זמנית לא ניתן לעדכן את שלטי הרמוני - + עדכון
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
טוב ....אז קודם כל שלטי הרמוני מצוינים ומומלצים...אבל עכשיו נסיתי לעדכן את השלט שלי וקבלתי הודעה שהשירות אינו זמין, זה החיסרון (שהיה ידוע לי שרכשתי) לרכוז מוצר כמו שלט חכם שתלוי בשרתי החברה!
כמעט שלוש שעות אחרי וההודעה השתנתה לכך שבדוק חיבור לאינטרנט (למרות שהאינטרנט תקין ועובד) אם לא אז לא הייתי מצליח לרשום פוסט זה...
כמעט שלוש שעות אחרי וההודעה השתנתה לכך שבדוק חיבור לאינטרנט (למרות שהאינטרנט תקין ועובד) אם לא אז לא הייתי מצליח לרשום פוסט זה...
-
uris
- מורעל האתר

לאחר אתחול המחשב + ראוטר + מודם הבעיה (השניה) נעלמה והכל חזר לעבוד כרגיל , איזו בעסה שיש שלט כזה טוב , אבל צריך לסמוך על השרתים שלהם.
מדוע הם לא יוצרים גיבוי ואפשות עדכון מקומית ?
מדוע הם לא יוצרים גיבוי ואפשות עדכון מקומית ?
-
uris
- מורעל האתר

אוקיי...אני מסכים עם זה שצריך להתחבר אליהם בכדי להוריד את הקודים , זה ברור !
אבל קובץ ההגדרות של השלט שלי (גם אם הוא יהיה מוצפן ומותאם אל המספר הסידורי של השלט שלי ) צריך "לשבת" אצלי במחשב !
שאם מחר לוגיטק פושטת את הרגל (לא ראלי כנראה) או מחליטה להפסיק לתמוך בדגם שיש לי או סתם משביתה את האתר לחודשים , תהיה לי האפשרות להעלות גיבוי מהמחשב שלי ואף לשנות הגדרות.
לגטימי לפי דעתי .
אבל קובץ ההגדרות של השלט שלי (גם אם הוא יהיה מוצפן ומותאם אל המספר הסידורי של השלט שלי ) צריך "לשבת" אצלי במחשב !
שאם מחר לוגיטק פושטת את הרגל (לא ראלי כנראה) או מחליטה להפסיק לתמוך בדגם שיש לי או סתם משביתה את האתר לחודשים , תהיה לי האפשרות להעלות גיבוי מהמחשב שלי ואף לשנות הגדרות.
לגטימי לפי דעתי .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז זהו שכאשר קובץ ההגדרות שלך יושב אצלם הם יכולים לבצע שם שינויים לפי בקשתך. יש הרבה פעולות שהן מסובכות מידי או בלתי אפשריות דרך הממשק הגרפי. יצא לי כבר פעם לפנות אליהם בשאלה ולקבל למחרת בבוקר הודעת דוא"ל שהנושא טופל והשינויים בוצעו בקובץ ההגדרות ושכל מה שנותר לי לעשות זה לעדכן את השלט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כשאני כתבתי את זה, אנשים התנפלו עלי...uris כתב:אוקיי...אני מסכים עם זה שצריך להתחבר אליהם בכדי להוריד את הקודים , זה ברור !
לגטימי לפי דעתי ....
מאז שקניתי H1 לפני מספר חודשים, הוא השלט היחידי בשימושץ אבל:
מכיון שאת הקינפוג האחרון עשו לי לוג'יטק לאחר פניה לתמיכה הטכנית, ולמרות שהם אמרו לי מה הם עשו, אני לא ממש רוצה לקחת את הסיכון ולקלקל את הקונפיגורציה הנוכחית בלי יכולת לגבות אותה.
בעיה נוספת: עם שלטי ה-Harmony למיניהם, ניתן לקנפג שלט עובד בקלות, אך נראה שאם אתה צריך משהו מיוחד שלא נכנס "לשבלונות" הפשוטות שלהם (שזה אומר N פעילויות ובכל פעילות ניתן להגדיר את המקשים לרצף של קוד אחד או יותר, אבל קבוע), פשוט אי אפשר לבצע זאת בכלל.
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יש המון נקודות מציקות עצם השימוש בתוכנה ONLINE לעדכון.
אני מקווה לראות גרסאות של הארמוני שמאפשרות לאחר הורדת הקודים והעדכונים אל המחשב להמשיך OFFLINE.
עוד נקודה מציקה היא שעל כל שינוי הכי קטן צריך לעדכן גם גם את השלט וגם את ה RF EXTENDER (למי שיש) וזה אומר לפרק לעדכן ולהחזיר חזרה את ה EXTENDER למקום כל פעם. מקווה שיהיו גרסאות שידרשו עדכון EXTENDER רק אם בוצע שינוי שקשור אליו (נדיר ביותר)
אני עדיין חושב שהארמוני התרומה הטובה והנוחה ביותר פר שקל השקעה.
אני מקווה לראות גרסאות של הארמוני שמאפשרות לאחר הורדת הקודים והעדכונים אל המחשב להמשיך OFFLINE.
עוד נקודה מציקה היא שעל כל שינוי הכי קטן צריך לעדכן גם גם את השלט וגם את ה RF EXTENDER (למי שיש) וזה אומר לפרק לעדכן ולהחזיר חזרה את ה EXTENDER למקום כל פעם. מקווה שיהיו גרסאות שידרשו עדכון EXTENDER רק אם בוצע שינוי שקשור אליו (נדיר ביותר)
אני עדיין חושב שהארמוני התרומה הטובה והנוחה ביותר פר שקל השקעה.
-
uris
- מורעל האתר

