שאלה בקשר לאחריות של כיסא מנהלים
-
sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
קניתי לפני כחצי שנה כיסא מנהלים מעור (זיוף איכותי ב750 שח).
בחודש האחרון הכיסא קיבל קיפול לאחור בגבו, ואם בחודשים הראשונים יכולתי לשבת עליו 90 מעלות כעת המקסימום זה 120-130 דבר ששובר את הגב.
לקחתי את הכיסא לתיקון כי הוא באחריות (חנות CHAIR.CO.IL ) , לאחר שבועיים הכיסא חזר מתיקון במצב עוד יותר גרוע.
בחנות אמרו לי שמשהו שם נישבר בחלק האחרוי, והם ניסו להכניס בורג אח זה לא ממש עזר.
אין להם יותר את הדגם הזה במלאי בנוסף לכל.
מכיוון שהם כביכול (עוד לא בדקתי לעומק) נותנים אחריות רק על הבוחנה, הם רוצים לנסות להכניס עוד איזה בורג אבל ספק אם זה יעזור.
הם אמרו לי שזה נראה להם מאוד מוזר שהכיסא נשבר כל כך מהר, כי כל הליין של הכיסאות האלה מאוד יציב ולא נתקבלו עליהם תלונות. זאת אומרת שהם איפושהוא מאשימים אותי בשבירת הכיסא
מה אני יכול לעשות פה ברמת הלקוח?
הם הציאו לי לקנות חדש עם הנחה, אבל לא נראה לי שזו הדרך.
תודה לעוזרים
בחודש האחרון הכיסא קיבל קיפול לאחור בגבו, ואם בחודשים הראשונים יכולתי לשבת עליו 90 מעלות כעת המקסימום זה 120-130 דבר ששובר את הגב.
לקחתי את הכיסא לתיקון כי הוא באחריות (חנות CHAIR.CO.IL ) , לאחר שבועיים הכיסא חזר מתיקון במצב עוד יותר גרוע.
בחנות אמרו לי שמשהו שם נישבר בחלק האחרוי, והם ניסו להכניס בורג אח זה לא ממש עזר.
אין להם יותר את הדגם הזה במלאי בנוסף לכל.
מכיוון שהם כביכול (עוד לא בדקתי לעומק) נותנים אחריות רק על הבוחנה, הם רוצים לנסות להכניס עוד איזה בורג אבל ספק אם זה יעזור.
הם אמרו לי שזה נראה להם מאוד מוזר שהכיסא נשבר כל כך מהר, כי כל הליין של הכיסאות האלה מאוד יציב ולא נתקבלו עליהם תלונות. זאת אומרת שהם איפושהוא מאשימים אותי בשבירת הכיסא
מה אני יכול לעשות פה ברמת הלקוח?
הם הציאו לי לקנות חדש עם הנחה, אבל לא נראה לי שזו הדרך.
תודה לעוזרים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
גם אני פעם ניסיתי לחסוך ככה. האמנתי שכיסא איכותי לא צריך לעלות כ"כ הרבה כסף.
שברתי כיסאות על שמאל ועל ימין. לפעמים זה היה הגב, לפעמים המשענת.
כבר התחילו הבדיחות על זה שאני צריך להוריד משקל ושמה בדיוק אני עושה עם הכיסאות האלה שגורם להם להתאבד...
האמת היא שיש המון המון כיסאות תת איכות בארץ. הם נראים טוב, אבל החומרים שלהם תת רמה והם פשוט גרועים.
יש לי כיסא של דר. גב שבסופו של דבר חסך לי המון כסף של החלפת כיסא כל 9-12 חודשים.
בסוף נשבר לו גם הזרוע אבל החברה אמרה שהיא מוכנה לתקן (החלטתי לוותר ולקנות עוד כיסא כזה ואשתי משתמשת בישן). הכיסאות האלה לא כאלה יקרים אבל הם מחזיקים והם אמינים ויש עם מי לדבר כשמשהו קורה להם.
שברתי כיסאות על שמאל ועל ימין. לפעמים זה היה הגב, לפעמים המשענת.
כבר התחילו הבדיחות על זה שאני צריך להוריד משקל ושמה בדיוק אני עושה עם הכיסאות האלה שגורם להם להתאבד...
