עזרה בקניית lcd (זקוק לעזרתכם! )
אני דיי חדש פה ובשבועות האחרונים התחלתי לקרוא דיי קבוע בעניין הlcd.
כבר מלפני כמה זמן מתבשל לי רעיון להביא lcd לחדר, ולחבר אליה גם את המחשב, גם את הסוני 3 וגם את הטלוויזיה (CRT) כרגע.
יש לנו בסלון 42c3500 של טושיבה, ואני מחבר אליה את הסוני 3 ואני דעיין לא הבנתי משום מקור איך זה שאני יכול לשחק משחקים ב1080P, הטלוויזיה תומכת את הרזולוציה נראה לי אבל היא לא full .. אני יודע שהדגמים מעל הם פול.
בכל מקרה, אני רוצה לנצל את הסוני וכמובן את המחשב (שמשמש למשחקים ולסרטי hd וגם לעבודה יומיומית רגילה) אז אני הולך לכוון הfull hd.
המרחק הוא 3 מטר פחות או יותר, אבל התקציב הוא דל. אני כרגע יכול להוציא על הטלוויזיה 3000 ש"ח. אולי אולי 4000.
השאלה היא כזאת -
האם כדאי לקחת full hd למרחק כזה? אני לא חושב שאני יסתפק ב32, זה נראה לי קטן מידי. אני שוקל לפחות 37-42 (תקנהו אותי אם אני טועה אולי לא צריל בכלל..)
התוכנית היא כזאת -
מחשב (אני רוצה לעבוד במשחב על רזולוציה טבעית של 1080-1920) - 70%
סוני 3 - 20%
טלוויזיה רגילה - 10%
תודה מראש, אשמח לעזרתכם!!
כבר מלפני כמה זמן מתבשל לי רעיון להביא lcd לחדר, ולחבר אליה גם את המחשב, גם את הסוני 3 וגם את הטלוויזיה (CRT) כרגע.
יש לנו בסלון 42c3500 של טושיבה, ואני מחבר אליה את הסוני 3 ואני דעיין לא הבנתי משום מקור איך זה שאני יכול לשחק משחקים ב1080P, הטלוויזיה תומכת את הרזולוציה נראה לי אבל היא לא full .. אני יודע שהדגמים מעל הם פול.
בכל מקרה, אני רוצה לנצל את הסוני וכמובן את המחשב (שמשמש למשחקים ולסרטי hd וגם לעבודה יומיומית רגילה) אז אני הולך לכוון הfull hd.
המרחק הוא 3 מטר פחות או יותר, אבל התקציב הוא דל. אני כרגע יכול להוציא על הטלוויזיה 3000 ש"ח. אולי אולי 4000.
השאלה היא כזאת -
האם כדאי לקחת full hd למרחק כזה? אני לא חושב שאני יסתפק ב32, זה נראה לי קטן מידי. אני שוקל לפחות 37-42 (תקנהו אותי אם אני טועה אולי לא צריל בכלל..)
התוכנית היא כזאת -
מחשב (אני רוצה לעבוד במשחב על רזולוציה טבעית של 1080-1920) - 70%
סוני 3 - 20%
טלוויזיה רגילה - 10%
תודה מראש, אשמח לעזרתכם!!
נערך לאחרונה על ידי azangi ב 22/05/2009 19:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם אתה רוצה להנות מהסוני אז ממרחק של 3 מטר,אז תצטרך לפחות 42".אין FHD טובה בתקציב שלך אז תצטרך להסתפק ב HDR.
אני לא בקיא במחירים אז תחכה לתגובות אחרות.
אתה יכול להריץ מישחקים ב 1080P,אבל הטושיבה שלך מורידה אותם לרזולוציה שלה.זה לא שאתה רואה ב FHD.קשה מאוד אם בכלל ניתן להבדיל במרחק של 3 מטר בין FHD ל HD במסך 42".
הייתי מציע לך גם לערוך את הכותרת בשביל שתוכל לקבל יותר עזרה.
אני לא בקיא במחירים אז תחכה לתגובות אחרות.
אתה יכול להריץ מישחקים ב 1080P,אבל הטושיבה שלך מורידה אותם לרזולוציה שלה.זה לא שאתה רואה ב FHD.קשה מאוד אם בכלל ניתן להבדיל במרחק של 3 מטר בין FHD ל HD במסך 42".
הייתי מציע לך גם לערוך את הכותרת בשביל שתוכל לקבל יותר עזרה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
משהו כזה. תנסה להשיג שוב את הסמסונג A650, אם יש ממנה עוד כמה יחידות הן יימכרו במשהו כמו 7 או 7.5, אבל שווה.
אני לא מכיר מספיק מסביב כדי להגיד לך, אבל היא גודל 40 אינץ'. זה גם לא משהו בשביל לקבל איכות FHD ממרחק 3 מטרים.
חברים, הבמה לרשותכם...
אני לא מכיר מספיק מסביב כדי להגיד לך, אבל היא גודל 40 אינץ'. זה גם לא משהו בשביל לקבל איכות FHD ממרחק 3 מטרים.
חברים, הבמה לרשותכם...
Vocare Ad Regnum
כמה שיותר קרוב.העין לא יכולה להרגיש בהבדל ממרחק מסויים.מ 3 מטר במסך 42" לא חושב שיש מישהו שיכול להבדיל וגם אם תצליח אז תצטרך ממש ממש להתאמץ...
בגלל השימוש הרב במחשב,אז עדיף באמת מסך FHD שיתמוך ברזולוציות גבוהות.
לא יודע איך הסמסונג שהומלצה פה בחיבור מחשב,אבל יחסית למסך LCD זה אחלה מסך.
תנסה להשיג אותו אולי מתצוגה או משהו במחיר מוזל כי הבנתי שהוא כבר לא נימכר,אבל תבדוק קודם שהוא תומך ב NR (אני מאמין שכן) כי זה חשוב לחיבור מחשב.
בגלל השימוש הרב במחשב,אז עדיף באמת מסך FHD שיתמוך ברזולוציות גבוהות.
לא יודע איך הסמסונג שהומלצה פה בחיבור מחשב,אבל יחסית למסך LCD זה אחלה מסך.
תנסה להשיג אותו אולי מתצוגה או משהו במחיר מוזל כי הבנתי שהוא כבר לא נימכר,אבל תבדוק קודם שהוא תומך ב NR (אני מאמין שכן) כי זה חשוב לחיבור מחשב.