מכירים פלזמה LG מהדגם החדש 50PQ70BR ??

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
ironman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271

שליחה

פלזמה LG מהדגם החדש 50PQ70BR , איך היא?
מישהו ראה בתצוגה?

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC50PQ70BR

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

מעולה ,שמה בכיס הקטן את כל הפאלזמות .

יש בה DIVX HD ,רואים מדהים קבצי H.264 720P. ראיתי את בולט .

יש אפשרות להתחבר אלייה בעזרת אוזניות אלחוטיות ,ללא צורך ברמקולים.

עיצוב מדהים,פס כחול בתחתית ,הנורה בצד ON -OFF אינה דולקת ,אלא מהבהבת בכחול(למשל בווליום) .

http://fcb.pas-rahav.com/bluetooth/
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 21/05/2009 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

ironman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

(Y)
איפה אפשר לראות אותה?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ironman כתב:(Y)
איפה אפשר לראות אותה?
...
מתוך אתר היבואן

בנוסף, ייפתחו בשבעת סניפי ביג בוקס, למשך עשרה ימים, עמדות מיוחדות בהן ידגימו דיילים מנוסים את יתרונות המסך ואת הממשק של קישוריות ה Bluetooth עם מכשירים שונים כגון פלאפון, אזניות וכו'.

אתה יכול להבין שיש לי אותה.

ironman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

NEW_WAVE כתב:
ironman כתב:(Y)
איפה אפשר לראות אותה?
...
מתוך אתר היבואן

בנוסף, ייפתחו בשבעת סניפי ביג בוקס, למשך עשרה ימים, עמדות מיוחדות בהן ידגימו דיילים מנוסים את יתרונות המסך ואת הממשק של קישוריות ה Bluetooth עם מכשירים שונים כגון פלאפון, אזניות וכו'.

אתה יכול להבין שיש לי אותה.
...
ראשית, תתחדש ותשים תמונות.
שנית ספר לי קצת על בעיית ההשתקפות אני מתכנן לרכוש מסך 50+ לסלון בבית חדש אבל, המיקום הוא בעייתי, שכן יש חלון ענק מאחורי הספה המרכזית.
ולכן אני נוטה למסך LCD אבל תקציבית המסך הנ"ל נראה אטרקטיבי. לתכונותיו.

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359

שליחה

NEW_WAVE כתב:מעולה ,שמה בכיס הקטן את כל הפאלזמות .

עיצוב מדהים,פס כחול בתחתית ,הנורה בצד ON -OFF אינה דולקת ,אלא מהבהבת בכחול(למשל בווליום) .

...
אני שמח לשמוע שאתה מרוצה ואת רשמית הפיצ'רים המדליקה, אבל (כן אבל) על סמך מה אתה טוען שהיא שמה בכיס הקטן את כל הפזלמות?
עשית השוואה מסך למסך או מצאת השוואה קיימת באתר מכובד?

אנשים פונים לאתר לקבל חוות דעת שלא נסמכת רק על פיצ'רים, לכן אשמח לדעת האם איכות התמונה שלה אכן לוקחת את כל הפלזמות בכיס הקטן.

אם יש סימוכין, אולי אף אמליץ מעצמי לחברים ומשפחה (שמחפשים כיום טלויזיה חדשה)

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לא ממליץ על 50 אינץ' ,אלא אם המרחק שלך מפלאזמה הוא 5.5 מטר ומעלה וגם מסיבות בריאותיות .

יש לי אותה כי היא עושה עבודה מצויינת ,אני לא צריך DVD והשטח אצלי דיי נקי ממכשרים מיותרים ,
ההשתקפיות זה משהו שאתה מסתגל אליו בקלות ,גם אם תיקח LCD ותשים אותה מול השמש לא תראה כלום.

גש ל BIG תתרשם ,שים לב לתנועה ,לצבעים ,אל תפחד לשחק עם השלט ,לא יקרה בכלל למפרט שהיא מציעה .

אני בניגוד לכלל, קונה מוצר על פי ההתרשמות ודרכי שלי ולא של אחרים שהם הדעה המשנית ,העיצוב של הפלאזמה הוא תנאי בל יעבור , אך לא מספיק . יש לך לינק למוצר למעלה תתרשם בעצמך או וגם תקפוץ ל BIG BOX .

בקשר לשאלתך על השוואת בינה לאחרים .

מוצרי LG במגזנים בעולם תמיד מקבלים ציון הכי גבוה בתמורה לכסף ,אכן יש תמורה וזה היתרון שלה .

