רסיבר או קדם מגבר ומגבר בשביל קולנוע ביתי??
שלום אני היתי בכמה חנויות עד עכשיו ובכולם הציעו לי בשביל התקציב שלי רסבירים כגון
yamaha rxv 2500
denon 3810
וכדו...
אתמול ביקרתי בחנות אודיונוט בהרצליה והציעו לי לקחת קדם מגבר ומגבר האם זה באמת נחוץ בשביל קולנוע ביתי או שרסיבר של ימהה אונקיו פויוניר וכדו.... יעשו את העבודה??
yamaha rxv 2500
denon 3810
וכדו...
אתמול ביקרתי בחנות אודיונוט בהרצליה והציעו לי לקחת קדם מגבר ומגבר האם זה באמת נחוץ בשביל קולנוע ביתי או שרסיבר של ימהה אונקיו פויוניר וכדו.... יעשו את העבודה??
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כן,בשביל קולנוע ביתי? רסיבר יעבוד מצויין.
לא צריך יותר מזה.
עופר.
========================
לא צריך יותר מזה.
עופר.
========================
אז ככה התקציב הוא כ 60000 אלף תקציב מאוד מכובד ככה שאני רוצה לקבל את המקסימום מזה ושלא סתם ידחפו לי מוצרים. אודיו נוט נראו לי מאוד מקצעונים אז אני באמת בהתלבתות פה. המערכת מיעדות ל95% סרטים ו 5% מוסיקה... ככה שאם אפשר לחסוך בהגברה ובמקום זה להשקיע במקרן יותר טוב אני מאוד אשמח
בקשר לחברה שהוצע זהו rotel בשילוב עם רמקולים של dynaudio
בקשר לחברה שהוצע זהו rotel בשילוב עם רמקולים של dynaudio
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

אתה מוכן בבקשה, לחזור,לתקן? על הסכום.
או שאתה באמת מתכוון ל 60K .תודה.
עופר.
========================
או שאתה באמת מתכוון ל 60K .תודה.
עופר.
========================
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
swampfrog כתב:אז ככה התקציב הוא כ 60000 אלף תקציב מאוד מכובד ככה שאני רוצה לקבל את המקסימום מזה ושלא סתם ידחפו לי מוצרים. אודיו נוט נראו לי מאוד מקצעונים אז אני באמת בהתלבתות פה. המערכת מיעדות ל95% סרטים ו 5% מוסיקה... ככה שאם אפשר לחסוך בהגברה ובמקום זה להשקיע במקרן יותר טוב אני מאוד אשמח
בקשר לחברה שהוצע זהו rotel בשילוב עם רמקולים של dynaudio...
עכשיו ברצינות, אתה צריך ה מ ו ן סבלנות,בסכום כזה אל תתפשר ותבקש
לשמוע סט-אפים בביתך.
בקשר לרסיבר: דובר לאחרונה על דנון 3806 כרסיבר הטוב בשוק למחירו(ואף מעל),
הושווה בפורום השכן להגברה בסביבות 10K$ ולדעתם לא היו הבדלים המצדיקים
את ההפרש.
מעבר לכך זה המון טעם אישי.
באינדקס הקישורים של האתר תוכל לראות את החנויות המקצועיות בארץ.
בהצלחה!
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

כמו שכבר אמרתי,זה סכום מכובד לכל הדעות.
אז ככה,מקרן -יש כמה שנחשבים למובילים בשוק, למשל Panasonic- 900,השקעה של 16K{מצריך בדיקה}
רסיבר? כאן אני קצת בדילמה...אתה יכול להשקיע ברסיברים, ברמות גבוהות ביותר,כגון:
YAMAHA 4600 ,PIONEER AX10 ,3806 DENON. זה רק דוגמה מייצגת,ישנם עוד כמה..
או שיש לך אפשרות שנייה,להשקיע ברסיבר "ממוצע" עד - 5K ובשאר הסכום לקנות פאוור 5/7 ערוצים
שייתן לך מענה טוב לרמקולים,ובנוסף ישמש אותך גם בעתיד,במידה ותרצה לשדרג את הרסיבר.
כידוע, רסיברים עוברים כל הזמן חידושים ופורמטים חדשים במהירות גבוה.{הפאוור יישאר איתך להרבה זמן}
רמקולים,כאן הבעיה הכי גדולה. בסה"כ יישאר לך סכום מאוד מכובד לרמקולים30K פחות או יותר...
בסכום הנ"ל אפשר להביא רמקולים ברמות הגבוהות,אבל קשה להמליץ לך על חברה מסוימת? ברמה האלה
רוב הדברים שתישמע יהיו טובים,זה רק עניין של טעם.
אתה חייב לבקר בחנויות ולהאזין לרמקולים לבד. אני גם כמעט בטוח שתוכל לקחת אותם לביתך,לבדיקה.
רוב החנויות/יבואנים ישמחו לעשות את זה.
אחרי שתאזין לכמה סטים...תחזור לכאן עם דגמים ספציפיים,ונוכל לעזור לך טוב יותר-בבחירת המוצרים. בהצלחה.
עופר.
=============================
אז ככה,מקרן -יש כמה שנחשבים למובילים בשוק, למשל Panasonic- 900,השקעה של 16K{מצריך בדיקה}
רסיבר? כאן אני קצת בדילמה...אתה יכול להשקיע ברסיברים, ברמות גבוהות ביותר,כגון:
YAMAHA 4600 ,PIONEER AX10 ,3806 DENON. זה רק דוגמה מייצגת,ישנם עוד כמה..
או שיש לך אפשרות שנייה,להשקיע ברסיבר "ממוצע" עד - 5K ובשאר הסכום לקנות פאוור 5/7 ערוצים
שייתן לך מענה טוב לרמקולים,ובנוסף ישמש אותך גם בעתיד,במידה ותרצה לשדרג את הרסיבר.
כידוע, רסיברים עוברים כל הזמן חידושים ופורמטים חדשים במהירות גבוה.{הפאוור יישאר איתך להרבה זמן}
רמקולים,כאן הבעיה הכי גדולה. בסה"כ יישאר לך סכום מאוד מכובד לרמקולים30K פחות או יותר...
בסכום הנ"ל אפשר להביא רמקולים ברמות הגבוהות,אבל קשה להמליץ לך על חברה מסוימת? ברמה האלה
רוב הדברים שתישמע יהיו טובים,זה רק עניין של טעם.
אתה חייב לבקר בחנויות ולהאזין לרמקולים לבד. אני גם כמעט בטוח שתוכל לקחת אותם לביתך,לבדיקה.
רוב החנויות/יבואנים ישמחו לעשות את זה.
אחרי שתאזין לכמה סטים...תחזור לכאן עם דגמים ספציפיים,ונוכל לעזור לך טוב יותר-בבחירת המוצרים. בהצלחה.
עופר.
=============================