IP בהגדרות ב HDX).
אם תעשה נכון את תגיע לממשך הקלץ של ה HDX. בממשק אתה יכול להעביר טורנטים ל HDX בקלות.
תודיע אם לא הסתדרת.
דפדפן אקפלורר לא נתמך
הקשתי את הפקודה http://192.168.2.101:8077/
כתבתי שם משתמש וסיסמה (NMT ,1234)
וכעת אני במסך שרשום שהדפדפן (אקספלורר 6) לא ניתמך ושצריך להתקין אופרה או פיירפוקס או ספארי.
ממש לא בא לי להחליף דפדפן.
מה עושים ואיך מתקדמים על מנת שאוכל להוריד טורטים דרך הHDX?
(ביכלל מה זה תפריט קלאצ')?
כתבתי שם משתמש וסיסמה (NMT ,1234)
וכעת אני במסך שרשום שהדפדפן (אקספלורר 6) לא ניתמך ושצריך להתקין אופרה או פיירפוקס או ספארי.
ממש לא בא לי להחליף דפדפן.
מה עושים ואיך מתקדמים על מנת שאוכל להוריד טורטים דרך הHDX?
(ביכלל מה זה תפריט קלאצ')?
נכון שכחתי שאקספלורר לא עובד, תוריד מגוגל את כרום, דפדפן קל ששמים אותו ליד האקספלורר, לא מפריע ואני משתמש בו יותר. אתה לא צריך להחליף דפדפן רק שיהיה עוד אחד. הגיע גם הזמן שתשדרג לאקספלורר 7 לפחות ?
קלץ זו התוכנה של ה HDX לטיפול בטורנטים, שתראה תבין, קלה מאוד לשימוש.
קלץ זו התוכנה של ה HDX לטיפול בטורנטים, שתראה תבין, קלה מאוד לשימוש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
לכל משפחת ה NMT יש קליינט טורנט ו USENET מובנה ברגע שיותקן כונן קשיח פנימי ואפליקציות ה NMT (חלק מעדכון הקושחה).
הורדת סדרות באופן אוטומטי למזרימדיה
אכן לעבוד עם הממשק הבסיסי Clutch מאוד פשוט.
יש כלי שאמור לאפשר הורדה אוטומטית של סדרות ישירות למזרימדיה ,אבל אצלי הוא לא עובד...
האם מישהו התנסה בכלי torrentwatch או כל כלי אחר להורדה אוטומטית של סדרות ע"י RSS ?
אשמח לקבל תגובות והמלצות על תוכנות שעושות את העבודה.
תודה מראש
משה
יש כלי שאמור לאפשר הורדה אוטומטית של סדרות ישירות למזרימדיה ,אבל אצלי הוא לא עובד...
האם מישהו התנסה בכלי torrentwatch או כל כלי אחר להורדה אוטומטית של סדרות ע"י RSS ?
אשמח לקבל תגובות והמלצות על תוכנות שעושות את העבודה.
תודה מראש
משה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
כן, אני מוריד בואפן קבוע כך למחשב עם utorrent. ניתן גם להגדיר כונן של HDX ככונן רשת במחשב ולהוריד ישירות אליו. באתר של utorrent יש הסבר איך להפעיל rss reader, ואיך להגדיר אותו. אצלי עובד די בסדר באתרים אמריקאים, רק משום מה לא מצליח לעבוד עם אתרים ישראלים ורוסיים:(
אבל עכשיו אתה נזכר, כאשר כל הסדרות נגמרו?:-)
אבל עכשיו אתה נזכר, כאשר כל הסדרות נגמרו?:-)
הורדת RSS ישירות למזרימדיה ללא תלות במחשב
סבבה תודה, אני מכיר את האופציה הנ"ל ואני עובד כך עם תוכנת ה-Azureus.
אבל ,אני מחפש תוכנה שתשב ע"ג המזרימדיה ותעשה את העבודה גם אם המחשב סגור...
אכן די מבאס שכל העונות של הסדרות המוצלחות הסתיימו
אבל ,אני מחפש תוכנה שתשב ע"ג המזרימדיה ותעשה את העבודה גם אם המחשב סגור...
אכן די מבאס שכל העונות של הסדרות המוצלחות הסתיימו