הורדת מחיר ממיר yes max hd

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
shaico פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152

שליחה

האם ידוע לכם אם יס הורידו את מחיר ממיר yes max hd למנויים ותיקים ?

בסמוך להכרזה על הממיר, קיבלתי מיס הצעה לרכוש את הממיר ב-50 ש"ח לחודש, במקום המחיר הרשמי של 60 ש"ח, אבל זה עדיין יקר מאד (אם לא תתעלמו מהתשלום שיש להוסיף גם לערוץ ספורט HD).
האם המחיר ירד מאז ?
האם מישהו קיבל בינתיים הצעה יותר טובה ?

(i) אני מציע להשתמש בשרשור הזה לעדכונים הדדיים ביננו, ולהחלפת מידע בנושא, כדי להגביר את כוח המיקוח החלש שלנו מול המונופול של יס (- בהעדר תחרות אמיתית מצד הוט).

:) אודה לכל מי שיוסיף לנו מידע בשרשור הזה. :)

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

אני לחצתי עליהם להחליף ממיר HD רגיל למקס HD במחיר יותר זול, אבל לא הצלחתי. אפילו איימתי בניתוק מהחברה אבל לא הלכתי עם זה עד הסוף. לא שמעתי על המבצע של החמישים שקל ואני לקוח ותיק.

dpklain
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226

שליחה

גם אני לא שמעתי על המבצע של החמישים שקלים.
אני הצלחתי רק להוריד את הקנס של ההחזר של הממיר
HD הרגיל.
את הממיר החדש לקחתי בפיקדון.

roim
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84

שליחה

אם קצת לחץ ואיומים על עזיבה הצלחתי להחזיר את הממיר HD ללא קנס לקבל התקנה בחינם והוזלה של 20 שקלים בחבילה. השאלה אם זה שווה תכאב ראש :מבולבל:

shaico פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152

שליחה

roim כתב:אם קצת לחץ ואיומים על עזיבה הצלחתי להחזיר את הממיר HD ללא קנס לקבל התקנה בחינם והוזלה של 20 שקלים בחבילה. השאלה אם זה שווה תכאב ראש :מבולבל:
...
כל הכבוד !
חסכון של 880 ש"ח לא שווה את ה"כאב ראש" ???

מול הסחטנות של יס, כל ש"ח שחסכת שווה, לדעתי, את ה"כאב ראש" .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987

שליחה

shaico כתב:
roim כתב:אם קצת לחץ ואיומים על עזיבה הצלחתי להחזיר את הממיר HD ללא קנס לקבל התקנה בחינם והוזלה של 20 שקלים בחבילה. השאלה אם זה שווה תכאב ראש :מבולבל:
...
כל הכבוד !
חסכון של 880 ש"ח לא שווה את ה"כאב ראש" ???

מול הסחטנות של יס, כל ש"ח שחסכת שווה, לדעתי, את ה"כאב ראש" .
...
הגמישות שלהם תלויה בסוג החבילה שלכם, אם למשל שניים משלמים על HD, אבל אחד מחזיק חבילה
של טופ בעלות 285 ש"ח כולל HD, והשני חבילה זהה אבל בעלות של 250, לראשון הם יהיו מוכנים
לעשות "הנחה" גדולה יותר וגם גמישות גדולה יותר בהחזרת ממיר HD (עם קנס בלי קנס וכו)
אז ההשוואה בין ההצעות שקיבלו אנשים שונים אינה רלוונטית אם אינכם יודעים את הבסיס שממנו מתחילים את השיחה.

השיקול שמנחה אותם הוא שבסוף השיחה אתם תתחייבו ל- 3 שנים, ואז נשאלת השאלה כמה זה יוצא להם
ומפה נגזרים החישובים והגמישות, סה"כ את ה- HD הם תמיד יוכלו לתת ללקוח אחר ולקבל ממנו את מה שאתם שילמתם עד היום.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”