האמת היא שיש המון המון כיסאות תת איכות בארץ. הם נראים טוב, אבל החומרים שלהם תת רמה והם פשוט גרועים.
יש לי כיסא של דר. גב שבסופו של דבר חסך לי המון כסף של החלפת כיסא כל 9-12 חודשים.
בסוף נשבר לו גם הזרוע אבל החברה אמרה שהיא מוכנה לתקן (החלטתי לוותר ולקנות עוד כיסא כזה ואשתי משתמשת בישן). הכיסאות האלה לא כאלה יקרים אבל הם מחזיקים והם אמינים ויש עם מי לדבר כשמשהו קורה להם.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
עופר - יש לך דוגמא ספציפית לכסא טוב ולא יקר? רק תקח בחשבון שלפשוטי העם "לא יקר" זה לא 5000 שח 
-
sheva23
- חבר ותיק

יש כיסאות זולים גם ב200 שקל, אמרתי נלך על ה700+ , שזה משהו באמצע...יש להם גם כיסאות ב2800 עם מתקן לצוואר ועשוי מרשת, אבל יש גבול למחיר של כיסא.
תאמת כשאני נזכר עכשיו לאחור, אני מזמין לפעמים חברים לבית כדי לצפות יחד בסרטים
אחד מהם ישב על הכיסא והתנדנד עליו, אולי (או בטוח) זה מה שגרם לבעיה כי אני אישית שמרתי עליו. מסקנה-לא להיות מנומסים עם חברים טובים
ולהזהיר אותם מראש לא להרוס את הבית
אם נראה שאין דרך להוציא מהם תיקון נורמלי, נדע פעם הבאה ללכת על בטוח כי אין אחריות לחלק שנוהג להישבר הכי הרבה.
בטח שמי שעוסק שם בתחום יודע מצויין איזה חלקים לבטח באחריות ואיזה לא.
לומדים על בשרינו, אין מה לעשות.
תאמת כשאני נזכר עכשיו לאחור, אני מזמין לפעמים חברים לבית כדי לצפות יחד בסרטים
אחד מהם ישב על הכיסא והתנדנד עליו, אולי (או בטוח) זה מה שגרם לבעיה כי אני אישית שמרתי עליו. מסקנה-לא להיות מנומסים עם חברים טובים
אם נראה שאין דרך להוציא מהם תיקון נורמלי, נדע פעם הבאה ללכת על בטוח כי אין אחריות לחלק שנוהג להישבר הכי הרבה.
בטח שמי שעוסק שם בתחום יודע מצויין איזה חלקים לבטח באחריות ואיזה לא.
לומדים על בשרינו, אין מה לעשות.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא ממש.
ההמלצה היחידה שלי היא לרכוש בד"ר גב - אני מאוד מאוד מרוצה מהרכישה, למרות שזה היה יקר יותר ממרבית המקומות זה גם החזיק יותר ולכן בסופו של דבר זו היתה השקעה חכמה.
ההמלצה היחידה שלי היא לרכוש בד"ר גב - אני מאוד מאוד מרוצה מהרכישה, למרות שזה היה יקר יותר ממרבית המקומות זה גם החזיק יותר ולכן בסופו של דבר זו היתה השקעה חכמה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
אני אישית לא נוהג לרכוש מוצרים "הכי זולים" בתור כלל אצבע אבל בגלל שאני לא מרוויח 6 ספרות אני עדיין מחפש מוצר שיתן עלות תועלת גבוה ככל הניתן. אם יש משהו אחד שלמדתי לגבי "כיסאות מנהלים" (שאצלי לפחות משמשים למחשב) זה שאין כיסא באמת איכותי דרומה מ 1000 ש"ח, אבל הבעייה האמיתית היא למצוא כיסא איכותי שלא ינשוק ל 5000 ש"ח. אני אישית עדיין בתהליכי חיפוש - האחרון שקניתי אחרי כשנה איבד "יציבות" (המשענת גב מתחילה לנטות אחורה, ז"א שהכסא כבר לא מיוצב ב 90 מעלות כמו שהוא הגיע חדש וזה ממש ממש מציק).
