http://vr-zone.com/articles/playstation ... l?doc=7050
האתר הביא מציג תמונות משוערות של PS3 דק - שלטעננתו יושק ב E3 חודש הבא. יש לציין כי אלו שמועות לא מבוססות כרגע וכי סוני הכריזה כי לא מתוכננת גירסת SLIM ל PS3 בקרוב אך במקביל יש לזכור כי סוני מכחישה סידרתית גם דברים שבסוף התגלו כנכונים וכי הם בעצמם הכריזו ש E3 השנה יהיה "המעניין ביותר מאז השקת ה PS" ובנוסף טכנית עם המיזעור ל 45NM הגירסה הדקה בהחלט אפשרית טרמית - אולי יש משהו בשמועות? נמתין ונראה...
האם סוני תשיק PS3 SLIM ב E3?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הובר, הרגת אותי. תמונות של סלים שאני יכול "לקנות" אותן ולצידן מימין: Play Backups על סוני 3....
נשאר לחכות ולראות מה יהיה. בכל אופן, אני לא אעבור אליה כשהיא תצא, אישתי תהרוג אותי, ובצדק. הקונסולה אצלי ארבעה חודשים...
נשאר לחכות ולראות מה יהיה. בכל אופן, אני לא אעבור אליה כשהיא תצא, אישתי תהרוג אותי, ובצדק. הקונסולה אצלי ארבעה חודשים...
Vocare Ad Regnum
-
Huber
- חבר במועדון HT

אלו רק שמועות - אבל די עקשניות ככה שאותי זה מסקרן - כמובן שנשאר רק לחכות ל E3 ולראות אם אלו הנפצות וזיופים או תמונות אמיתיות. לכל מי שיש כבר PS3 - אני לא רואה יותר מידיי סיבה להחליף, אבל ההיגיון אומר שאם תצא גירסת SLIM נראה גם קיצוץ במחיר וזו החדשה הבאמת מרעישה (במידה ו...)