עזרה לפני קניית IPHONE 3G
שלום לכולם ,
אני מתכוון לרכוש IPHONE 3G16G SIMFREE ... (סים פרי מהיצרן )
יש לי סים דור 3 של חברת פלאפון .. הוא יעבוד בלי בעיות נכון ?
והשאלה שלי היא איך אני יודע שאכן המכשיר שאני קונה הוא סים פרי מהיצרן .. האם יש דרך לבדוק את הסיריאל שלו לפני שאני קונה את המכשיר ?
אודה לכם אם תוכלו לחזור אלי ..
נ.ב
יש חנות בשם ELINE שמוכרת בארץ ויש לה תו "אמון הציבור" .. אני לא מכיר אותה ואני רוצה לברר האם מישהו רכש דרכם מכשיר ? האם החברה אמינה ? סה"כ מדובר בהוצאה דיי גדולה .. ואני רוצה להיות בטוח ברכישה שלי
תודה על העזרה
ok103
והשאלה שלי היא איך אני יודע שאכן המכשיר שאני קונה הוא סים פרי מהיצרן .. האם יש דרך לבדוק את הסיריאל שלו לפני שאני קונה את המכשיר ?
נ.ב
יש חנות בשם ELINE שמוכרת בארץ ויש לה תו "אמון הציבור" .. אני לא מכיר אותה ואני רוצה לברר האם מישהו רכש דרכם מכשיר ? האם החברה אמינה ? סה"כ מדובר בהוצאה דיי גדולה .. ואני רוצה להיות בטוח ברכישה שלי
תודה על העזרה
ok103
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
א. כן תלוי איזה גירסה אתה תהיה על המכשיר, אבל במידה והוא פתוח עם 2.2 אין בעיה לעבוד עם פלאפון.
ב. לא אין דרך לדעת, לפעמים יש "סים פרי מהיצרן" שמולחם שם טורבו SIM .
ג.לא יודע,
ב. לא אין דרך לדעת, לפעמים יש "סים פרי מהיצרן" שמולחם שם טורבו SIM .
ג.לא יודע,
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אני רכשתי דרכה מכשיר, אולם לגבי הסים של פלאפון אני לא כל כך בטוח.
אני יודע שהרשת של פלאפון לא מתאימה לתדרים שהIPHONE יודע לעבוד איתם אז תברר את זה טוב.
תתחדש ותיהנה.
דרך אגב עוד מעט יוצא דגם חדש לפי השמועות אז אולי שווה לחכות קצת ולקבל ירידה במחיר אל לקבל דגם חדש ושווה יותר.
אני יודע שהרשת של פלאפון לא מתאימה לתדרים שהIPHONE יודע לעבוד איתם אז תברר את זה טוב.
תתחדש ותיהנה.
דרך אגב עוד מעט יוצא דגם חדש לפי השמועות אז אולי שווה לחכות קצת ולקבל ירידה במחיר אל לקבל דגם חדש ושווה יותר.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אין צורך להתעצבן, אמרתי את זה רק כי אני מכיר אנשים שלא קנו עקב הסיבה הזאת בדיוק ולכן יעצתי לו לברר בדיוק האם זה מתאים או לא.
אני בטוח שגם אתה היית עושה בדיוק אותו דבר.(מברר בחברת פלאפון לדוגמא לפני שהיית מוציא סכום כזה לא???)
בכל מקרה אין היתה בכוונתי לפגוע אלא רק לעזור.
אני בטוח שגם אתה היית עושה בדיוק אותו דבר.(מברר בחברת פלאפון לדוגמא לפני שהיית מוציא סכום כזה לא???)
בכל מקרה אין היתה בכוונתי לפגוע אלא רק לעזור.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא יודע לגבי פלאפון והסים שלהם ואני גם לא מכיר את החנות המדוברת, אבל יש דרך לבדוק אם המכשיר שלך הוא סימפרי או לא, כנס ללינק המצורף ותקרא את הכתוב בו:ok103 כתב:שלום לכולם ,
נ.ב
תודה על העזרה
ok103...
http://www.iphones.co.il/forum/%F9%E0%E ... mfree.html
שים לב שבתמונה הראשונה יש חלק בטבלה שאומר "Locked To Carrier"
אם מסומן V בזה אז המכשיר SimLock
אם לא מסומן V אז הוא SimFree
בהצלחה.