-
sheva23
- חבר ותיק

טוב היתי שם היום, והרבה לא ניתן לעשות. בסה"כ זו היתה רשלנות שלי בתוספת להיותו של הכיסא עשוי מחומרים "ממזרח אירופה", בטח פולין או משהו.
יש מתחת לכיסא ידית שאם מסובבים אותה היא אמורה לשים את המשקולת על מצב כבד יותר, ובכך למעשה ברגע שמשחררים את הכיסא לאחור הוא לא ניזרק עם המשענת אלא יורד באיטיות, דבר שלא ממש הקפדנו עליו.
אחריות יש על המגנון ועל הבוחנה, ברגע שהמושב עצמו נישבר, קאפיש. במיוחד שהפסיקו לייבא את הדגמים האלה בשלב הנוכחי ואין חלקי חילוף
מה שהציע לי הטכנאי המבוגר שם, זה לנסות להחליף באופן עצמאי אצל רפד מקצועי שהוא המליץ לי עליו, את תחתית המושב. אם 100-200 שקל יפתרו את הבעיה אז אולי כדאי לנסות.
אבל ללא ספק המשפט של "קונה בזול משלם ביוקר" הוא הנכון פה. רק שאנחנו ברמת הלקוח צריכים גם לבדוק טוב איך לעבוד עם הכיסא.
אני למשל לא ידעתי שהמשקולת הזו מעיטה את החזרה לאחור, וגם לא חשבתי שהישאנות דרסטית לאחור תגרום לשבר במושב. עכשיו אני יודע
יש מתחת לכיסא ידית שאם מסובבים אותה היא אמורה לשים את המשקולת על מצב כבד יותר, ובכך למעשה ברגע שמשחררים את הכיסא לאחור הוא לא ניזרק עם המשענת אלא יורד באיטיות, דבר שלא ממש הקפדנו עליו.
אחריות יש על המגנון ועל הבוחנה, ברגע שהמושב עצמו נישבר, קאפיש. במיוחד שהפסיקו לייבא את הדגמים האלה בשלב הנוכחי ואין חלקי חילוף
מה שהציע לי הטכנאי המבוגר שם, זה לנסות להחליף באופן עצמאי אצל רפד מקצועי שהוא המליץ לי עליו, את תחתית המושב. אם 100-200 שקל יפתרו את הבעיה אז אולי כדאי לנסות.
אבל ללא ספק המשפט של "קונה בזול משלם ביוקר" הוא הנכון פה. רק שאנחנו ברמת הלקוח צריכים גם לבדוק טוב איך לעבוד עם הכיסא.
אני למשל לא ידעתי שהמשקולת הזו מעיטה את החזרה לאחור, וגם לא חשבתי שהישאנות דרסטית לאחור תגרום לשבר במושב. עכשיו אני יודע
הזול עולה ביוקר , וגם אנוכי חוויתי זאת כשרכשתי לפני כשנתיים בסופר מגה כיסא מזוייף ב 249 שח
כאשר תוך 3 חודשים התעקם ונישבר כליל . לא עלה בדעתי להפעיל את תעודת האחריות מהסיבה
שגם כיסא חד כזה יהיה בדיוק אותו הדבר .
לבסוף השקעתי 700 שח בכיסא מרשת מורן של קיבוץ מירעה (אנני זוכר במדוייק את הדגם) ואני מרוצה עד הגג.
ברק
כאשר תוך 3 חודשים התעקם ונישבר כליל . לא עלה בדעתי להפעיל את תעודת האחריות מהסיבה
שגם כיסא חד כזה יהיה בדיוק אותו הדבר .
לבסוף השקעתי 700 שח בכיסא מרשת מורן של קיבוץ מירעה (אנני זוכר במדוייק את הדגם) ואני מרוצה עד הגג.
ברק
-
sheva23
- חבר ותיק

ניסיתי עוד אופציה כדי להבהיר לעצמי כמה דברים.
הלכתי לרפד ולאחר מכן לנגר, לאחר שהוצאנו את הסיכות שמחברות את העור לכיסא גילינו שהמושב עשוי מעץ סנדוויץ הכי זול שקיים בשוק. כזה שאפשר לפרק אותו בלחיצת אצבע. ייצור ממזרח אירופה כמו שאמרו לי בחנות.
