XBMC... למה כל כך קשה להגדיר תיקיית סרטים/סדרות?!
למדיה פורטל התרגלתי די מהר- המדריך המעולה שנתנו פה והרבה עזרה פה מחברים דאגו שתהיה התחלה חלקה..
אני רוצה לנסות קצת את XBMC בעיקר כי היא עולה הרבה יותר מהר ממדיה פורטל, והסקין AEON STARK שעם כל הכבוד לדברים הבאמת יפים שיש במדיה פורטל, אין לו מתחרים כרגע..
בקיצור ניסיתי להגדיר את הTVSERIES ואת הMOVIES אבל זה פשוט לא הולך...
הוא מזהה חלק גדול מהסרטים ואלו שהוא כן מזהה הוא לא מוריד להם כלום, בנוסף כולם מופיעים תחת VIDEOS ולא תחת איפה שהם צריכים להיות (TVSERIES/MOVIES) למרות ששיניתי את שם הLIBRARY וכמובן שאיפשרתי LIBRARY והגדרתי סקראפר של סרטים...
כלום.. גורנישט.
למה זה הולך כלכך קשה??? אני צריך להתקין עוד פלאגין כלשהו?..
פיספסתי משהו?..
בקשה עזרה חברים...
תודה.
אני רוצה לנסות קצת את XBMC בעיקר כי היא עולה הרבה יותר מהר ממדיה פורטל, והסקין AEON STARK שעם כל הכבוד לדברים הבאמת יפים שיש במדיה פורטל, אין לו מתחרים כרגע..
בקיצור ניסיתי להגדיר את הTVSERIES ואת הMOVIES אבל זה פשוט לא הולך...
הוא מזהה חלק גדול מהסרטים ואלו שהוא כן מזהה הוא לא מוריד להם כלום, בנוסף כולם מופיעים תחת VIDEOS ולא תחת איפה שהם צריכים להיות (TVSERIES/MOVIES) למרות ששיניתי את שם הLIBRARY וכמובן שאיפשרתי LIBRARY והגדרתי סקראפר של סרטים...
כלום.. גורנישט.
למה זה הולך כלכך קשה??? אני צריך להתקין עוד פלאגין כלשהו?..
פיספסתי משהו?..
בקשה עזרה חברים...
תודה.
תודה על התגובה, וסליחה על הבורות אני פשוט לא שולט בתכנה עדיין. מה זה מצב קבצים?...AmitMa כתב:תלך למצב קבצים. שם תעבור על קובץ ותכנס לפרטים שלו. אם אין מידע, תעשה RELOAD והוא יימשוך מידע. אם הוא לא מוצא, אז הוא שלא הגדרת SCRAPER או שהשם של הקובץ בעייתי....
מצב קבצים - FIle Mode.
יש לך בסרטים, סדרות ומוזיקה 2 אפשרויות: Library Mode ו-File Mode.
זה נמצא בהגדרות (בשורה למעלה) של כל קטגוריה.
ה-File Mode מציג את הקבצים איך שהם, כמו במחשב, תיקיות וסאב תיקיות וכו'.
ה-Library Mode מסדר לך את הכל. אבל כשאין מידע על התכנים, הוא לא מכניס אותם ל-Library Mode כי הוא לא יודע לקטלג אותם. קפיש?
ה-Library Mode מסדר לך את הכל. אבל כשאין מידע על התכנים, הוא לא מכניס אותם ל-Library Mode כי הוא לא יודע לקטלג אותם. קפיש?
אנסה ואעדכן.AmitMa כתב:מצב קבצים - FIle Mode.
ה-Library Mode מסדר לך את הכל. אבל כשאין מידע על התכנים, הוא לא מכניס אותם ל-Library Mode כי הוא לא יודע לקטלג אותם. קפיש?...
תודה לך
אז זהו,
שאני דווקא כן הצלחתי להוריד את התוכן, הוא זיהה את הסדרות והסרטים, הוריד את שמות הפרקים תמונות ופוסטרים וכו'.
אבל מה? [מה שאומר שגם ה-SCRAPER נכון]
הוא עדיין לא מציג אותם במצב ספריה במקום הנכון אלא את כולם תחת וידאו, ולא סדרות תחת סדרות וסרטים תחת סרטים. הוא כאילו לא מעדכן את הספריה
מה עושים???
שאני דווקא כן הצלחתי להוריד את התוכן, הוא זיהה את הסדרות והסרטים, הוריד את שמות הפרקים תמונות ופוסטרים וכו'.
אבל מה? [מה שאומר שגם ה-SCRAPER נכון]
הוא עדיין לא מציג אותם במצב ספריה במקום הנכון אלא את כולם תחת וידאו, ולא סדרות תחת סדרות וסרטים תחת סרטים. הוא כאילו לא מעדכן את הספריה
מה עושים???