LA40A650 של סמסונג:

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
THDUR פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.

ראיתי שמדובר כאן בפורום איכותי ואני מקווה שאכן תוכלו לעזור לי בצורה הטובה ביותר.

אז ככה, כבר שבועות רבים אני מחפש LCD חדשה ואיכותית לסלון.. בדקתי את השוק, את הטלווזיות השונות ובסופו של דבר החלטתי ללכת על ה - A650 של סמסונג - טלוויזיה נהדרת לדעתי שהומלצה לי ע"י גורמים שונים, כמובן FHD וכו'..

לאחרונה כאשר עשיתי בירור קטן "אנשים" התחילו לומר לי כי אין שום הבדל בין ה - A610 ל - A650 ושה - A610 יותר טוב.. יותר חדשה וכו'.. אז יכול שמדובר בדגם יותר חדש אבל אני מחפש איכות.. לא תאריך יבוא לארץ.
בסופו של דבר בדקתי שוב ושוב, דרך היבואן הרשמי ובדרכים נוספות והבנתי שה - A650 הוא הדגם הטוב יותר. האם אני צודק?
העניין הוא כזה, לפי מה שהבנתי (גם מהפורום פה) יש בעיה של מלאי עם הדגם הזה כי לא מייבאים אותו יותר אבל את ה - A610 כן. השאלה שלי היא האם מישהו יודע על חנות כזאת או אחרת שבה כן נותרו הדגמים האלו ולמה בעצם הפסיק היבוא של הדגם הזה? הבנתי שבעוד שבועיים אמור להיכנס ביבוא רשמי של סמליין דגם חדש. האם מישהו יודע אם זה אכן המחליף של A650? מה שם הדגם? כמה הוא יעלה ומה תכונותיו?

ואם לא ה - A650 על איזו טלוויזיה אתם ממליצים? מבדיקה שעשיתי באינטרנט אפשר היה לרכוש את ה - A650 במחיר של 7 אלף ש"ח שהוא בהחלט מחיר סביר מאוד. לפי מה שאני יודע אני לא אמצא טלוויזיה באיכות הזאת במחיר של 7 אלף.

אשמח להבהרות ולעצות,
תודה מראש! 8O

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”