אני לא יקנה פיוניר 42 אינץ ב 10,000 ש"ח כי התמורה למה שאני מקבל נמוכה מאד ,אכן בפיונר השחור
בתמונה מצויין אבל בכללי התמונה בעלת אופי כחול ,ב LG השחורים פחות טובים ,אבל הצבעים -הגוונים חיים .
התנועה של 600HZ היא היתרון הבולט שלו + סרטי DIVX ,מזהה אותו דרך הארד דיסק של הלפטופ או דרך דיסק און קיי.

אני לא יקנה פאררי עם 2 מקומות שהתאוצה שלו היא ל 100 ק"מ היא 5 שניות בגלל המנוע ה כי משוכלל בעולם וכל זה בחצי מיליון ש"ח,

אני מעדיף ג'יפ יותר איטי עם 5 מקומות 4X4 עם בגאז' גדול ב 150 אלף ש"ח .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 27/05/2009 8:12, נערך 4 פעמים בסך הכל.

ironman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

האם השווית אותה לדגמים מקבילים כדוגמת פנסוניק PV80 או סמסונג A450 ?
האם אתה רואה בעיין את השפעתו של המעבד 600HZ על התמונה?
מחר אקפוץ להתרשם ממנה.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ironman כתב:האם השווית אותה לדגמים מקבילים כדוגמת פנסוניק PV80 או סמסונג A450 ?
מחר אקפוץ להתרשם ממנה.
...

אתה יכול להשוות תמונה ב BIG BOX ,אם אתה מתכוון לקנות אל תתבייש לקחת את השלט לידיים.

כן יש השפעה על התנועה ,אל תקנה 50 אינץ' (לא FULL HD ) כי תנועה מהירה לא בריאה לעין ,
אלא אם אתה יושב במרחק 5.5 מטר ומעלה .

איך להתאים טלוויזה לסלון ,שאתה מסתכל על תמונה ,אל תזיז את הראש וגם לא את העיינים מצד לצד ,אחרת תקבל סחרחורת.

באתרים מקצועים בחו"ל היא זכתה מקום ראשון ביכולת כיול אופטמלית מכל הפלאזמות הקיימות בשוק כלומר אפשר להגיע איתה לצבעים מדוייקים , למשל צבע העור ,אמממה , הכיול המקצועי נמצא בדגם האירופי
6-8000 PS-Q .

http://www.avforums.com/reviews/LG-50PS ... eview.html

ironman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

NEW_WAVE כתב:
מחר אקפוץ להתרשם ממנה.
...

אתה יכול להשוות תמונה ב BIG BOX ,אם אתה מתכוון לקנות אל תתבייש לקחת את השלט לידיים.

כן יש השפעה על התנועה ,אל תקנה 50 אינץ' (לא FULL HD ) כי תנועה מהירה לא בריאה לעין ,

איך להתאים טלוויזה לסלון ,שאתה מסתכל על תמונה ,אל תזיז את הראש וגם לא את העיינים מצד לצד ,אחרת תקבל סחרחורת.

באתרים מקצועים בחו"ל היא זכתה מקום ראשון ביכולת כיול אופטמלית מכל הפלאזמות הקיימות בשוק כלומר אפשר להגיע איתה לצבעים מדוייקים , למשל צבע העור ,אמממה , הכיול המקצועי נמצא בדגם האירופי
6-8000 PS-Q .

...
הלוואי וזה היה אותו מסך, באתר הנ"ל LG-50PS8000 היא FHD

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359

שליחה

NEW_WAVE כתב: כן יש השפעה על התנועה ,אל תקנה 50 אינץ' (לא FULL HD ) כי תנועה מהירה לא בריאה לעין ,
...
ואללה?
ההצהרה הזאת סותרת את הדעה הרווחת באתר, ואפילו את כלל האצבע הישן של 1:10.
אשמח לדעת על מה אתה מסתמך ומה הקשר לתנועה מהירה?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

noamre כתב:
NEW_WAVE כתב: כן יש השפעה על התנועה ,אל תקנה 50 אינץ' (לא FULL HD ) כי תנועה מהירה לא בריאה לעין ,
...
ואללה?
...
מוקד הראייה על הרשתית ,גודל התמונה על רשתית העין נקבע על ידי גודל מרחק וזווית הראייה ,ברגע שגודל

האובייקט גדול(למשל דמות) או תנועה מהירה שאינה ברורה ,יש צורך למוח להשלים תמונה בהפעלת שריר העין או סגירה ופתיחה של אישון על פי כמות האור (אנרגיה) היותר גדולה במסכים גדולים וכל זאת על מנת לקבל תמונה כוללת להשלמת פרטים ,דבר היוצר עומס על הרשתית וכלי הדם(סינוור ) וכתוצאה מכך עייפות העין וכאבי ראש .

