אני קולט שידורי HD מארופה
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
יש לי רסיבר דנון 2808 שיש לו 7 רמקולים . חדרי קטן לכן הרסיבר מוגדר לעבוד עים 5 רמקולים . ישנו ערוץ סרטים מארופה . שכאשר הוא משדר סרט . רואים ברסיבר שנידלקת עוד נורית. שיש בשידור סנטר אחורי . מה אני מפסיד שאין לי סנטר אחורי ?. או עוד זוג רמקולים . בערוצי HD אחרים לא נידלקת הנורית רק 5 נוריות .
אגב גם מישחקי הכדורגל משודרים עים פס קול של 5 ערוצים . יש אפשרות לשמוע עים קרינות ובלי .
ממש תעווה לעניים ולאוזניים
אגב גם מישחקי הכדורגל משודרים עים פס קול של 5 ערוצים . יש אפשרות לשמוע עים קרינות ובלי .
ממש תעווה לעניים ולאוזניים
רק הטכנאי קרמר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

כרגע נידלקים לי LFE
FL C FR
SL S SR
כאשר יש סרט עים הרבה הפקטים
בשורה השלישית SBL SB SBR נידלק רק הSB . הכוונה לנוריות . בדנון . 2080 .
הרסיבר מוגדר ל5.1 . בעוד חודשיים אני עובר לחדר עים 1.5 מטר יותר אחורה לפחות . אז לשם אני חושב מה לעשות
הלוויין הוא מסקנדינביה . קולטים שודיה פינלד אולי עוד כמה מדינות שכנות . השידור הוא באנגלית עים תרגום של המדינות . ערוץ ספורט , סרטים, מוסיקה , ערוצים מקומים בכול מיני סיגנונות . והכול בHD פו ושם מערבבים חומר גם בSD אז המסך מיצתמצם ל3:4 .
בערוץ משוויס (ציריך) יש רק דולבי . יש שם אופרות יפות זה ערוץ מעורב יש בו הכול . ובסקי איטליה נידמה לי גם נידלק הSB
מה זה הSB תודה לעונים
FL C FR
SL S SR
כאשר יש סרט עים הרבה הפקטים
בשורה השלישית SBL SB SBR נידלק רק הSB . הכוונה לנוריות . בדנון . 2080 .
הרסיבר מוגדר ל5.1 . בעוד חודשיים אני עובר לחדר עים 1.5 מטר יותר אחורה לפחות . אז לשם אני חושב מה לעשות
הלוויין הוא מסקנדינביה . קולטים שודיה פינלד אולי עוד כמה מדינות שכנות . השידור הוא באנגלית עים תרגום של המדינות . ערוץ ספורט , סרטים, מוסיקה , ערוצים מקומים בכול מיני סיגנונות . והכול בHD פו ושם מערבבים חומר גם בSD אז המסך מיצתמצם ל3:4 .
בערוץ משוויס (ציריך) יש רק דולבי . יש שם אופרות יפות זה ערוץ מעורב יש בו הכול . ובסקי איטליה נידמה לי גם נידלק הSB
מה זה הSB תודה לעונים
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

זה ששאל איזה לוויין זה
היניי הקישור אלן . מה שמסומן בירוק איילו הערוצים מסקנדינוויה
http://www.lyngsat.com/1west.html מה שמסומן בירוק וכתוב בצד T2
צבע ירוק מסמן תחנות בHD . יתר הצבעים זה ערוצים רגילים
http://www.lyngsat.com/1west.html מה שמסומן בירוק וכתוב בצד T2
צבע ירוק מסמן תחנות בHD . יתר הצבעים זה ערוצים רגילים
רק הטכנאי קרמר
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
SB זה Surround Back , או רמקולים אחוריים.
מאחר והרסיבר שלך הוא 5.1 , זה ממילא לא משנה לך.
איזה לוויין זה ואיזה ממיר?
האם מדובר בלוויין אחד המשדר תחנות גם מסקנדינביה, גם משוויץ וגם מאיטליה?
מאחר והרסיבר שלך הוא 5.1 , זה ממילא לא משנה לך.
איזה לוויין זה ואיזה ממיר?
האם מדובר בלוויין אחד המשדר תחנות גם מסקנדינביה, גם משוויץ וגם מאיטליה?
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

חבל שלא עיינתה בכול ההודעות שלי . כתבתי שיש לי רסיבר דנון 7.1 אני היגדרתי אותו ל5.1 כי חדרי הפרטי קטן . אני עובר חדר בעוד שבועיים. נפעיל את כול ה7.1 . כאשר נידלקת הנורית זה אומר שהסראנד האחורי משודר בסרט זה . גם עיינתי עוד פעם בחוברת ההסבר . הערוצים נכון מוצפנים . ניפתחים עים שיתוף . צריך צלחת עים מנוע או כמו אצלי 5 צלחות . כי השידורים השונים מגיעים מ5 לוויינים כולל עמוס . שמימנו רואים את ערוצי ישראל .
בקיצור עניין כזה זה לא לסתם צופה שיש לו יס . אבל תאווה לעניים . כמו שבכיתי בהתחלה על איכות התמונה .
אכשב אני נהנה מאיכות התמונה בHD . אגב יש לי גם כ12 ערוצי תועווה (סקס). מאיכות סבירה בקושי לאיכות גרוע
של צילום . הביצועים טובים וללא תרגום
בקיצור עניין כזה זה לא לסתם צופה שיש לו יס . אבל תאווה לעניים . כמו שבכיתי בהתחלה על איכות התמונה .
אכשב אני נהנה מאיכות התמונה בHD . אגב יש לי גם כ12 ערוצי תועווה (סקס). מאיכות סבירה בקושי לאיכות גרוע
של צילום . הביצועים טובים וללא תרגום
רק הטכנאי קרמר