המושב מכובר עם ברגים לגב של הכיסא, ובגלל חוסר עדינות שהכיסא נילקח בחוזק אחורה הקומבינה הזולה הזו התפרקה.
הבעיה שלהחליף מושב אי אפשר, כי העץ הזה עשוי באופן מייוחד ומתעכל בסיומו בצורת גל מתחת לברכיים בזמן הישיבה. לכן לגלף עץ כזה זה פרוייקט.
ואם מחליפים חצי מהעץ זה לא יחזיק להרבה זמן. מה שאומר שאין בררה וצריך להישאר עם מה שיש, ואפשר לשים כרית כדי ליצור 90-100 מעלות.
להתחיל עם תביעות משפטיות בגלל זה אני לא רואה טעם, כי החברה כיסתה את עצמה טוב עם אחריות רק על הבחונה והמנגנון.
אבל עצם זה שהם עוטפים ח*א בזהב, ואז מוכרים אותו לאנשים רק מראה שצריך לבדוק טוב לפני שקונים משהו, ובמקרה הזה אני לא יודע אם אפשר לקנות כיסא מנהלים בעלות של 700 שקל ולצפות שיהיה עשוי מעץ מלא באיזור המושב.
לברר דברים כאלה לפני הקניה כמעט בלתי אפשרי, אף אחד לא ייתן לך להוציא סיכות מתחת למושב כדי לבדוק את סוג הסנדוויץ שממנו הוא עשוי.
כאן נשאלת השאלה אם גם כיסאות ב2000 שקל עשויות מהחומר האיכותי הזה במושב.
קיצר צריך ללכת על חברה עם שם ולא על כיסאות מדגם "דניאל"
הלכתי לרפד ולאחר מכן לנגר, לאחר שהוצאנו את הסיכות שמחברות את העור לכיסא גילינו שהמושב עשוי מעץ סנדוויץ הכי זול שקיים בשוק. כזה שאפשר לפרק אותו בלחיצת אצבע. ייצור ממזרח אירופה כמו שאמרו לי בחנות.
המושב מכובר עם ברגים לגב של הכיסא, ובגלל חוסר עדינות שהכיסא נילקח בחוזק אחורה הקומבינה הזולה הזו התפרקה.
הבעיה שלהחליף מושב אי אפשר, כי העץ הזה עשוי באופן מייוחד ומתעכל בסיומו בצורת גל מתחת לברכיים בזמן הישיבה. לכן לגלף עץ כזה זה פרוייקט.
ואם מחליפים חצי מהעץ זה לא יחזיק להרבה זמן. מה שאומר שאין בררה וצריך להישאר עם מה שיש, ואפשר לשים כרית כדי ליצור 90-100 מעלות.
להתחיל עם תביעות משפטיות בגלל זה אני לא רואה טעם, כי החברה כיסתה את עצמה טוב עם אחריות רק על הבחונה והמנגנון.
אבל עצם זה שהם עוטפים ח*א בזהב, ואז מוכרים אותו לאנשים רק מראה שצריך לבדוק טוב לפני שקונים משהו, ובמקרה הזה אני לא יודע אם אפשר לקנות כיסא מנהלים בעלות של 700 שקל ולצפות שיהיה עשוי מעץ מלא באיזור המושב.
לברר דברים כאלה לפני הקניה כמעט בלתי אפשרי, אף אחד לא ייתן לך להוציא סיכות מתחת למושב כדי לבדוק את סוג הסנדוויץ שממנו הוא עשוי.
כאן נשאלת השאלה אם גם כיסאות ב2000 שקל עשויות מהחומר האיכותי הזה במושב.
קיצר צריך ללכת על חברה עם שם ולא על כיסאות מדגם "דניאל"
אני ממליץ לך להיזהר מזיופים ומכסאות זולים, וכן מי שקונה בזול משלם ביוקר ידידי,
אני לפני כ-3 שנים פתחתי משרד, קניתי כסאות(כמו כל הרהטים דרך אגב) הכי זולים שיש, היום כעבור 3 שנים, ובלי לשים לב, החלפתי את כל המשרד, הרהיטים היו על הפנים, ולמרות המחיר הטוב.. שילמתי ביוקר.
בכל אופן, את הקניות האחרונות שלי(הכוללות גם כסא מנהלים), עשיתי בהיפר משרד, ממליץ מאוד.
