יהיה מעניין
הדמו של inFamous מגיע ל- PSN בסופש
-
nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
קיבלתי עדכון למייל שהחל מהיום ה- 21 במאי אפשר להוריד את הדמו של inFamous....
יהיה מעניין
יהיה מעניין
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
כן, המשחק מקבל ממוצע ציונים של 87 בסקירות - נראה סביר, בסופש ננסה את הדמו:
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/infamous
שיחררו את Terminator: Salvation, המשחק מקבל ציונים מחפירים - עוד משחק מבוסס סרט שהולך בדרך קודמיו. חבל.
שיחררו את Terminator: Salvation, המשחק מקבל ציונים מחפירים - עוד משחק מבוסס סרט שהולך בדרך קודמיו. חבל.
-
nadavck
-
- חבר מביא חבר

קבל סרטון הסבר:atb כתב:איזה סגנון המשחק?...
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
טוב תשמעו, שרפתי על הדמו הזה איזה 4 שעות ולהלן הרשמים:
אחלה משחקיות, נורא כיף לנוע במשחק הזה ולהרוס כל דבר שנקלע לדרכי.
הסאונד נשמע משום כמו mp3 דחוס בסראונד, מקווה שזה לא כך במשחק המלא ורק בדמו דחסו את הסאונד.
הגרפיקה: טוב אני לא אגיד שהיא גרועה אבל היא בהחלט מאכזבת ומזכירה את GTA4 וזאת לא מחמאה בכלל. בתור משחק אקסקלוסיבי לPS3 אפשר היה לצפות ליותר.
סה"כ משחק מאוד כיפי שנראה כמו שמשחק super hero אמור להיראות ולא הזבל שאנחנו מקבלים מ marvel ו DC באופן קבוע.
לדעתי אם היו משקיעים יותר בגרפיקה או לפחות באיזה anti aliasing היה כאן מתמודד חזק ל"משחק השנה"
אני אישית אחכה שהמחיר ירד אל מתחת ל 50 דולר ואולי אז אקנה אותו
אחלה משחקיות, נורא כיף לנוע במשחק הזה ולהרוס כל דבר שנקלע לדרכי.
הסאונד נשמע משום כמו mp3 דחוס בסראונד, מקווה שזה לא כך במשחק המלא ורק בדמו דחסו את הסאונד.
הגרפיקה: טוב אני לא אגיד שהיא גרועה אבל היא בהחלט מאכזבת ומזכירה את GTA4 וזאת לא מחמאה בכלל. בתור משחק אקסקלוסיבי לPS3 אפשר היה לצפות ליותר.
סה"כ משחק מאוד כיפי שנראה כמו שמשחק super hero אמור להיראות ולא הזבל שאנחנו מקבלים מ marvel ו DC באופן קבוע.
לדעתי אם היו משקיעים יותר בגרפיקה או לפחות באיזה anti aliasing היה כאן מתמודד חזק ל"משחק השנה"
אני אישית אחכה שהמחיר ירד אל מתחת ל 50 דולר ואולי אז אקנה אותו
Need more cowbell
- UriDrori
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 598
אותי הדמו מאד מרשים. נכון, הגרפיקה לא Top Notch אבל את מי זה מעניין? המשחקיות היא מהמוצלחות שראיתי על קונסולה. נראה מעולה, אני כמעט בטוח שארכוש.
-
nadavck
-
- חבר מביא חבר

גם אני אתמול תרמתי מזני לדמו... לא היה לי יותר מידי זמן, ישבתי עליו איזה חצי שעה והייתי צריך להמשיך, אולי הבוקר יהיה לי יותר זמן.
אכן נראה נחמד... ואני מסכים עם Pavelz שהכי טוב לחכות שהמחיר ירד קצת
אכן נראה נחמד... ואני מסכים עם Pavelz שהכי טוב לחכות שהמחיר ירד קצת
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