אני אישית הסתכלתי על פלאזמות 42,50 ממרחקים שווים והיה לי פחות מעייף לצפות בפלאזמה 42 ממרחק 4.5 מטר במשך שעתיים מאשר 50 .

orib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

NEW_WAVE כתב:מעולה ,שמה בכיס הקטן את כל הפאלזמות .

...
תגיד איפה היית באלף ואחד שירשורים בהם PV80 ועדת מעריציה שלטו ללא עוררין :D ?
עכשיו ברצינות, נראה שאתה מתמצה בפלזמות של LG האם אתה יכול להגיד מה ההבדל בין הרבה מאוד סוגים של פלזמות שניתן למצוא בחוץ ובזאפ , להלן רשימה חלקית:
42PG60UR
42PG200R
42PQ300R
42PQ70BR
42PG20
ובטח יש עוד כמה...
כולן HDREADY, איזה דגם הכי חדש? בגדול מה ההבדל בינהן? מה הכי מומלץ ב 42"? מה לגבי צריבות, האם יש שיפור בין דגם לדגם?
הועלה כאן גם נושא USB - עד כמה באמת ניתן לראות דרכו סרטי DIVX, האם אין בעיית סאונד / סינכרון / התחממות ההתקן...
נערך לאחרונה על ידי orib ב 22/05/2009 16:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זה ההוכחה שאני פועל מטעמים אובייקטבים נטו ,פי ולבי שווים.
לא פעם המלצתי על הפלאזמה פנסוניק (גם מותגים אחרים) , כי אני מאמין שהיא טובה וקיבלתי הודעות פרטיות לרכוש אותה כי אלה שהציעו ופתחו שירשור ראו כי אני מאמין בה , בגלל שאני ממליץ עלייה , אבל אף פעם לא קיבלתי הודעה פרטית לרכוש LG שהמלצתי,כלומר יכול להיות שכמות השירשורים עלהם orib מדבר כממליצים על PV8 לא אובייקטיבים כלל ולכן אין להתייחס לכולם ברצינות הראוייה .

, אין דבר מרגיז יותר מהאשמות שווא . מתמצא כן ,ממליץ כן ,

חשוד ממנעים פסולים , ממש לא ,לכן אני מצפה ממך שתערוך את התגובה מחדש .

בגלל גישתך הדוחה והלא מקובלת , אין מה בכלל לנסות לענות על השאלה הספציפית שלך .

לדעתי המוצר 42-50PQ70 הינו התמורה הגדולה ביותר לכסף שלכם .

orib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

NEW WAVE,
מעולם לא האשמתי, רק ציינתי מחשבה. והעובדה שבהמשך כתבתי 'ועכשיו ברצינות' גם מראה כי הייתה כאן איזושהי עקיצה ותמיהה ולא האשמת שווא.
ובכלל, אם הייתי בטוח בכך למה שאלתי את השאלות הטכניות וביקשתי המלצות?

נראה לי שאם הייתי חבר ותיק לא היית מתנהג ככה. חבל.
עצם העובדה שאתה לא מוכן לענות לעניין מדברת בעד עצמה.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

orib כתב:NEW WAVE,
מעולם לא האשמתי, רק ציינתי מחשבה. והעובדה שבהמשך כתבתי 'ועכשיו ברצינות' גם מראה כי הייתה כאן איזושהי עקיצה ותמיהה ולא האשמת שווא.
ובכלל, אם הייתי בטוח בכך למה שאלתי את השאלות הטכניות וביקשתי המלצות?

נראה לי שאם הייתי חבר ותיק לא היית מתנהג ככה. חבל.
עצם העובדה שאתה לא מוכן לענות לעניין מדברת בעד עצמה.
...
אתה בעל אינטרס של פלאזמה פנסוניק (למה לא ציינת את סמסונג שהיא גם פופ' באתר ) , העיצוב של הפלאזמה הזאת פנסוניק על הקיר נורא לא אסטטית וזה ב understatement ,סמיילי בוכה ,אין בה שום פיצ'רים מיוחדים ולא חיבור HDMI שלישי בצד או USB , סאונד סטנדרטי ללא SRS , בקיצור לא שווה את הכסף .עכשיו ברצינות , נראה לי שאם היית כותב קצת יותר מ 29 תגובות באתר זה החל מ 2009 , אז היה אפשר להתייחס אלייך כאדם רציני .

