USB3 כבר כאן
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://vr-zone.com/articles/nec-unveils ... l?doc=7061
NEC, אחד מיצרני השבבים האיכותיים בשוק, הכריזה כרטיס PCI-E ל USB3. אז שתאלו "למה הוא מטריד אותנו עם הפרט השולי הזה?"... או, אם נקח בחשבון ש USB3 יכול להעביר תיאורטית מידע בקצב של 5Gbps לעומת 480Mbps בלבד ב USB2 נראה שכל מי שהתשמש אי פעם בהתקם חיצוני בחיבור USB (דיסק קשיח, DOK וכו) יוכל בקרוב להעביר מידע כפי עשר יותר מהר! סתם לשם השוואה, נעשתה בדיקה על המוצר שבו העוברו 25 גיגה של מידע ב 70 שניות בלבד לעומת כ 14 דקות ב USB2. אני אישית מאוד מחכה ליציאתם של קופסאות חיצוניות לדיסקים קשיחים בתקן הזה ולשילוב התקן בלוחות האם בתור סטנדרט.
המוצר יגיע לחנויות באמצע יוני ויתומחר בכ 15 דולר.
NEC, אחד מיצרני השבבים האיכותיים בשוק, הכריזה כרטיס PCI-E ל USB3. אז שתאלו "למה הוא מטריד אותנו עם הפרט השולי הזה?"... או, אם נקח בחשבון ש USB3 יכול להעביר תיאורטית מידע בקצב של 5Gbps לעומת 480Mbps בלבד ב USB2 נראה שכל מי שהתשמש אי פעם בהתקם חיצוני בחיבור USB (דיסק קשיח, DOK וכו) יוכל בקרוב להעביר מידע כפי עשר יותר מהר! סתם לשם השוואה, נעשתה בדיקה על המוצר שבו העוברו 25 גיגה של מידע ב 70 שניות בלבד לעומת כ 14 דקות ב USB2. אני אישית מאוד מחכה ליציאתם של קופסאות חיצוניות לדיסקים קשיחים בתקן הזה ולשילוב התקן בלוחות האם בתור סטנדרט.
המוצר יגיע לחנויות באמצע יוני ויתומחר בכ 15 דולר.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
פפפפשששששש......
קצב העברה מטורף הה....
קצב העברה מטורף הה....
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
נו באמת!נראה שכל מי שהתשמש אי פעם בהתקם חיצוני בחיבור USB (דיסק קשיח, DOK וכו) יוכל בקרוב להעביר מידע כפי עשר יותר מהר!...
הרי ה-bottleneck הוא בדיסק, ולא ב-interface
אומנם דיסק SSD הרבה יותר מהיר, אבל גם יותר יקר.
האם אתה היום מעתיק קבצים ב-60MB לשניה?
USB3 זאת הכנה לעתיד, אבל לא למחר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא תמיד.michael123 כתב:נו באמת!נראה שכל מי שהתשמש אי פעם בהתקם חיצוני בחיבור USB (דיסק קשיח, DOK וכו) יוכל בקרוב להעביר מידע כפי עשר יותר מהר!...
USB3 זאת הכנה לעתיד, אבל לא למחר...
יש לי כרטיס FLASH שצוואר הבקבוק זה לא הוא....
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בהעתקה?
אולי זה המקור?
אתה מקבל קצב יותר גבוה מ-60MB?
במצלמות למשל הבעיה היא במנגנון, לכן אני משתמש בקורא כרטיסים חיצוני.
בכל מקרה, גם אם אני אקרא בקצב 60MB מה-FLASH, לא יהיה לי דיסק לכתוב במהירות שכזאת (SSD בתאוריה)
אולי זה המקור?
אתה מקבל קצב יותר גבוה מ-60MB?
במצלמות למשל הבעיה היא במנגנון, לכן אני משתמש בקורא כרטיסים חיצוני.
בכל מקרה, גם אם אני אקרא בקצב 60MB מה-FLASH, לא יהיה לי דיסק לכתוב במהירות שכזאת (SSD בתאוריה)
-
Huber
- חבר במועדון HT

הטענה שלך נכונה חלקית כי אתה מתייחס אך ורק לדיסקים קשיחים "סטנדרטיים" - מה לגבי כל השאר? הנה ההוכחה החד משמעית ש USB2 הוא צוואר בקבוק כיום:michael123 כתב:נו באמת!נראה שכל מי שהתשמש אי פעם בהתקם חיצוני בחיבור USB (דיסק קשיח, DOK וכו) יוכל בקרוב להעביר מידע כפי עשר יותר מהר!...
USB3 זאת הכנה לעתיד, אבל לא למחר...
http://www.legitreviews.com/article/877/6/
-
Huber
- חבר במועדון HT

בדיוק. יש תיאוריה ויש מעשית. בפועל לא ראיתי דיסק חיצוני USB שמעביר ביותר מ (לרב פחות) 30MB ככה שאם USB3 יסיר את המגבלה ויאפשר "רק" 60MB המשמעות היא קיצור זמן ההעברה בחצי!shurvitz כתב:לצערנו USB2 לא באמת נותן 480Mbps כך שבקריאה וכתיבה לדיסקים הוא בהחלט צואר הבקבוק. הרבה פעמים אתה נתקע בלא יותר מ-20-25MB/s לעומת 50-60 בדיסקים פנימיים. אין ספק ש-USB3 ייתן קצת מרווח נשימה...