עידכון: התחדשתי בפנסוניק PV80! שמתי תמונה ראשונה
אחרי שהזמנתי את ה PV8, הרגשתי שבכל זאת אני מעדיף את ה 80, בעיקר בגלל שאני ממש לא אוהב את העיצוב של ה PV8 וגם בשל כניסת ה HDMI הקידמית שממש חשובה לי לחיבור PS3.
אוקי אז המסך הגיע, ראשית אני מוכרח לציין שהוא פשוט יפהפיה, השוני החיצוני מה PV8 מדהים, אני חושב שזה ללא ספק אחד המסכים שיפים שראיתי, וראיתי לא מעט, מה שאני מאוד אוהב בו זה שיש לו עיצוב אלגנטי וגם יוקרתי, מהמראה שלו ממש מרגישים שזה מסך ש"עשוי טוב".
עכשיו לאיכות, כמובן שכ"כ הרבה לפני שיבחו את המסך המדהים הזה, אבל אני אוסיף ואומר שהתמונה באמת מעולה, חיברתי להוט HD והתמונה שם בכלל מדהימה, יחד עם זאת יש ערוצים כמו ערוצי הסרטים ויורוסופורט בחלק מהשידורים שנראים גם הם באיכות קרובה מאוד ל HD.
אני זוכר שהלכתי לחפש מסך לפני כמה חודשים, באתי לקנות או LG או סמסונג, מבחינה תקציבית, הם כלהזמן אמרו לי להתאמץ ולקנות את ה PV80 שעלתה אז 8000 ש"ח, איכשהו חיכיתי עד היום וקניתי את ה PV80 פרללי עם שנתיים אחריות מלאות של רטפון ב 4500 ש"ח, מחיר מדהים למסך מדהים.
אני מציע לכל מי שמחפש מסך לרוץ ולקנות את המסך הזה, במיוחד במחיר מדהים שכזה, כבר חשבתי שאני אאלץ להיתקע עם LCD עוד כמה שנים טובות, בסוף איכשהו הצלחתי למצוא את המסך כניראה הכי איכותי במחיר של עד 8K במחיר שאני יכול להרשות לעצמי, אני יודע שזה לא יבואן רשמי, אבל גם ככה היה לא פשוט להוציא עוד סכום כסף על מסך, ולדעתי שנתיים אחריות מלאות של חברה טובה כמו רטפון שנותנת אחריות גם למסכי סמסונג זה לא רע בכלל למסך שהוא גם ככה מאוד מאוד אמין (יפני).
תראו תמונה שצילמתי מהתכנית החשופים נחשפים בערוץ 10, שימו לב לשחורים המעולים בשוליים התחתונים והעליונים וברקע, כמעט ולא רואים את המסגרת, ויחד עם זאת עדיין ניתן להבחין בבירור בחולצה השחורה שלו, פשוט מעולה:
http://img193.imageshack.us/img193/2594/img0209m.jpg
אוקי אז המסך הגיע, ראשית אני מוכרח לציין שהוא פשוט יפהפיה, השוני החיצוני מה PV8 מדהים, אני חושב שזה ללא ספק אחד המסכים שיפים שראיתי, וראיתי לא מעט, מה שאני מאוד אוהב בו זה שיש לו עיצוב אלגנטי וגם יוקרתי, מהמראה שלו ממש מרגישים שזה מסך ש"עשוי טוב".
עכשיו לאיכות, כמובן שכ"כ הרבה לפני שיבחו את המסך המדהים הזה, אבל אני אוסיף ואומר שהתמונה באמת מעולה, חיברתי להוט HD והתמונה שם בכלל מדהימה, יחד עם זאת יש ערוצים כמו ערוצי הסרטים ויורוסופורט בחלק מהשידורים שנראים גם הם באיכות קרובה מאוד ל HD.
אני זוכר שהלכתי לחפש מסך לפני כמה חודשים, באתי לקנות או LG או סמסונג, מבחינה תקציבית, הם כלהזמן אמרו לי להתאמץ ולקנות את ה PV80 שעלתה אז 8000 ש"ח, איכשהו חיכיתי עד היום וקניתי את ה PV80 פרללי עם שנתיים אחריות מלאות של רטפון ב 4500 ש"ח, מחיר מדהים למסך מדהים.
אני מציע לכל מי שמחפש מסך לרוץ ולקנות את המסך הזה, במיוחד במחיר מדהים שכזה, כבר חשבתי שאני אאלץ להיתקע עם LCD עוד כמה שנים טובות, בסוף איכשהו הצלחתי למצוא את המסך כניראה הכי איכותי במחיר של עד 8K במחיר שאני יכול להרשות לעצמי, אני יודע שזה לא יבואן רשמי, אבל גם ככה היה לא פשוט להוציא עוד סכום כסף על מסך, ולדעתי שנתיים אחריות מלאות של חברה טובה כמו רטפון שנותנת אחריות גם למסכי סמסונג זה לא רע בכלל למסך שהוא גם ככה מאוד מאוד אמין (יפני).
תראו תמונה שצילמתי מהתכנית החשופים נחשפים בערוץ 10, שימו לב לשחורים המעולים בשוליים התחתונים והעליונים וברקע, כמעט ולא רואים את המסגרת, ויחד עם זאת עדיין ניתן להבחין בבירור בחולצה השחורה שלו, פשוט מעולה:
נערך לאחרונה על ידי roei_s ב 23/05/2009 16:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
איזה מסך קניתה -42 אינטש או 50 אינטש ?
אם 50 אינטש ב-4500 ש"ח -נשמע לא הגיוני (ולכן אשמח לקבל בפרטי את שם החנות)
מעניין כמה יעלה 50PY800
אם 50 אינטש ב-4500 ש"ח -נשמע לא הגיוני (ולכן אשמח לקבל בפרטי את שם החנות)
מעניין כמה יעלה 50PY800
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
שמע אין לי איזה קשרים או משהו, מה שהכי נמוך בזאפ זה הפרללי, וקשה להוריד אותם, לדעתי 4500 זה מחיר מצויין, יש לי LCD של יונידן 32 אינץ שקניתי לפני שנה וחצי בערך ב 3400, ואני מכיר מישהו שרכש את ה LG PG200 במעל 6000 לפני כמה חודשים, ואני אישית זוכר שלפני כמה חודשים רצו על ה PV80 8000 ש"ח, לדעתי זה אחלה מחיר, נהנתי פה גם מהעובדה שזה סוף דגם וגם שזה פרללי וגם עוד הורדה של התמקחות, לדעתי זה אחלה.yuria כתב:תתחדש ,אבל המחיר הינו 400 ש"ח נמוך מזאפ
חשבתי שההצלחתה להוריד הרבה יותר
בכל מקרה תתחדש ותהנה...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תתחדש ותהנה 
Re: אחלה תמונה, אגב
תודה, אני אביא גם תמונה של כדורגל בספורט5 HD , מדהים.shin40 כתב:התוכנית היא הסמויים(סדרה מעולה...