מקרן מארה"ב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
קופסא כזו קשה לי להאמין שירשו לך להעלות מסיבות ביטחון, אלא אם כן זה מקרן פרזנטציות מסכן וקטן.
אפשר להניח בתא המטען, אבל צריך לרפד את זה כהוגן.
אם יש אפשרות לאחריות עדיף לנצל את זה.
אפשר להניח בתא המטען, אבל צריך לרפד את זה כהוגן.
אם יש אפשרות לאחריות עדיף לנצל את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחד המקרנים שהיה בשוטאאוט האחרון עשה את דרכו מאנגליה בתיק "היד" של מי שהביא אותו. תשאל אותו באיזה לחץ הוא היה לאורך כל הדרך. בנוסף צריך לחשוב מה עושים אם באמת יש בעייה וצריך לתקן.
אני הבאתי אתי מארה"ב מקרן ,ולא היתה שום בעיה.
את המקרן הוצאתי מהקופסה ,רפדתי במעיל והכנסתי לתיק יד שהעלאתי איתי למטוס.
אני ממליץ גם לקנות נורה נוספת כי יש הבדל מחירים גדול ביחס למחירים שבארץ.
אם אתה באזור נוי-יורק עדיף לקנות בניו גרזי כי שם המס על מוצרי חשמל נמוך מזה שבנוי-יורק.
כדאי לשים לב שהמקרן מותאם גם ל220V .
את המקרן הוצאתי מהקופסה ,רפדתי במעיל והכנסתי לתיק יד שהעלאתי איתי למטוס.
אני ממליץ גם לקנות נורה נוספת כי יש הבדל מחירים גדול ביחס למחירים שבארץ.
אם אתה באזור נוי-יורק עדיף לקנות בניו גרזי כי שם המס על מוצרי חשמל נמוך מזה שבנוי-יורק.
כדאי לשים לב שהמקרן מותאם גם ל220V .
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לקנות נורה ספייר נשמע לי דיי מגוחך (בלי להעליב)
נורת מקרן אמורה להחזיק לפחות כשנה - אם לא יותר - או הרבה יותר. עדיף לקנות כשצריך לדעתי. גם המחירים יכולים לרדת.
נורת מקרן אמורה להחזיק לפחות כשנה - אם לא יותר - או הרבה יותר. עדיף לקנות כשצריך לדעתי. גם המחירים יכולים לרדת.
איתי,Itay_Pollak כתב:לקנות נורה ספייר נשמע לי דיי מגוחך (בלי להעליב)
נורת מקרן אמורה להחזיק לפחות כשנה - אם לא יותר - או הרבה יותר. עדיף לקנות כשצריך לדעתי. גם המחירים יכולים לרדת....
זה לעתים נשמע מגוחך אבל זה לא בדיוק כך.
מחירה של נורת מקרן עשוי לעלות לאחר שנה, מכיוון שמי שרוכש נורה, כנראה חייב לעשות זאת (אחרת המקרן יהיה חסר תועלת).
מכאן שערכה עולה וכך גם מחירה עולה בהתאם. ( זוכר את שיעור התמחיר מאתמול? )
זה דומה לזכרון במחשב, ישנו כלל האומר שהכי משתלם לרכוש את גודל הזכרון העתידי הרצוי בעת רכישת המחשב מכיוון שאח"כ מחירו רק עולה.
אתה יכול לקחת את המקרן בבטן המטוס עם האריזה שלו (מה שאומר מזוודה אחת פחות ותשלום מע"מ ומס קנייה כשאתה מגיע לארץ) או לקחת בתיק היד (המקרנים החדשים הם לפעמים גבוליים לעניין הגודל שמותר לך לקחת התיק היד. בכל אופן אם אתה לוקח אותו בתיק היד רצוי מאוד שהוא יהיה צמוד אליך כל הזמן. שיהיה בהצלחה.
אני לא הייתי מעיז להכניס אותו לבטן המטוס ,הרי המזוודות מתגלגלות שם ונופלות מהמסועים כל הזמן..
תפרק אותו מהאריזה תעטוף במעיל או משהו ,ותכניס לתיק היד.
ומנורה ספייר (אם המחיר טוב) נשמע רעיון טוב מאוד . המחירים של המנורות לא יורדים . כי מבחינת החברה אתה לקוח שבוי. הרי אין לך אפשרות לקנות נורה אחרת.
תפרק אותו מהאריזה תעטוף במעיל או משהו ,ותכניס לתיק היד.
ומנורה ספייר (אם המחיר טוב) נשמע רעיון טוב מאוד . המחירים של המנורות לא יורדים . כי מבחינת החברה אתה לקוח שבוי. הרי אין לך אפשרות לקנות נורה אחרת.
חזרתי מארה"ב ולצערי לא הבאתי איתי מקרן.
