ביקורת WD TV

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
gkatz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
יש איזו סיבה שהWD TV לא מקבל ביקורת רשמית? שמתי לב שמאז שהוא יצא מתסכלים עליו כאן בעין לא יפה ואפילו חלק מהשרשורים לא מתיחסים אליו כסטרימר לכל דבר. למרות שהיכולות די זהות והמכשיר מבוסס על חומרה דומה.

בשבילי זה נראה הפתרון הטוב ביותר (ממילא אני רוצה דיסק חיצוני ולא פנימי וגישה לרשת ממש לא מענינת אותי) במחיר הטוב ביותר(שליש מחיר מכל הסטרימרים) ומיוצר ע"י חברה מצוינת ולא ע"י כמה אנשים שבונים קופסאות בגראז' בגימור של שיעורי מלאכה באיזה כפר מרוחק בסין

התחושה שלי שיש כאן משהו שישנה את השוק של הסטרימרים. לא הגיוני שחברות הסטרימרים יכולות להישאר אדישים למהלך כזה של WD.
ה
אם יש משהו שאני מפספס?

mio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

gkatz כתב:שלום לכולם,
יש איזו סיבה שהWD TV לא מקבל ביקורת רשמית? שמתי לב שמאז שהוא יצא מתסכלים עליו כאן בעין לא יפה ואפילו חלק מהשרשורים לא מתיחסים אליו כסטרימר לכל דבר. למרות שהיכולות די זהות והמכשיר מבוסס על חומרה דומה.

בשבילי זה נראה הפתרון הטוב ביותר (ממילא אני רוצה דיסק חיצוני ולא פנימי וגישה לרשת ממש לא מענינת אותי) במחיר הטוב ביותר(שליש מחיר מכל הסטרימרים) ומיוצר ע"י חברה מצוינת ולא ע"י כמה אנשים שבונים קופסאות בגראז' בגימור של שיעורי מלאכה באיזה כפר מרוחק בסין

התחושה שלי שיש כאן משהו שישנה את השוק של הסטרימרים. לא הגיוני שחברות הסטרימרים יכולות להישאר אדישים למהלך כזה של WD.
ה
אם יש משהו שאני מפספס?
...
כן, אתה מפספס. המכשיר זכה הן לסיקור חיובי והן לביקורות מצויינות כאן וגם ב-ynet. תעשה חיפוש. חברים וותיקים יותר בטח יוכלו להפנות אותך.

gkatz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #3 

בכל זאת יש תחושה שהוא בן חורג. למשל הוא לא נמצא בשרשור של הביקורות...

mio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

gkatz כתב:בכל זאת יש תחושה שהוא בן חורג. למשל הוא לא נמצא בשרשור של הביקורות...
...
שוב, לא בטוח שאתה צודק כי נדמה לי שראיתי סיקור כאן. בכל מקרה ראה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3633201,00.html

וקבל גם המלצתי על המכשיר. אני מרוצה מביצועיו.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46434
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #5 

נעשה נסיון מול היבואן להשיג את ה WD TV כאשר הוא הוצג. דיברתי ישירות עם מנהל המוצג WD בארץ והוא הבטיח לי כי המוצר יגיע לפתח ביתי.
אני עדיין ממתין.

מיותר לציין כי מאז נעשו אינספור טלפונים לחברה וקיבלתי הבטחות כי המוצר יגיע אלינו, אך נדמה שהחברה לא ממש מעוניינת ביחסי ציבור למכשיר.
אני מסכים כי זה חבל שבאמת לא הצגנו ביקורת משלנו למכשיר, הוא בהחלט מעניין למדי ובעל תמחור אטרקטיבי. נקווה שעם הצגת ה WD TV2 המצב ישתנה.

mio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

ziv_r כתב:נעשה נסיון מול היבואן להשיג את ה WD TV כאשר הוא הוצג. דיברתי ישירות עם מנהל המוצג WD בארץ והוא הבטיח לי כי המוצר יגיע לפתח ביתי.
אני עדיין ממתין.

מיותר לציין כי מאז נעשו אינספור טלפונים לחברה וקיבלתי הבטחות כי המוצר יגיע אלינו, אך נדמה שהחברה לא ממש מעוניינת ביחסי ציבור למכשיר.
אני מסכים כי זה חבל שבאמת לא הצגנו ביקורת משלנו למכשיר, הוא בהחלט מעניין למדי ובעל תמחור אטרקטיבי. נקווה שעם הצגת ה WD TV2 המצב ישתנה.
...
הם כנראה באמת לא חושבים שהמכשיר זקוק ליחסי ציבור, כי הוא נמכר היטב גם בלי זה (רק לפני כשבוע-שבועיים נגמר כל המלאי בארץ והיה צורך לחכות להבאת נגלה חדשה). לגבי סיקורים/ביקורות, היום כבר יש המון הן בעברית וכמובן גם באנגלית. צריך רק להקליד בגוגל...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #7 

mio,
אז נפסיק לעשות ביקורות למוצרים כי מישהו אחר גם מבצע אותם?
לא יודע מה איתך, אך אני לא סומך על ביקורות שנעשות באתרים אחרים.

mio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

זיו,
ממש לא. ראוי שתבדקו בעצמכם. למרות שמבחינתי כצרכן, אם כל הביקורות, במקומות מכובדים, כמעט זהות, אז כן אפשר לסמוך עליהן.
מצד שני, אם הבדיקה העצמית באמת חשובה לך או למנהלי האתר, אז לא צריך לחכות שיבואן "יביא את המכשיר לפתח ביתך". אני בטוח שיש למנהלי האתר גישה למכשירים אלה. הכל קם ונופל על הרצון והמוטיבציה לבדוק מכשיר כזה או אחר. וכאן, כנראה ש-gkatz צודק - או שהתייחסתם אל המכשיר כאל "בן חורג" או שהוא לא עד כדי כך מעניין אתכם שתשקיעו מאמץ מינימאלי על מנת לראות אותו בפעולה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #9 

מאמץ מינימלי?
עשיתי לפחות 10 שיחות טלפון על חשבון הזמן והכסף הפרטי שלי (ולא, עדיין לא קיבלתי סלולרי על חשבון האתר) ויש לי עוד שרשרת ארוכה של התכתבויות עם היבואן באימייל.

רשמתי כבר מוקדם יותר שממש חבל לי שלא יצא לנו להכיר את המוצר מקרוב, אך אני מקווה שאתה מבין שאנחנו לא יכולים לרכוש כל מוצר שחברה כלשהי מסרבת לתת לנו לביקורת.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #10 

WD TV2 זה עידכון תוכנה או מכשיר חדש?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #11 

הכיתוב WD TV2 בהודעה שלי הינו טקסט מקושר. אם תלחץ על הטקסט, תקבל כתבה בנושא אשר תסביר בדיוק מה זה.
בכל אופן, זהו מכשיר חדש אשר אמור להיות בעל יכולות טובות יותר, כמו חיבור אתרנט, DLNA וייתכן שאפילו תמיכה בפורמטי האודיו החדשים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78933
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #12 

זה צריך להיות האינטרס של יצרן לקדם מוצר שלו.

אם יבואן לא מעוניין לקדם את המוצר על ידי העברתו לבדיקה (שלא עולה לו כלום) אז אנחנו בוודאי לא נוכל לרכוש בכספנו או להתאמץ עבור אותו יבואן.

אני מסכים עם זיו, מוצרים מעניינים ראוי שיסוקרו בכמה מקומות.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”