סמסונג ps42s5h
ראיתי את ה edtv
מכשיר יפה מאד חיצונית , מבחינת איכות תמונה לא אהבתי ( לא חד לחלוטין)
ניתן לראות אותו ברשת א.ל.מ
ניתן לראות אותו ברשת א.ל.מ
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש בהרצליה בבנין הפורום
האיכות לא רעה, הצבעים לא משהו, שחורים לא מספיק עמוקים, לעומת הפאיוניר והנק.
אני הגעתי למסקנה, שנכון לעכשיו כדאי לקנות edtv טובה, ב 14K , ועוד כמה שנים שה hd יכנס בצורה מאסיבית, אני מאמין שיהיה ניתן לקנות את פלאזמות הhd באותו הסכום... לכן, לא בטוח לגבי ההשקעה העכשווית במשהו שהוא עוד בחיתולים בארצנו..., מה גם שהתבוננתי במסך הmve1 של פאיוניר, (כ 14.5K מחיר טוב) כאשר חוברו אליו שידורי hd, והתמונה הייתה מעולה!, למרות שהרזלוציה אינה רזלוצית hd אמיתית.
האיכות לא רעה, הצבעים לא משהו, שחורים לא מספיק עמוקים, לעומת הפאיוניר והנק.
אני הגעתי למסקנה, שנכון לעכשיו כדאי לקנות edtv טובה, ב 14K , ועוד כמה שנים שה hd יכנס בצורה מאסיבית, אני מאמין שיהיה ניתן לקנות את פלאזמות הhd באותו הסכום... לכן, לא בטוח לגבי ההשקעה העכשווית במשהו שהוא עוד בחיתולים בארצנו..., מה גם שהתבוננתי במסך הmve1 של פאיוניר, (כ 14.5K מחיר טוב) כאשר חוברו אליו שידורי hd, והתמונה הייתה מעולה!, למרות שהרזלוציה אינה רזלוצית hd אמיתית.
אם התהלהבת מפיוניר EDTV בשידורי HD אז אתה תלקק את האצבעות בפיוניר HDTV בשידורי HD לכן ההמלצה שלי זה שאם יש את האופציה וגם ככה רוצים לקנות פלזמה אז כבר עדיף HD אבל לא פלזמות שרק מתהדרות בתואר אלא גם כאלה שמצדיקות אותו.
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

אין לי ספק בכלל לגבי , היכן יראו יותר טוב בשידורי hd, מעבר לעובדה שכבר התבוננתי... אך כרגע התענוג הזה, לא ימצה את השימוש המלא שלו, לכן, אולי כדאי לחסוך את ה9K - 10K- להסתפק בתמונה איכותית ומספקת בשידורי hd, שלא לדבר על שידורי לווין רגילים, שנראים כרגע טוב יותר בEDTV , ובעוד מספר שנים, לקנות בכסף שחסכנו +\- , פלאזמת hd מהודרת.
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

אין לדעת....לפני כמה שנים הפלאזמות הישנות, עם אורך החיים העלוב ביותר, עלו 90,000 שקל...ואני בטוח שבעוד שנתיים שלוש, גם הhd הכמעט מושלמת של פאיוניר, תחשב כבר לטכנולוגייה, ישנה, שהרי עכשיו, בשיאה היא עולה כ 23-25 אלף, סביר להניח שתהיה ירידה משמעותית, עם הזמן, וכמו כן עם גדילה משמעותית בכמות הצריכה, עקב המעבר של העולם לטכנולוגית הhd .
מאד מסכים איתך שהכל שאלה של תקציב.
מאד מסכים איתך שהכל שאלה של תקציב.
אבל זה גלגל שלא נגמר , עוד 3 שנים כשלדבריך ה HD המושלמת של פיוניר תהיה טכנולוגיה ישנה ותעלה כמו EDTV היום ותהיה נגישה יחסית לכל אחד יהיו מסכי ה SED הלהיט והם יהיו יקרים ומה אז ? נחכה שגם המחירים שלהם ירדו ? גם זה יקח לבטח 3-4 שנים ובסוף לא נקנה כלום.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
לדעתי למי שלא עשיר במיוחד עדיף לקנות עכשיו פלזמת EDTV למספר שנים עד שנושא ה HDTV יתבשל טוב טוב עד שהמחירים ירדו ואז להעביר את הפלזמה הישנה לחדר שינה.
אתם מדברים כאילו 20000 שקל זה 200 שקל ולא לכל אחד יש אפשרות להוציא כל כך הרבה כסף.
אתם מדברים כאילו 20000 שקל זה 200 שקל ולא לכל אחד יש אפשרות להוציא כל כך הרבה כסף.
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

