הגדרת שלט של המגבר במקום זה של MCE
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי
הגדרתי את השלט של המגבר אונקיו 605 שיתפעל את כל נושא המדיה סנטר אצלי (בעזרת תוכנת ה IR SUITE)
רק שיש משהו אחד שקצת מציק,
בשלט של MCE , שלוחצים למשל על חץ למטה ולא עוזבים, אז הסמן ממשיך לרדת בשורות בקצב מהיר
בשלט של המגבר, תיכנתתי את החץ למטה בשלט, כחץ למטה במקלדת, אבל כאשר אני לוחץ לחיצה קבועה, הסמן בתוכנה יורד רק מקום אחד ולא ממשיך לרדת למטה בקצב מהיר, מה שגורם לזה שכל פעם שאני רוצה לרדת שורה אני צריך ללחוץ על החץ למטה בשלט.....!!
עכשיו תארו לכם מצב שיש לי עשרות רשומות (למשל בתיקיית המוזיקה שלי) , אני צריך ללחוץ עשרות פעמים כדי להגיע לשורות שנמצאות בתחתית הרשימה...
אשמח לפיתרון או מעקף אם קיים...
תמונה של המגבר והשלט למי שלא מכיר
http://www.hometheatershack.com/Onkyo-T ... -SR605.gif
תודה
הגדרתי את השלט של המגבר אונקיו 605 שיתפעל את כל נושא המדיה סנטר אצלי (בעזרת תוכנת ה IR SUITE)
רק שיש משהו אחד שקצת מציק,
בשלט של MCE , שלוחצים למשל על חץ למטה ולא עוזבים, אז הסמן ממשיך לרדת בשורות בקצב מהיר
בשלט של המגבר, תיכנתתי את החץ למטה בשלט, כחץ למטה במקלדת, אבל כאשר אני לוחץ לחיצה קבועה, הסמן בתוכנה יורד רק מקום אחד ולא ממשיך לרדת למטה בקצב מהיר, מה שגורם לזה שכל פעם שאני רוצה לרדת שורה אני צריך ללחוץ על החץ למטה בשלט.....!!
עכשיו תארו לכם מצב שיש לי עשרות רשומות (למשל בתיקיית המוזיקה שלי) , אני צריך ללחוץ עשרות פעמים כדי להגיע לשורות שנמצאות בתחתית הרשימה...
אשמח לפיתרון או מעקף אם קיים...
תמונה של המגבר והשלט למי שלא מכיר
http://www.hometheatershack.com/Onkyo-T ... -SR605.gif
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זאת בעייה מרגיזה מאוד שיש אותה כמעט בכל השלטים האוניברסליים הלומדים הפשוטים (כלומר לא לוג'יטק הרמוני), עוד אפשרות שנדרשת בו רציפות זה הווליום. כשמלמדים ווליום של מכשיר שאין לו קוד ידוע, זה הופך לצעדים בדידים. לצערי לא ידוע לי על פתרון לזה.
ניסית למצוא ברשימה קוד מוכן (לא למידה) של השלט?
ניסית למצוא ברשימה קוד מוכן (לא למידה) של השלט?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תודה
ברשימה שלו יש רק מכשירי DVD וידאו וטלויזיות... אין MCE.
לגבי הווליום זה דווקא בסדר כי הווליום הולך ישירות למגבר... ללא תכנות כלשהו. (רק ה MUTE לא עובד... אלא אם כן אני עובר חזרה למצב RECEIVER ולא DVD - שמשמש בתור מצב HTPC שלי)
אני אמשיך לגשש... בכל זאת אם מישהו מכיר דרך אשמח לשמוע...
ברשימה שלו יש רק מכשירי DVD וידאו וטלויזיות... אין MCE.
לגבי הווליום זה דווקא בסדר כי הווליום הולך ישירות למגבר... ללא תכנות כלשהו. (רק ה MUTE לא עובד... אלא אם כן אני עובר חזרה למצב RECEIVER ולא DVD - שמשמש בתור מצב HTPC שלי)
אני אמשיך לגשש... בכל זאת אם מישהו מכיר דרך אשמח לשמוע...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה גם הקוד בשלט שלי! שלט פשוט לומד של One For All, שכנראה גם מייצרת את הצ'יפסט של השלטים של הוט והרסיבר שלך.
מוזר שכפתורי הניווט לא עובדים לך. בדוק אם עשית Assignment מ-Device אחר לכפתורים האלה.
מוזר שכפתורי הניווט לא עובדים לך. בדוק אם עשית Assignment מ-Device אחר לכפתורים האלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"