שאלה חשובה חשובה פיקסל שרוף בטלוויזיה חדשה
קניתי פנסוניק PY800 אחלה טלוויזיה מרוצה מאוד
כשהרצתי את כל התוכניות לבדיקת סקטורים שרופים או איך שלא קוראים לזה ראיתי באמצע המסך בערך בשליש העליון נקודה קטנה שחורה..שלא מגיבה לצבעים כשהמסך משתנה. ממש קטנה כשאני מתרחק מטר כבר אני לא שם לב אליה.
עכשיו זה דבר רציני שאני צריך ללכת לאן שקניתי ולבקש ולקוות שיחליפו לי מסך או שזה נורמלי קורה, ועדיף לי להישאר ככה כי מסך חדש יכול להיות יותר גרוע?
או כל תשובה אחרת אני גם אשמח לקבל
תודה
כשהרצתי את כל התוכניות לבדיקת סקטורים שרופים או איך שלא קוראים לזה ראיתי באמצע המסך בערך בשליש העליון נקודה קטנה שחורה..שלא מגיבה לצבעים כשהמסך משתנה. ממש קטנה כשאני מתרחק מטר כבר אני לא שם לב אליה.
עכשיו זה דבר רציני שאני צריך ללכת לאן שקניתי ולבקש ולקוות שיחליפו לי מסך או שזה נורמלי קורה, ועדיף לי להישאר ככה כי מסך חדש יכול להיות יותר גרוע?
תודה
נערך לאחרונה על ידי shimi1182 ב 22/05/2009 19:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Re: שאלה חשובה חשובה :)
שמע בגדול אם זה לא מפריע לא יודע אם הייתי מתעסק עם זה, ברמת העיקרון מחליפים מסך מ 4 פיקסלים שרופים ומעלה, אבל אני מניח שאם תתעקש יחליפו לך.shimi1182 כתב:קניתי פנסוניק PY800 אחלה טלוויזיה מרוצה מאוד
תודה...
טוב אני אתקשר ואני אדבר עם מי שמכר לי
אני יודע שהוא הולך קצת ל"סבן אותי ולהרגיע" וכו' רק כדי שאני אעזוב אותו
השאלה אם המסך הבא שהוא יביא לי לא יהיה יותר גרוע
עכשיו אומנם יש לי פיקסל שרוף וזה מבאס מעצם העיקרון אבל יש מצב שהמסך הבא יהיה יותר גרוע לא?
כמה להתעקש כי אני לא מהאנשים שמתחילים לצעוק בטלפון
וכל זה
אני יודע שהוא הולך קצת ל"סבן אותי ולהרגיע" וכו' רק כדי שאני אעזוב אותו
השאלה אם המסך הבא שהוא יביא לי לא יהיה יותר גרוע
עכשיו אומנם יש לי פיקסל שרוף וזה מבאס מעצם העיקרון אבל יש מצב שהמסך הבא יהיה יותר גרוע לא?
כמה להתעקש כי אני לא מהאנשים שמתחילים לצעוק בטלפון
איך בודקים את זה?shimi1182 כתב:קניתי פנסוניק PY800 אחלה טלוויזיה מרוצה מאוד
תודה...