TANNOY OXFORD
רמקולים מוניטורים משנת 1978 של TANNOY
רמקולים מרשימים ביופים. עדיין לא שמעתי אותם. הם מוצעים למכירה במחיר של 500ש"ח. יכול להיות שמחר תתאפשר שמיעה.
השאלה היא האם גורם הזמן משפיע לרעה על הרמקולים?
האם יש כאן חבר ותיק שיצא לו להכיר אותם?
אשמח מאוד לתגובתכם
תודה!
רמקולים מרשימים ביופים. עדיין לא שמעתי אותם. הם מוצעים למכירה במחיר של 500ש"ח. יכול להיות שמחר תתאפשר שמיעה.
אשמח מאוד לתגובתכם
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רק תסתכל על הסראונד של הדרייברים ואולי תפתח אותם כדי להציץ על הקורס.
שמע אותם, אפילו עם הקלטה מונו ובדוק אם אתה מזהה הפרשים בין הצדדים.
אני לא הייתי חושש.
יתרה מזאת, ככה עשיתי עם ה-SPENDOR BC1 שהם אפילו יותר זקנים מאלו....ואתה תשמע אותם בקרוב...
שמע אותם, אפילו עם הקלטה מונו ובדוק אם אתה מזהה הפרשים בין הצדדים.
אני לא הייתי חושש.
יתרה מזאת, ככה עשיתי עם ה-SPENDOR BC1 שהם אפילו יותר זקנים מאלו....ואתה תשמע אותם בקרוב...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא מכיר את הרמקול הזה,אבל גורם הזמן לא אמור להשפיע על איכותו.
במידה והרמקול נישמר וטופל בצורה ראוייה.
זה בכל אופן, לא השיקול שצריך לעמוד לנגד עינך. בהצלחה.
עופר.
===============================
עופר.
===============================
רק תסתכל על הסראונד של הדרייברים ואולי תפתח אותם כדי להציץ על הקורס....
מרטין, לא ממש הבנתי את פרש שני המשפטים האלה. בבקשה להרחיב....ואתה תשמע אותם בקרוב......
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
מה לגבי התופעה הידועה של התיבשות הכבלים שיושבים על הקרוס?עופרצפריר כתב:לא מכיר את הרמקול הזה,אבל גורם הזמן לא אמור להשפיע על איכותו.
עופר.
===============================...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מקווה מאוד שהפעם יתאפשר לי לבוא. כי עד כה לא הייתי באף מפגש:(
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
אף אחד לא מכיר את הרמקול הזה? אתם עושים צחוק חברים?Vick כתב:רמקולים מוניטורים משנת 1978 של TANNOY
אשמח מאוד לתגובתכם
תודה!...
ועכשיו ברצינות
לשמחתי וכנראה שגם לשמחתך יש לי אותם.אלו היו הרמקולים הראשונים של טאנוי שרכשתי ממשה, בעל חנות סטריאו סטאר בפ"ת, בתקופה שעדין מכר באיזו דירה בקומת קרקע.
אלו רמקולים מדהימים באיכותם שמסוגלים לתת בראש להרבה דגמים חדשים. אצלי הגרילים כבר התפוררו אבל הרמקולים מתפקדים מצויין.
גש לשמוע אני בטוח שלא תתאכזב.
יואב
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אממממממממממ נחמד מאוד אני מתאר לעצמי שעם טובים מאוד
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
- parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול:
http://www.hnny.nl/archief_tannoy/oxford_t125.html
(יש אפילו עלון מקורי).
http://www.hnny.nl/archief_tannoy/oxford_t125.html
(יש אפילו עלון מקורי).
היכן מצאת את הרמקולים???? אחטוף לך אותםVick כתב:רמקולים מוניטורים משנת 1978 של TANNOY
אשמח מאוד לתגובתכם
תודה!...
קח אותם בעינים עצומות!
עד היום יש לי אותם,ואני לא מוכר.
בזמנו הרמקול הזה שימש את רשות השידור (לא שזה חשוב במיוחד אבל טוב לדעת) הרמקולים מעולים ונמצאים אצלי בחדר השינה,שמורים מאוד כולל הגרילים יש לי אותם כבר 25 שנה.
אני בטוח שגם כיום הם מסוגלים לתת בראש ללא מעט רמקולים אחרים.
בזמנו הרמקול הזה שימש את רשות השידור (לא שזה חשוב במיוחד אבל טוב לדעת) הרמקולים מעולים ונמצאים אצלי בחדר השינה,שמורים מאוד כולל הגרילים יש לי אותם כבר 25 שנה.
אני בטוח שגם כיום הם מסוגלים לתת בראש ללא מעט רמקולים אחרים.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

אם אתה לא רוצה אותו? אני קונה. ואני רציני.תעדכן אותי.Vick כתב:אז אתם אומרים שאני בעצם מצאתי אוצר?:)...
עופר.
=====================
עופר, כבר נקבתי מחיר אז אני לא יכול לעבוד עליך
סתם...
הייתי אמור לבדוק אותם היום אבל בסוף לא הצלחתי להגיע. מקווה שמחר זה יקרה. מרוב שבחים והילולים אני כבר חושש שמישהו אחר כבר חטף אותם. יהיה חבל
הייתי אמור לבדוק אותם היום אבל בסוף לא הצלחתי להגיע. מקווה שמחר זה יקרה. מרוב שבחים והילולים אני כבר חושש שמישהו אחר כבר חטף אותם. יהיה חבל
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

על תחכה הרבה, חבל.Vick כתב:עופר, כבר נקבתי מחיר אז אני לא יכול לעבוד עליךסתם...
הייתי אמור לבדוק אותם היום אבל בסוף לא הצלחתי להגיע. מקווה שמחר זה יקרה. מרוב שבחים והילולים אני כבר חושש שמישהו אחר כבר חטף אותם. יהיה חבל...
דרך אגב,זה לשימוש מרכזי? או בנוסף למה שיש לך?
עופר.
==========================
בנוסף. לשימוש מרכזי גם יש לי TANNOY REVOLUTION R3 קדמיים. סנטר SATUREN S6C ואחוריים REVOLUTIOIN R1. את ה-OXFORD אני חושב לחבר אותם למגבר סטריאו נטו, ממש התגעגעתי לצליל של פעם...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

כולם מתגעגעים לזה.Vick כתב:בנוסף. לשימוש מרכזי גם יש לי TANNOY REVOLUTION R3 קדמיים. סנטר SATUREN S6C ואחוריים REVOLUTIOIN R1. את ה-OXFORD אני חושב לחבר אותם למגבר סטריאו נטו, ממש התגעגעתי לצליל של פעם......
מחכה ממך לרשמים מהרמקול- מחר?
ואם אתה רוצה ליווי?למקרה שתתחרט? תגיד לי...
עופר.
=========================
במידה ולא ארכוש אותם מסיבה כלשהי, אני אשמח לתת לך את הכתובת שאתה תהיה הקונה המאושר 
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

Vick כתב:במידה ולא ארכוש אותם מסיבה כלשהי, אני אשמח לתת לך את הכתובת שאתה תהיה הקונה המאושר...
עופר.
========================