נראה לי שדי הרבה אנשים..UriDrori כתב:אותי הדמו מאד מרשים. נכון, הגרפיקה לא Top Notch אבל את מי זה מעניין?...
Need more cowbell
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
אני לא מבין את האנשים שמשווים את אינפאמוס למשחקים כמו MGS4 או קילזון 2. מדובר במשחק עם סביבה פתוחה, המשחקים האלה תמיד נראים פחות טוב ממשחקים סגורים, כי יש בהם הרבה יותר מה להראות והרבה יותר פרמטרים להתחשב בהם.
אם כבר, אז להשוות אותו ל GTA4, ובעיני הגרפיקה שלו משמעותית יותר טובה. (שלו = של אינפאמוס)
אם כבר, אז להשוות אותו ל GTA4, ובעיני הגרפיקה שלו משמעותית יותר טובה. (שלו = של אינפאמוס)
- UriDrori
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 598
לטעמי להציב גראפיקה מעל משחקיות במשחק וידאו זה כמו להציב איכות הפקה מעל לחנים במוזיקה... אני מניח שתסכים איתי לגבי עדיפות המשחקיות.Pavelz כתב:נראה לי שדי הרבה אנשים..UriDrori כתב:אותי הדמו מאד מרשים. נכון, הגרפיקה לא Top Notch אבל את מי זה מעניין?......
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
זה נכון עד גבול מסויים. נכון, המשחקיות חשובה מהגרפיקה, ועובדה - המשחק שהכי חרשתי עליו בזמן האחרון הוא Half Life 2, שהגרפיקה שלו ממש לא עומדת בסטנדרטים של ימינו.
אבל עדיין, יש גבול מסויים שקשה מאוד לרדת מתחתיו. למי שכבר שיחק במשחקים בני ימינו, יהיה קשה מאוד לשחק פתאום במשחקים של PS1, או בכל מיני קלאסיקות משנות ה80 המאוחרות וה90 המוקדמות.
אבל אני לא חושב שהגרפיקה של אינפאמוס רעה בכלל, וגם אם היא לא הכי טובה שראינו על ה PS3, ואפילו אם היא לא משהו (ואני לא חושב ככה), היא לא מספיק רעה בשביל להצדיק אי משחק בו. מבחינת המשחקיות - מאוד נהניתי ממנה, ואני מאוד רוצה לשחק במשחק המלא. רק לסיים קודם את Fallout3 פעם אחת.
אבל עדיין, יש גבול מסויים שקשה מאוד לרדת מתחתיו. למי שכבר שיחק במשחקים בני ימינו, יהיה קשה מאוד לשחק פתאום במשחקים של PS1, או בכל מיני קלאסיקות משנות ה80 המאוחרות וה90 המוקדמות.
אבל אני לא חושב שהגרפיקה של אינפאמוס רעה בכלל, וגם אם היא לא הכי טובה שראינו על ה PS3, ואפילו אם היא לא משהו (ואני לא חושב ככה), היא לא מספיק רעה בשביל להצדיק אי משחק בו. מבחינת המשחקיות - מאוד נהניתי ממנה, ואני מאוד רוצה לשחק במשחק המלא. רק לסיים קודם את Fallout3 פעם אחת.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

גם לי יצא לשחק בדמו ואני חייב לציין שלשם שינוי לא התאכזבתי בכלל (מה שקורה יותר מידיי פעמים במשחקי HYPE ששוחררו לאחרונה). המישחקיות די כיפית והם לא נקלעו לבעייה המרכזית שקורית ב STAR WARS THE FORCE (מצלמה לא נוחה, קושי בריכוז הכוחות על האובייקט הרצוי). המשחק בהחלט נכנס לרשימת הקניות שלי אבל בהחלט לא ב PREORDER. מה שכן, ואני מקווה שאני טועה, הדמו הרגיש לי קצת רפטטיבי, נקווה שבמשחק המלא אין את הבעייה הזו.
הגרפיקה במחשק בהחלט לא מהטובות שראיתי אבל במקביל לא כזו גרועה כמו שתואר פה, למשחק עולם פתוח היא סבירה בהחלט.
הביקורות מתחילות לצוץ:
מדהים איך אתר אחד יכול לתת 100 למשחק והשני נותן 70.
הגרפיקה במחשק בהחלט לא מהטובות שראיתי אבל במקביל לא כזו גרועה כמו שתואר פה, למשחק עולם פתוח היא סבירה בהחלט.
הביקורות מתחילות לצוץ:
מדהים איך אתר אחד יכול לתת 100 למשחק והשני נותן 70.
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

