XBOX360 פרוץ - האם יש גישה למשחקים אונליין?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
whiteraver פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מישהו יודע?
מה ההבדלים בין מכשיר פרוץ למכשיר לא פרוץ ומהם היתרונות/חסרונות ?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

יתרון למכשיר פרוץ: שחק את כל המשחקים בלי לשלם עליהם, חלק תוכל לשחק און ליין בלי לקבל BAN (יש פאטצ'ים אבל גם זה בערבון מוגבל).
חיסרון: אתה יכול לקבל BAN למכשיר ולא תוכל לשחק און ליין, לטעמי כל הערך המוסף של האקס בוקס הוא באקס בוקס לייב, חוות משחק באמת יוצאת דופן, לא תמצא בעל סוני 3 (ואני אחד כזה) שיגיד אחרת, פשוט חוויה. לקבל BAN למכשיר פירושו מוות למכשיר, לא תוכל גם להוריד עדכונים למשחקים, הם יישארו ברמה הבסיסית כמו שהגיעו.
אחת הסיבות לבחירה בסוני 3 היא החשיבה שלי (שיש בה פלצנות): אני מממן את פיתוח המשחקים הבלעדיים שיוצאים ומממן תוספות של משחקים, זה הערך המוסף שלי, אני לא מוריד, לא צורב ולא כלום. כתוצאה יש לי חווית משחק טובה מאוד.
זו דעתי ואני בטוח שיהיו תומכים ושיהיו גם כאלו שיחשבו אחרת.
Vocare Ad Regnum

whiteraver פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

לדעתך המשחקים של ה PS3 טובים יותר מאלה של ה XBOX?
גם עבורי חווית האון ליין היא החשובה ביותר. אין לי נסיון עם XBOX, אבל מהתשובה שלך נראה שאתה חושב ששם החוויה טובה יותר.

Rac65
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

אין -שום- הבדל בין מכשיר פרוץ המתחבר ללייב לבין מכשיר מכשיר "מקורי" המתחבר ללייב.
כמעט כל משחק (למען האמת, אין לי מושג אילו - כל משחק שאי פעם הורדתי אומת מול המאגר הגלובלי של ABGX.) ניתן לצרוב בצורה שזהה לחלוטין למשחק מקורי.
כמובן, קיים האיום של החסימה התמידית מהשירות (אם צרבת בצורה לא טובה, וגם אז - התוכנה שמותקנת על הכונן הפרוץ לא מאפשרת למשחק לעלות.), עם הכלים הנכונים וידע בסיסי ניתן להקטין משמעותית ההסתברות לחסימה.

לא פרצת? שלם על מנוי ללייב ומשחקים.
פרצת? שלם רק על הלייב, ודע כי ישנה ההסתברות שתורחק מהשירות לתמיד.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

אני לא חושב שהסוני 3 יותר טובה. Huber פרסם לינק למאמר השוואה בין הקונסולות שבוע שעבר. משהו באמת מעניין. התשובה שלי זהה לכותב המאמר: אין מנצחת, בעוד האקס בוקס מוכרת הרבה (הסוני מתחילה להתקדם לכיוון צמצום פערים) נראה כי היא מתקרבת לקצה יכולת טכנולוגית (זה וגם טבעת המוות לא תורמת). סוני עם מעבד גרפי חלש יותר אבל עם מעבד חזק יותר וזה נמשך הלאה והלאה.
הנקודה שלי: שקלתי את שלושת הקונסולות. היות והבן שלי בשלב בחיים שלו שהוא עדיין שובר דברים - הWII ירדה מהפרק, אני לא רואה עצמי זז מול הטלוויזיה והגרפיקה חשובה לי.
האקס בוקס הייתה מועמדת רצינית, היא נפסלה בגלל הבאים:
1) לסוני יש אפשרות לחבר 7 שלטים אלחוטיים.
2) לסוני יצאו שלטים רוטטים (הללויה) שמחירם יותר אטרקטיבי מאשר זה של האקס בוקס.
3) לסוני אפשר לחבר כל אזניית BT, למייקרוסופט צריך אזנייה ייעודית עם כבל.
4) לסוני יש און לין בחינם, הוא נחשב פחות טוב אבל אני לא מגיע לשעות משחק ברמה כזו שאוכל להבחין.
5) בלו ריי כערך מוסף.
6) חיבור באלחוטי ללא דונגל חיצוני (עולה יקר)
7) כונן קשיח ייעודי לעומת כונן של מחשב נייד ואפשרות חוקית להחליפו.
וזה נמשך עוד ועוד. זה לא אומר שהאקס בוקס לא טובה, זה אומר שהסוני טובה יותר עבורי. יש את הערך המוסף של ההורדות באקס בוקס שלי זה מוריד מאוד, אני קונה משחק ב150-200 שקלים - אני אשקיע בו הרבה ואני אהיה יותר בררן. כשמורידים את המשחק אין לו ערך כי הוא לא עלה כסף (לפחות מבחינתי), אני מרוויח עדכונים למשחק, חלקם בלעדיים, משחק און ליין סה"כ די זורם. סוני משקיעים הרבה בעדכוני קושחה שלהם, נראה כי התכנון שלהם מאוד מאוד חזק לשנים הקרובות.
חווית המשחק באקס בוקס לייב מגניבה מאוד, לא רק על פי דעתי, יאשרו לך את זה רוב הגולשים. אבל אם און ליין הוא לא הפורטה שלך - תבדוק מה כן.
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”