אגב למרות ונוסף למה שכתבתי לעיל , מדובר בחברה עם שירות מעולה ושלט שלדעתי הוא פשוט נוח ומצוין.
שזה לא סותר את מה שכתבתי לגבי בעיית התלות בשרתים שלהם.
Catskinner מתוך "סקרנות טכנית" אשמח לקבל דוגמא שלפעולות שהם הציחו לבצע מאצלם ומשתמש לא הצליח דרך התוכנה ?
שזה לא סותר את מה שכתבתי לגבי בעיית התלות בשרתים שלהם.
Catskinner מתוך "סקרנות טכנית" אשמח לקבל דוגמא שלפעולות שהם הציחו לבצע מאצלם ומשתמש לא הצליח דרך התוכנה ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה היה מקרו ארוך של רצף פקודות. בגרסת התוכנה הקודמת זה לא היה אפשרי בכלל, אבל מאז הם הוסיפו את האפשרות של sequence שזה בעצם אותו הדבר.
רק לידיעתכם. לפני כמה שנים התוכנה הייתה קיימת רק באתר וניתן היה לבצע הרבה יותר דברים על ידי עריכת קבצי ה XML שיצרה התוכנה. הם הורידו את האפשרות הזו לפני 3 שנים כי זה גרם למשתמשים לתקוע את עצמם בגלל שגיאות עריכה וכדומה. מסיבה דומה הם גם ביטלו את האפשרות של העתקת פקודות IR על ידי copy & paste מקבצי קונפיגורציה של מכשירי pronto.
רק לידיעתכם. לפני כמה שנים התוכנה הייתה קיימת רק באתר וניתן היה לבצע הרבה יותר דברים על ידי עריכת קבצי ה XML שיצרה התוכנה. הם הורידו את האפשרות הזו לפני 3 שנים כי זה גרם למשתמשים לתקוע את עצמם בגלל שגיאות עריכה וכדומה. מסיבה דומה הם גם ביטלו את האפשרות של העתקת פקודות IR על ידי copy & paste מקבצי קונפיגורציה של מכשירי pronto.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
צלילים ירוקים מישהו מכם אי פעם אמר להם שזה מה שהם אמורים לעשות?
לי היה משהו שהציק בתוכנה וביקשתי להעלות את זה הלאה.
אמורה לצאת גרסא 8 לתוכנת העדכון. אני מקווה שמה שביקשתי ייתווסף!
לידיעה כללית: ביקשתי שיהיה סיקוונס בDEVICE .
( כרגע יש רק ב ACTIVITY )
וכן, גם לי הם הגדירו מחדש את הקודים כי הפעולה לא יכלה להיעשות דרך התוכנה.
למשל: צפייה ב DVD : לחיצה על אדום,ירוק, יציאה ליס/משהו אחר חייבת להתחיל עם אדום,ואז למשל כחול,ירוק
שלחתי להם בדיוק מה צריך לעשות והם סידרו את זה
לי היה משהו שהציק בתוכנה וביקשתי להעלות את זה הלאה.
אמורה לצאת גרסא 8 לתוכנת העדכון. אני מקווה שמה שביקשתי ייתווסף!
לידיעה כללית: ביקשתי שיהיה סיקוונס בDEVICE .
( כרגע יש רק ב ACTIVITY )
וכן, גם לי הם הגדירו מחדש את הקודים כי הפעולה לא יכלה להיעשות דרך התוכנה.
למשל: צפייה ב DVD : לחיצה על אדום,ירוק, יציאה ליס/משהו אחר חייבת להתחיל עם אדום,ואז למשל כחול,ירוק
שלחתי להם בדיוק מה צריך לעשות והם סידרו את זה
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
-
uris
- מורעל האתר

tobenary אני כתבתי להם לגבי האופציה שאוכל לשמור קובץ הגדרות אצלי , הם ענו כי זה לא ניתן , ומה שהם מציעים זה לשכפל לי את ההגדרות לחשבון נוסף וכך אם משהו יהרס אוכל לשחזר משם...(נחמד , אבל עדיין תלוי בהם )