אני לפני כ-3 שנים פתחתי משרד, קניתי כסאות(כמו כל הרהטים דרך אגב) הכי זולים שיש, היום כעבור 3 שנים, ובלי לשים לב, החלפתי את כל המשרד, הרהיטים היו על הפנים, ולמרות המחיר הטוב.. שילמתי ביוקר.
בכל אופן, את הקניות האחרונות שלי(הכוללות גם כסא מנהלים), עשיתי בהיפר משרד, ממליץ מאוד.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
כמעט 10 שנים ישבתי על כסא של חברת צרעה. כשהחלפתי להרמן מילר לפני כשנתים, העברתי את הכסא הישן להורים של זוגתי והם עדין עושים בו שימוש. הכסא מאוד נח, הריפוד, הבוכנה, הגלגלים והמשענות כולם עדין תקינים לחלוטין, למרות שאני לא ממש רזה.
בדקתי, צרעה עדיין מייצרים את אותו הכסא. שם הדגם STAMINA
בדקתי, צרעה עדיין מייצרים את אותו הכסא. שם הדגם STAMINA
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
רכשתי שני כיסאות מד"ר גב. הראשון, פשוט - לפני כמה שנים - הכל בסדר איתו עד היום.
את השני רכשתי לפני כשנה וחצי. כסא רשת משוכלל ולא זול במיוחד (כ-1,500 ש"ח).
הייתי מאוד מרוצה ממנו, נוח מאוד ומאוורר, עד שלפני מספר חודשים, כשנה וחודש לאחר הרכישה נשברה מסגרת הגב בעודי יושב על הכסא.
לא התקשרתי אליהם לספר גוזמאות כיצד כמעט שברתי את ראשי, החלקתי אל מותי והפסדתי פרוייקט של 20 מיליון דולר בגלל שנשבר הכסא, סה"כ ביקשתי כסא תקין.
מיותר לציין שנפנפו אותי לכל הרוחות, בטענה שפגה האחריות, וגם אם לא היתה פגה, שבר הוא לא באחריות, הוא נגרם על ידי הלקוח. כנראה 78 הקילו שלי היו יותר מדי עבור הכסא המסכן.
לצערי לא היו לי האנרגיות להלחם, אבל רגלי לא תדרוך אצלם בחנות יותר לעולם.
את השני רכשתי לפני כשנה וחצי. כסא רשת משוכלל ולא זול במיוחד (כ-1,500 ש"ח).
הייתי מאוד מרוצה ממנו, נוח מאוד ומאוורר, עד שלפני מספר חודשים, כשנה וחודש לאחר הרכישה נשברה מסגרת הגב בעודי יושב על הכסא.
לא התקשרתי אליהם לספר גוזמאות כיצד כמעט שברתי את ראשי, החלקתי אל מותי והפסדתי פרוייקט של 20 מיליון דולר בגלל שנשבר הכסא, סה"כ ביקשתי כסא תקין.
מיותר לציין שנפנפו אותי לכל הרוחות, בטענה שפגה האחריות, וגם אם לא היתה פגה, שבר הוא לא באחריות, הוא נגרם על ידי הלקוח. כנראה 78 הקילו שלי היו יותר מדי עבור הכסא המסכן.
לצערי לא היו לי האנרגיות להלחם, אבל רגלי לא תדרוך אצלם בחנות יותר לעולם.
נערך לאחרונה על ידי Nemesis ב 10/09/2013 16:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
ד"ר גב אחלה, וגם לצרעה אפשר למצוא אפילו דרומה מ1000 ש"ח. לאמא שלי יש דגם רובי שעלה לה לדעתי 800 או 900, ואחרי שנה החליטה שלא ממש בא לה עליו אז עכשיו אנחנו מחפשים לה חדש ואני לוקח אותו (כסא רשת לדעתי מאוד נוח). צרעה נותנים 18% הנחה למציגי תעודת סטודנט, אז אם יש סטודנט בנמצא אפשר לנצל את ההנחה. בכל מקרה, כסא טוב זה חשוב מאוד! לי יש בעיות גב ואני ממש מבדיל בין כסא טוב לחרא כסא - כשהכסא לא טוב אני ממש סובל מכאבים.