דחוף : חיבור ממיר הוט למקרן HP VP6210
שלום לכולם
לקראת גמר ליגת האלופות שבוע הבא (יאללה בארסה) אני יכול להשיג מקרן HP VP6210.
מה החיבורים שאני צריך כדי לחבר ממיר הוא למקרן (תמונה בלבד). ואני מתכוון לא תיאורטית (חיבור HDTV) אלא ממש איזה כבל לקנות. כמו כן, אם אפשר, הכבל צריך להיות מספיק ארוך כדי להגיע מהסלון לגינה (מאריך אולי?).
כמו כן, אני צפוי לראות באיכות ששווה משהו???
אנא, תשובה דחופה!!!
תודה לכל המגיבים
יוני
לקראת גמר ליגת האלופות שבוע הבא (יאללה בארסה) אני יכול להשיג מקרן HP VP6210.
מה החיבורים שאני צריך כדי לחבר ממיר הוא למקרן (תמונה בלבד). ואני מתכוון לא תיאורטית (חיבור HDTV) אלא ממש איזה כבל לקנות. כמו כן, אם אפשר, הכבל צריך להיות מספיק ארוך כדי להגיע מהסלון לגינה (מאריך אולי?).
כמו כן, אני צפוי לראות באיכות ששווה משהו???
אנא, תשובה דחופה!!!
תודה לכל המגיבים
יוני
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי יוני
1. מדובר במקרן מצגות, כך שלא הייתי מצפה ממנו ליותר מידי. לא בקונטרסט ולא בעיבוד תמונה לוידאו.
2. אילו יציאות יש לממיר שלך? האם יש לו SVIDEO ?
האיכות הגבוהה ביותר תקבל עם RGB לקומפוננט דרך טרנסקודר. הכבלים זה לא יקר מידי, אבל הטראנסקודר זה עיניין של 300-400 ש"ח.
אח"כ S-VIDEO (אם יש לממיר שלך).
1. מדובר במקרן מצגות, כך שלא הייתי מצפה ממנו ליותר מידי. לא בקונטרסט ולא בעיבוד תמונה לוידאו.
2. אילו יציאות יש לממיר שלך? האם יש לו SVIDEO ?
האיכות הגבוהה ביותר תקבל עם RGB לקומפוננט דרך טרנסקודר. הכבלים זה לא יקר מידי, אבל הטראנסקודר זה עיניין של 300-400 ש"ח.
אח"כ S-VIDEO (אם יש לממיר שלך).
קודם כל, תודה לכם מרטין וגיא על התגובות המהירות.
כמה שאלות נוספות לי:
1. איזה מבין השניים פחות גרוע:
HP VP6210 או SHARP XG-NV51XM. אני יכול להשיג את שניהם לערב, את שניהם אפשר לחבר לממיר. השאלה היא איזה ייתן איכות פחות גרועה. והאם הפער באיכות אמור להיות כזה משמעותי כדי ללכת ולשכור מקרן אחר (אותם אני יכול להשיג בחינם לערב). כאמור האירוע הוא בחצר, די חשוכה.
2. אני צריך לשכור מסך. איזה גודל יתאים, גם מבחינת המקרנים עצמם, וגם מבחינת החצר. הגודל שלה הוא להערכתי (זה בבית של ההורים שלי אז אין לי נתונים מדוייקים) סביבות 10 על 6 מטרים, ואני יכול לסדר את הישיבה כרצוני (סביבות 20 איש, חצי מהם חולי כדורגל, היתר בנות...).
3. איפה מומלץ לשכור מסך,עדיף מקום שישכירו לי גם כבל, אם זה נהוג.
תודה רבה רבה
יוני
כמה שאלות נוספות לי:
1. איזה מבין השניים פחות גרוע:
HP VP6210 או SHARP XG-NV51XM. אני יכול להשיג את שניהם לערב, את שניהם אפשר לחבר לממיר. השאלה היא איזה ייתן איכות פחות גרועה. והאם הפער באיכות אמור להיות כזה משמעותי כדי ללכת ולשכור מקרן אחר (אותם אני יכול להשיג בחינם לערב). כאמור האירוע הוא בחצר, די חשוכה.
2. אני צריך לשכור מסך. איזה גודל יתאים, גם מבחינת המקרנים עצמם, וגם מבחינת החצר. הגודל שלה הוא להערכתי (זה בבית של ההורים שלי אז אין לי נתונים מדוייקים) סביבות 10 על 6 מטרים, ואני יכול לסדר את הישיבה כרצוני (סביבות 20 איש, חצי מהם חולי כדורגל, היתר בנות...).
3. איפה מומלץ לשכור מסך,עדיף מקום שישכירו לי גם כבל, אם זה נהוג.
תודה רבה רבה
יוני