זו לא הנקודה, הנקודה היא שקנייה של משהו יקר ומתקדם שהשימוש בתכונות הנוספות שלו, לא הכי רלוונטי כרגע, ואף גורעות מעט בצפייה בשידורי לווין הנוכחיים, לא נראית לי כדאית.
כי הרי מעעבר לשקט הנפשי, שאתה מוכן לטכנולוגייית העתיד, וחיבור יותר איכותי למחשב, הטלוויזיה לא נותנת לך הרבה, ולהפך, עקב החדות והצבעים הפחות עמוקים, יתכן והיא תגרע מאיכות התמונה בשידורי הכבלים.
בעתיד הלא רחוק כשהטכנולוגיה תחליט להגיע גם לישראל,(ואני לא מדבר על ערוץ אחד או שניים) יהיה באמת שימוש לטכנולוגיה זו, ועד אז להשערתי המחיר ירד.
ביינתיים נהנה ממסך edtv שנותן תמונה אופטימלית לשידורי הטלוויזה בטכנולוגיה הנוכחית.
וכשיגיע הזמן, הכסף, ואי הסיפוק מן התמונה, נרכוש מסך hd.
ואז במחיר ה hd הנוכחי, בעצם ביצענו קנייה של שני מסכים, או לפחות מסך וחצי, הלא כן?
כי הרי מעעבר לשקט הנפשי, שאתה מוכן לטכנולוגייית העתיד, וחיבור יותר איכותי למחשב, הטלוויזיה לא נותנת לך הרבה, ולהפך, עקב החדות והצבעים הפחות עמוקים, יתכן והיא תגרע מאיכות התמונה בשידורי הכבלים.
בעתיד הלא רחוק כשהטכנולוגיה תחליט להגיע גם לישראל,(ואני לא מדבר על ערוץ אחד או שניים) יהיה באמת שימוש לטכנולוגיה זו, ועד אז להשערתי המחיר ירד.
ביינתיים נהנה ממסך edtv שנותן תמונה אופטימלית לשידורי הטלוויזה בטכנולוגיה הנוכחית.
וכשיגיע הזמן, הכסף, ואי הסיפוק מן התמונה, נרכוש מסך hd.
ואז במחיר ה hd הנוכחי, בעצם ביצענו קנייה של שני מסכים, או לפחות מסך וחצי, הלא כן?
זה לא נכון לומר שבמחיר ה HD הנוכחי אתה תקנה שני מסכים , גם לא אחד וחצי , אם פלזמת HD ממוצעת עולה 20000 שח ו EDTV עולה 14000 שח, חסכת 6000 שח חכית עוד שלוש-ארבע שנים טכנולגיית ה HD בעיצומה והמסכים החדשים שיוצאים ( הרי מי יסתכל עוד 4 שנים על מסכי HD מהדור הנוכחי ) יעלו עדין בסביבות ה 23-24 אלף שח ומי יודע כמה יעלו מסכי ה SED שיהיו הלהיט ככה יוצא שחזרת לנקודת ההתחלה וקנית מסך ורבע , אני בטוח שבעוד שנתיים שלוש ישאלו פה בפורום אם כדאי לוותר על LCD ולחכות שטכנולגיית ה SED תוריד מחירים...