דווקא לא מדהים בכלל.Huber כתב:
מדהים איך אתר אחד יכול לתת 100 למשחק והשני נותן 70....
יש אנשים שמתייחסים ל MGS4 כמשחק הכי טוב בכל הזמנים. אני אישית השתעממתי ממנו מהר מאוד. ולא הייתי נותן לו מעל 70.
אורי --> אני לא מציב גרפיקה מעל המשחקיות כלל.
אבל גרפיקה כן מאוד חשובה לי, אחריה כל זהו PS3 וזהו משחק אקסקלוסיבי כך שלדעתי אין תירוצים לבינוניות שאותה מציג המשחק. יש לא מעט משחקי עולם פתוח שראיתי שם גרפיקה הרבה יותר טובה מ Infamous.
בכל אופן, נראה משחק מאוד מעניין. הן מבחינת העלילה והתוכן והן מבחינת המשחקיות. ואני בהחלט שוקל לרכוש אותו במהלך השנה
Need more cowbell
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Pavelz - כמה משחקי עולם פתוח אתה מכיר עם גרפיקה יותר טובה ושימוש בפיזיקה כ"כ אינטנסיבית (תשתמש בגל הלם להעיף ולפוצץ דברים ותבין). כנראה שבמסגרת החומרה הנוכחית זה או זה או זה - אלא אם כן יש לך דוגמא למשחק שמשלב את שניהם (עולם פתוח/פיזיקה טובה וגרפיקה מרהיבה)?
ד"א - הורדתי את כל הטריילרים של המשחק מ PSN ומפתחי המשחק טוענים שרק בקונסולה הזו הם יכלו להגיע לשילוב שכזה.
ד"א - הורדתי את כל הטריילרים של המשחק מ PSN ומפתחי המשחק טוענים שרק בקונסולה הזו הם יכלו להגיע לשילוב שכזה.
- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
אני לא יודע למה, המשחק הזה לא עושה לי אתה זה,
כביכול הייתי אמור להתלהב ממנו כי אני אוהב משחקים בסגנון,
שיחקתי בדמו, המשחקיות בסדר,
אבל משום מה גם כשיצאו הטריילרים תמיד שעמם אותי להסתכל על המשחק הזה,
פשוט נראה רגיל מדי ולא מחדש, לקחו את force unleashed ליטשו אותו ושמו בעולם פתוח,
וגם יש את פרוטוטייפ שאם אני לא טועה גם אקסלוסיבי ונראה זהה לחלוטין
כביכול הייתי אמור להתלהב ממנו כי אני אוהב משחקים בסגנון,
שיחקתי בדמו, המשחקיות בסדר,
אבל משום מה גם כשיצאו הטריילרים תמיד שעמם אותי להסתכל על המשחק הזה,
פשוט נראה רגיל מדי ולא מחדש, לקחו את force unleashed ליטשו אותו ושמו בעולם פתוח,
וגם יש את פרוטוטייפ שאם אני לא טועה גם אקסלוסיבי ונראה זהה לחלוטין
- Huber
-
- חבר במועדון HT

וטוב שעשו את זה כי FORCE UNLEASHED היה מלא בפוטנציאל שפוספס עקב משחקיות בעייתית - ואם המשחק הזה פותר את הבעיות הללו, אני אומר "נהדר"!sagioto כתב:לקחו את force unleashed ליטשו אותו ושמו בעולם פתוח,
וגם יש את פרוטוטייפ שאם אני לא טועה גם אקסלוסיבי ונראה זהה לחלוטין...
לגבי פרוטוטייפ - נחכה שהוא יצא ונדבר, עד שלא משחקים בדמו קשה לדעת.
- sagioto
-
- חבר ותיק

ברור שTFU היה טעון שיפור, אבל כאן העלילה הדמויות העולם מסביב למשחקיות עצמה פשוט לא מעניין, ןזה דווקא היה צד חזק של TFU
- Huber
-
- חבר במועדון HT

