בעיות במסך המחשב.....
היה לי מסך 17 אינטש רגיל לא lcd עם מסך שטוח שלידו הנחתי את המגבר שלי(yamaha rx-v630 ) , תמיד שהייתי מפעיל את המגבר היו לי הפרעות על הצג , ידעתי שזה נובע מהמגנטיות או משהו כזה .... בכל אופן יש בקירבת מקום גם רמקולים (בערך 50 ס"מ מכל צד ) . הריצודים במסך הפכו לקבועים עד שגם שלא הייתי עובד עם המגבר הם היו מופיעים . בכל אופן השבוע המסך הפסיק לעבוד בכלל הוא משמיע מן רעשים ואינו מראה תצוגה. רציתי לשאול אם הגייוני שהמסך שבק חיים בעקבות קרבת המגבר והרמקולים ?... ועוד שאלה בנושא , הבאתי מסך אחר של Mag (כמובן שהפעם למדתי לקח והרחקתי את המגבר ... אך הבוקסות נישארו במקומם) .ויש לו קצת טישטושים בצדדים , חשבתי זה אולי מהרמקולים ולחצתי במסך על האופצייה :"degauss" אך כשעשיתי זאת המצב עוד יותר החריף ובכלל שינה את הצבע יותר . חשבתי שלחיצה כזאת אמורה להועיל... אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהסביר לי מה הולך פה . תודה
ה degauss מנטרל השפעה של מגנטיות.
הרסיבר לא אמור לגרום לבעיות כמו שהרמקולים כן גורמים.
מה יותר פשוט מלהרחיק את הרמקולים לכמה דקות או כמה ימים ולראות מה קורה.
למרות שכולנו יודעים שמגנט משפיע על איכות התמונה (בעיקר הצבעים)
תרחיק את הרמקולים.... תאפס הגדרות במסך + degauss ותבדוק מה קורה - אם צריך אז גם תנתק מהחשמל לכמה שניות + תחזק את החיבוים לכרטיס מסך.
אם כול זה לא עוזר אז כנראה שגם המסך הזה לא תקין.
הרסיבר לא אמור לגרום לבעיות כמו שהרמקולים כן גורמים.
מה יותר פשוט מלהרחיק את הרמקולים לכמה דקות או כמה ימים ולראות מה קורה.
למרות שכולנו יודעים שמגנט משפיע על איכות התמונה (בעיקר הצבעים)
תרחיק את הרמקולים.... תאפס הגדרות במסך + degauss ותבדוק מה קורה - אם צריך אז גם תנתק מהחשמל לכמה שניות + תחזק את החיבוים לכרטיס מסך.
אם כול זה לא עוזר אז כנראה שגם המסך הזה לא תקין.
מה המרחק המומלץ המינימלי לדעתך?
ובקשר למגבר אני בטוח שהוא כן היה משפיע כי כשהייתי מפעיל אותו הייתי רואה החרפה במצב ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
nycc...........
המגנט לא יכול לגרום למסך להישרף או שהמנורה תישרך או יותר נכון שתותח האלקטרונים ישרף.
הדבר היחיד שהמגנט גורם זה הטיה של האלקטרונים שנורים מתותח האלקטרונים (של המסך) לכיון של המגנט.
מלכתכילה הקרנים של האלקטרונים אמורים להגיע למקום הנכון ע"י לוחות הטייה אלקטרומגנטים וכאשר יש מגנט לייד המסך
זה פשוט מפריע לפעולתם התקינה של לוחות ההטיה)
תקרא את זה (להעשרת הידע)
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7% ... 7%99%D7%AA
המגנט לא יכול לגרום למסך להישרף או שהמנורה תישרך או יותר נכון שתותח האלקטרונים ישרף.
הדבר היחיד שהמגנט גורם זה הטיה של האלקטרונים שנורים מתותח האלקטרונים (של המסך) לכיון של המגנט.
מלכתכילה הקרנים של האלקטרונים אמורים להגיע למקום הנכון ע"י לוחות הטייה אלקטרומגנטים וכאשר יש מגנט לייד המסך
זה פשוט מפריע לפעולתם התקינה של לוחות ההטיה)
תקרא את זה (להעשרת הידע)
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7% ... 7%99%D7%AA