נכנסתי לחנות B&H בניו-יורק וראיתי את גודל המקרן שאני רוצה ופשוט זה היה ענק וכבד מכפי שציפיתי.
כל מקרני ה HOMETHEATER FHD פשוט עצומים, שאפילו לא נכנסים למזוודת טרולי בינונית.
והייתי כבר ללא המקרן עם שתי מזוודות גדולות ותיק גב. אז ויתרתי.
לא נורא, כנראה שאתפשר על מקרן מדור אחד אחורה שהוא זול יותר בארץ.
נכנסתי לחנות B&H בניו-יורק וראיתי את גודל המקרן שאני רוצה ופשוט זה היה ענק וכבד מכפי שציפיתי.
כל מקרני ה HOMETHEATER FHD פשוט עצומים, שאפילו לא נכנסים למזוודת טרולי בינונית.
והייתי כבר ללא המקרן עם שתי מזוודות גדולות ותיק גב. אז ויתרתי.
לא נורא, כנראה שאתפשר על מקרן מדור אחד אחורה שהוא זול יותר בארץ.
קניית מקרן בארה"ב
שלום לך
אני קניתי מקרן דרך החברה הזו B&H הזמנת אותו מהארץ ....
קנית את המקרן של פנסוניק AE-2000 FULL HD המקרן הגיע באריזה ענקית ...והמשקל שלו היה סביב 10 קילו עם כל הדברים מסביב .
שילמתי עליו כ 12000 ש"ח בזמן שבארץ הוא עלה 19900 ש"ח
12000 ש"ח זה כלל הכל ...מיסים ומשלוח .
אם אתה מצליח לרשום את החשבונית על שם של חבר שיכול להחזיר לך את המע"מ אז הרווחת עוד 15.5% .
חשוב מאד שהחשבונית שתגיע מחול תהיה רשומה על אדם פרטי ולא עסק ...אחרת יהיה לך סיפור במכס.
אם אתה מוכן לשלם מע"צ תרשום על עצמך וזהו .
את התשלום תבצע דרך קניה מאובטחת PAY-PAL ...
יש אפשרות לקנות דרכם גם אחריות וביטוח תיקון בארץ ...אבל אני לא רכשתי...
בגדול מכשירי חשמל זה מזל ..אתה יכול לקנות מכשיר עם אחריות בארץ ותבקר במעבדה שלהם כל חצי שנה...
ואתה יכול לייבא מכשיר ולא יהיה לך שום בעיה...זה סיכון שאני לוקח עם כל המוצרים שאני קונה מחול .
בהצלחה
אבי
אני קניתי מקרן דרך החברה הזו B&H הזמנת אותו מהארץ ....
קנית את המקרן של פנסוניק AE-2000 FULL HD המקרן הגיע באריזה ענקית ...והמשקל שלו היה סביב 10 קילו עם כל הדברים מסביב .
שילמתי עליו כ 12000 ש"ח בזמן שבארץ הוא עלה 19900 ש"ח
12000 ש"ח זה כלל הכל ...מיסים ומשלוח .
אם אתה מצליח לרשום את החשבונית על שם של חבר שיכול להחזיר לך את המע"מ אז הרווחת עוד 15.5% .
חשוב מאד שהחשבונית שתגיע מחול תהיה רשומה על אדם פרטי ולא עסק ...אחרת יהיה לך סיפור במכס.
אם אתה מוכן לשלם מע"צ תרשום על עצמך וזהו .
את התשלום תבצע דרך קניה מאובטחת PAY-PAL ...
יש אפשרות לקנות דרכם גם אחריות וביטוח תיקון בארץ ...אבל אני לא רכשתי...
בגדול מכשירי חשמל זה מזל ..אתה יכול לקנות מכשיר עם אחריות בארץ ותבקר במעבדה שלהם כל חצי שנה...
ואתה יכול לייבא מכשיר ולא יהיה לך שום בעיה...זה סיכון שאני לוקח עם כל המוצרים שאני קונה מחול .
בהצלחה
אבי
Re: קניית מקרן בארה"ב
סליחה על הבורות,AVI1961 כתב: אם אתה מצליח לרשום את החשבונית על שם של חבר שיכול להחזיר לך את המע"מ אז הרווחת עוד 15.5% .
אבי...
יש לי קרוב משפחה שגר בניו-יורק. כיצד אני רושם את החשבונית עליו? ומה צריך לעשות כדי שהוא יוכל להחזיר לי את המע"מ?
תודה
מקרן AE-2000
הכוונה היא לרשום את החשבונית על מישהו שהוא עוסק מורשה בארץ ...ולקבל החזר של המע"מ שאתה משלם
בארץ...אין שום קשר למס בחו"ל ....
מקווה שהבנת.....
אבי
בארץ...אין שום קשר למס בחו"ל ....
מקווה שהבנת.....
אבי