ואיך אתה יודע שבמשחק הזה הוא לא? בביקורות לא קטלו אותו על הצד הזה של המשחק ומדמו של כמה דקות קשה לדעת איך העלילה והמסביב, לא?
טוב - בשביל זה יש דמואים, חלק יאהבו, חלק לא, אי אפשר לגיע לקונצנזוס בשום משחק (אני למשל לא התחברתי ל MGS4 בכלל למרות הציונים המדהימים שהוא מקבל בביקורות).
טוב - בשביל זה יש דמואים, חלק יאהבו, חלק לא, אי אפשר לגיע לקונצנזוס בשום משחק (אני למשל לא התחברתי ל MGS4 בכלל למרות הציונים המדהימים שהוא מקבל בביקורות).
-
nadavck
-
- חבר מביא חבר

גם אני לא התחברתי ל MGS4, זה היה לי משעמם....
במקרים כאלה אני מפנה לחבר סיני זקן וחכם בשם "טואיצ'יזון" (או באנגלית to each his own)
במקרים כאלה אני מפנה לחבר סיני זקן וחכם בשם "טואיצ'יזון" (או באנגלית to each his own)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- sagioto
-
- חבר ותיק

MGS זה לא סוד שהוא לא משחק לכולם, הוא אמנם משווק כמשחק אקשן ו4 באמת היה אקשן לכל דבר
אבל הוא בבסיסו משחק מחבואים (כמו שקוג'ימה אומר) הוא מתגמל אותך על לעשות כמה שפחות רעש, להרוג כמה שפחות אויבים, חובב האקשן הממוצע פחותמתחבר לזה, וכמובן יש סרטונים של 40 דקות שיכולים להיות די מייגעים.
הוא קיבל בצדק את הציונים שלו מדובר במשחק AAA עם ערכי הפקה שאין להם מתחרה וגם המשחקיות לוטשה לכדי שלמות אבל בשורה התחתונה על טעם ועל ריח...
ובקשר לפרטוטייפ, אני לא יכול לתת ביקורת על הפן של הסיפור והאוירה כי לא שחרתי במשחק המלא, אבל דמו כן אמור לנסות למשוך אותך לעולם, וכך גם קטעי הוידאו/קומיקס ואוירה זה משהו שאתה יכול לקבל במשחק עולם פתוח תוך כמה דקות של שיטוט וזה לא הרשים בדמו.
בכלל בזמן האחרון IGN מוציאים ביקורות חיוביות על סרטים/משחקים/סדרות איזה חודש לפני שהם יוצאים ויש ביקורות נוספות ברשת, מריח "לא משהו"- זה לא חד לIGN אבל בזמן האחרון זה יותר מורגש
אבל הוא בבסיסו משחק מחבואים (כמו שקוג'ימה אומר) הוא מתגמל אותך על לעשות כמה שפחות רעש, להרוג כמה שפחות אויבים, חובב האקשן הממוצע פחותמתחבר לזה, וכמובן יש סרטונים של 40 דקות שיכולים להיות די מייגעים.
הוא קיבל בצדק את הציונים שלו מדובר במשחק AAA עם ערכי הפקה שאין להם מתחרה וגם המשחקיות לוטשה לכדי שלמות אבל בשורה התחתונה על טעם ועל ריח...
ובקשר לפרטוטייפ, אני לא יכול לתת ביקורת על הפן של הסיפור והאוירה כי לא שחרתי במשחק המלא, אבל דמו כן אמור לנסות למשוך אותך לעולם, וכך גם קטעי הוידאו/קומיקס ואוירה זה משהו שאתה יכול לקבל במשחק עולם פתוח תוך כמה דקות של שיטוט וזה לא הרשים בדמו.
בכלל בזמן האחרון IGN מוציאים ביקורות חיוביות על סרטים/משחקים/סדרות איזה חודש לפני שהם יוצאים ויש ביקורות נוספות ברשת, מריח "לא משהו"- זה לא חד לIGN אבל בזמן האחרון זה יותר מורגש