בעית סאונד ב mediaportal בקבצי MKV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
assafwei פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי

Mediaportal גרסא אחרונה, מערכת הפעלה windows xp pro sp3, מעבד dual core, משתמש ב coreavc, haali media splitter ו ffdshow tryouts.
כשאני מנגן סרטי MKV ב 1080p וגם ב 720p בנגנים רגילים (bsplayer וכו') הוידאו מתנגן מצויין, והסאונד רץ חלק.
כאשר אני מנגן ב mediaportal הוידאו רץ חלק, אך הסאונד מקוטע (כאילו הפסקול קופץ, לא תקיעות רנדומליות אלא קפיצות כל הזמן באופן קבוע).
ביטלתי את ה ffdshow לפורמט h.264, הוספתי את ffdshow raw כ filter ב mediaportal, איפשרתי autoload ל vsfilter ב haali ועוד כל מיני הצעות שמצאתי ברשת, כלום לא עוזר.
יש לציין שהמחשב פורמט, ולפני הפירמוט הכל עבד חלק בלי שום בעיות ובלי שום צורך לגעת בשום דבר לאחר התקנת הקודקים והמדיה פורטל.

אשמח לעזרתכם,

אסף.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

תנסה פשוט להגדיר כמקודד וידאו את COREAVC
וכמקודד אודיו את FFDSHOW AUDIO DECODER

שים לב שאתה מנגם את הקבצים בנגנים רגילים, לא בהכרח הסרט מתנגם לפי הקודקים שהתקנת! בייחוד ב BSPLAYER שנוטה לאבד את הקודקים שמוגדרים כדיפולט במערכת עד כדי כך שצריך להכניס אותם ל WHITE LIST שלו.

האפשרות הכי טובה זה פשוט לגרור את הסרט לתוך תוכנת ה GRAPHEDIT ולראות איזה מקודדים באמת שולטים במערכת שלך.

assafwei פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

coreavc מוגדר כמקודד וידאו ו ffdshow מוגדר כמקודד אודיו.
יש עוד הצעות?

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

אני חווה את הבעייה שאתה מתאר כאשר אני מנסה להריץ סרט בלוריי במחשב, למרות שהמעבד שלי לא עובר 30 אחוז, הסאונד מקוטע.
אולי תנסה לעדכן דרייבר של כרטיס קול מאתר יצרנית הלוח שלך
איך אתה מחובר? אני אישית לא ניסיתי אבל יש לי הרגשה שאם אעבור לחיבור אופטי במקום HDMI הבעייה תיפתר..

assafwei פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

staticx כתב:אני חווה את הבעייה שאתה מתאר כאשר אני מנסה להריץ סרט בלוריי במחשב, למרות שהמעבד שלי לא עובר 30 אחוז, הסאונד מקוטע.
אולי תנסה לעדכן דרייבר של כרטיס קול מאתר יצרנית הלוח שלך
איך אתה מחובר? אני אישית לא ניסיתי אבל יש לי הרגשה שאם אעבור לחיבור אופטי במקום HDMI הבעייה תיפתר..
...
דרייברים מעודכנים (וגם בתוכנות אחרות אין בעיה אז כנראה שזאת לא הבעיה) מחובר דרך HDMI

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

אם זה לא מסובך תנסה לחבר אופטי

הייתי מנסה בעצמי אבל זה על גבול הכמעט בלתי אפשרי (אשמתי... אין מקום להכניס יד במזנון...)

assafwei פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

מסובך...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”