לדעתי האישית יש הרבה שירשורים\תגובות באתר , בד"כ ע"י חדשים שנוספים לקיימים ,
של בעלי אינטרס .

לדעתי בתחום ה LCD , טושיבה נותנת את תמורה טובה מאד לכסף, עיצוב נהדר ,תמונה מצויינת ,סאונד ,חיבורים, בד"כ כל הדגמים בארץ מיועדים לשוק האירופאי (SCRAT),
אבל לא תראו עלייה המלצות פה באתר(תגובות) כי אין לה לובי .

בעלי פלאזמות \LG LCD דגמים חדשים זה לינק בשבילכם .

http://www.divx.com/en/hd

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

NEW_WAVE כתב:
noamre כתב:
...
ואללה?
...
מוקד הראייה על הרשתית ,גודל התמונה על רשתית העין נקבע על ידי גודל מרחק וזווית הראייה ,ברגע שגודל

האובייקט גדול(למשל דמות) או תנועה מהירה שאינה ברורה ,יש צורך למוח להשלים תמונה בהפעלת שריר העין או סגירה ופתיחה של אישון על פי כמות האור (אנרגיה) היותר גדולה במסכים גדולים וכל זאת על מנת לקבל תמונה כוללת להשלמת פרטים ,דבר היוצר עומס על הרשתית וכלי הדם(סינוור ) וכתוצאה מכך עייפות העין וכאבי ראש .

אני אישית הסתכלתי על פלאזמות 42,50 ממרחקים שווים והיה לי פחות מעייף לצפות בפלאזמה 42 ממרחק 4.5 מטר במשך שעתיים מאשר 50 .
...
אני מבין שלקולוע אתה לא הולך נכון? ובכלל, לפי התיאורים הרפואיים שלך, כל מי שהולך לקולנוע או חלילה רואה במקרן בבית (אני למשל, רואה על 92" ממרחק של 3.5 מטר) אז אני בכלל צריך להיות במצב סופני?
בקיצור, לא יודע מאיפה התיאוריה הזו (אשמח לתימוכין), אבל היא לא נכונה בעליל.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori

שליחה

NEW_WAVE כתב:
מחר אקפוץ להתרשם ממנה.
...

6-8000 PS-Q .

...
NEW_WAVE,

נראה לי שאתה "קצת" טועה בהערכות מרחק הצפיה המומלצות שלך. לידיעתך תכני 1080 נצפים במרומם במסך בגודל 50 אינץ' ממרחק 2 מטרים ואתה טוען שהמרחק האולטימטיבי הוא למעשה 5.5 מטרים?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

MartinHSabag כתב:
NEW_WAVE כתב:
noamre כתב:
...
ואללה?
...

...
אני מבין שלקולוע אתה לא הולך נכון? ובכלל, לפי התיאורים הרפואיים שלך, כל מי שהולך לקולנוע או חלילה רואה במקרן בבית (אני למשל, רואה על 92" ממרחק של 3.5 מטר) אז אני בכלל צריך להיות במצב סופני?
בקיצור, לא יודע מאיפה התיאוריה הזו (אשמח לתימוכין), אבל היא לא נכונה בעליל.
...
אני קצת מצוי בחומר של מוקד הראיה(עדשה)מתמקדת ביחס למרחק ותזוזה זוויתית ומה שהרשתית מסוגלת לקלוט בלי תזוזה רבתית של ערובת העין ,גלגל העין ,זאת משנתי .

אם אתה אוהב להסתכל על טניס תוך כדי ההזת הראש וגם אתה לא מרגיש בכלל מאמץ ,לבריאות .

בקולנע אני תמיד יושב במושבים האחרונים ,אם אין כרטיסים אני בחוץ .

נצא מנקודת הנחה שאתה צודק, אם אתה נסמך על מצבך הבראותי זה בסדר,יש הרבה מעשנים שמצבם הבראותי מצויין וחיים עד גיל מאוחר , אבל אם יש לך הסבר נוסף ,אשמח לקרוא .

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שוב פעם המלצתי היא 50 אינץ' החל מ 5 מטר ומעלה.

לדעתי לחברות גדולת בעולם יש אינטרסים למכור מסכים גדולים שהרווחים גדולים יותר .

אין גוף רפואי עולמי מוסמך שנתן את דעתו בעניין ולכן כל אחד יכול לומר את דעתו !!!.
לכן:
מי שרוצה להאמין לי שבדקתי וחישבתי את זה שיאמין ויקח את העצה הזאת ,מוזמנים גם לשאול רופא עיינים .

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”