בעיות עם הארד דיסק פנימי ב -HDX
שלום לכולם. אתמול התקנתי הארד דיסק פנימי ב HDX שלי והכל הלך כשורה.
היום ניסיתי לעשות את אותו הדבר בדיוק עבור חבר ונתקלתי בבעייה מוזרה.
אחרי שחיברתי את ההארד דיסק פיזית חיברתי אותו למחשב הלכתי לכלי ניהול הגדרתי איתחול מהיר בפורמט NTFS בדיוק כמו שעשיתי בשלי אתמול, הבעייה התחילה שניסיתי לעשות אתחול המחשב רשם לי שהאתחול נכשל ,ניסיתי שוב ושוב אך ללא הועיל, הוא המשיך לרשום לי את אותה הודעה. לבסוף פירקתי את ההארד דיסק לראות שהכל בסדר וחיברתי חזרה שוב הלכתי לאיתחול והריי זה פלא זה הצליח. חשבתי שהכל בסדר אבל התחילו בעיות, פעם אחת המחשב זיהה לי את הHDX כהארד דיסק חיצוני לכל דבר ופעם אחרת לא!
קרה גם שה HDX לא נידלק בכלל נישארה רק הנורה האדומה , לא הפך לכחול כלל.
בזמן שהמחשב כבר הצליח לזהות אותו(את ה HDX) אז הצלחתי להעביר אפילו קבצים לתוכו אך כשניסיתי לנגן אותם היה מסך כחול לשתי שניות וחזר חזרה לשם הקובץ ללא הצלחה, אז כיביתי והדלקתי וגם בחיבור לטלוויזיה בלבד ה HDX פתאום לא נדלק( רק נורה אדומה) ופעם אחרת אחרי הרבה זמן כן נדלק וכן ראיתי את ההארד דיסק ב HDX אבל לא הצלחתי לנגן סרטים שהיו עליו שוב אותו מסך כחול לשתיי שניות וחזרה לתפריט.
מה נראה לכם?
הארד דיסק דפוק?
סטרימר דפוק?
אגב, לסטרימר חברתי הארד דיסק אחר ,חיצוני והכל עבד מצוין, הבעיות רק עם הפנימי.
אני שוב אציין שממש אתמול עשיתי את אותן פעולות בסטרימר שלי עם אותו סוג של הארד דיסק פנימי בדיוק והכל עובד מצוין.
תודה רבה.
היום ניסיתי לעשות את אותו הדבר בדיוק עבור חבר ונתקלתי בבעייה מוזרה.
אחרי שחיברתי את ההארד דיסק פיזית חיברתי אותו למחשב הלכתי לכלי ניהול הגדרתי איתחול מהיר בפורמט NTFS בדיוק כמו שעשיתי בשלי אתמול, הבעייה התחילה שניסיתי לעשות אתחול המחשב רשם לי שהאתחול נכשל ,ניסיתי שוב ושוב אך ללא הועיל, הוא המשיך לרשום לי את אותה הודעה. לבסוף פירקתי את ההארד דיסק לראות שהכל בסדר וחיברתי חזרה שוב הלכתי לאיתחול והריי זה פלא זה הצליח. חשבתי שהכל בסדר אבל התחילו בעיות, פעם אחת המחשב זיהה לי את הHDX כהארד דיסק חיצוני לכל דבר ופעם אחרת לא!
קרה גם שה HDX לא נידלק בכלל נישארה רק הנורה האדומה , לא הפך לכחול כלל.
בזמן שהמחשב כבר הצליח לזהות אותו(את ה HDX) אז הצלחתי להעביר אפילו קבצים לתוכו אך כשניסיתי לנגן אותם היה מסך כחול לשתי שניות וחזר חזרה לשם הקובץ ללא הצלחה, אז כיביתי והדלקתי וגם בחיבור לטלוויזיה בלבד ה HDX פתאום לא נדלק( רק נורה אדומה) ופעם אחרת אחרי הרבה זמן כן נדלק וכן ראיתי את ההארד דיסק ב HDX אבל לא הצלחתי לנגן סרטים שהיו עליו שוב אותו מסך כחול לשתיי שניות וחזרה לתפריט.
מה נראה לכם?
הארד דיסק דפוק?
סטרימר דפוק?
אגב, לסטרימר חברתי הארד דיסק אחר ,חיצוני והכל עבד מצוין, הבעיות רק עם הפנימי.
אני שוב אציין שממש אתמול עשיתי את אותן פעולות בסטרימר שלי עם אותו סוג של הארד דיסק פנימי בדיוק והכל עובד מצוין.
תודה רבה.
- ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מצתרף לשאלה, הוספתי דיסק פנימי לhdx ,על מסך הטלויזיה
אני רואה את כל הקבצים שנמצאים בשני הדיסקים,אבל רק
הסרטים שנמצאים בדיסק החיצוני מתנגנים
אני רואה את כל הקבצים שנמצאים בשני הדיסקים,אבל רק
הסרטים שנמצאים בדיסק החיצוני מתנגנים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
thom,
בדוק את הכונן הבעייתי במחשב לאורך זמן.
ilanamsalem,
איזה הודעת שגיאה אתה מקבל?
בדוק את הכונן הבעייתי במחשב לאורך זמן.
ilanamsalem,
איזה הודעת שגיאה אתה מקבל?
- ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

enter על האייקון של הסרט אני מקבל את התקציר
עו enter לא קורה כלום חוזר לתקציר
עו enter לא קורה כלום חוזר לתקציר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
בדוק ניגון קבצי הוידאו ללא MovieJukeBox, ייתכן ויש לך בעיה ב Path.
- ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

אותו דבר.guyyug כתב:יש שינוי (באג ?) בגרסה החדשה, במסך התפריט לחץ על PLAY ולא ENTER...
לא מתנגן
הייתה לי בעיה דומה עם סרט מסויים, מלחמת הכלות (סרט של הגברת), הוא לא היה מתחיל לא מהתקציר ולא מגישה ישירה. כדי לנגן אותו הייתי צריך לבצע reset ל HDX, ע"י כיבוי והדלקה ואז היה מנגן. זה הסרט היחידי שזה קרה לי איתו.
לגבי הבעיות עם הכונן הקשיח, האם הוא עבר את הפירמוט ע"י ה HDX או הוכנס כבר מלא תוכן?
HDX שיחררו אפליקציה לטיפול בבעיות בכונן פנימי אולי זה יכול לעזור:
http://www.hdx1080.com/index.php?option ... Itemid=136
כנראה שיש איזו שהיא בעיה.
לגבי הבעיות עם הכונן הקשיח, האם הוא עבר את הפירמוט ע"י ה HDX או הוכנס כבר מלא תוכן?
HDX שיחררו אפליקציה לטיפול בבעיות בכונן פנימי אולי זה יכול לעזור:
http://www.hdx1080.com/index.php?option ... Itemid=136
כנראה שיש איזו שהיא בעיה.