רואה בלוריי על הטלוויזיה דרך המחשב ולא הכי מרוצה
שלום לכולם,
אני צופה בסרטי בלוריי על הטלוויזיה(פיליפס 7403) דרך המחשב(כונן BR-5100, מעבד E8400, כרטיס מסך GTX260, ויסטה פרימיום 64 ביט,POWERDVD 9 ULTRA) ויש לי כמה בעיות. ראשית הסרטים שאני רואה הם מקוריים ומושאלים מספריית ווידיאו.
כשאני רואה את הסרט כשהמחשב מחובר למסך מחשב הרגיל שלי(W2252TQ 22 רזולוציה של 1680-1050) רואים יפה מאוד והתמונה רצה חלק לגמרי.
אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה התמונה גם נראית נהדר אבל אני מרגיש שאחת ל-5 שניות פלוס מינוס יש "האטה" בתמונה, מה שפוגע באיכות הצפייה שלי(ההורים שלי למשל לא שמו לב לדבר בכלל). שמים לזה לב בעיקר בסצינות איטיות כשאנשים הולכים או מדברים ופחות בסצינות אקשן שהתמונה רצה מהר. אני לא חושב שיש מה לעשות מבחינת הטלווזיה כי נכנסתי להגדרות והפעלתי את עניין ה-100HZ ואת מצב הNATURAL MOTION שמתי על מקסימום. האם יש לדעתכם דרך לתקן את הבעיה דרך המחשב או שאין מה לעשות יותר וככה זה כשרואים בלוריי דרך המחשב ולא דרך נגן ייעודי ופשוט צריך להתרגל?
ואני רק אציין כשאני רואה DVD רגיל דרך המחשב אז בטלווזיהיה רואים חלק לגמרי.
אני צופה בסרטי בלוריי על הטלוויזיה(פיליפס 7403) דרך המחשב(כונן BR-5100, מעבד E8400, כרטיס מסך GTX260, ויסטה פרימיום 64 ביט,POWERDVD 9 ULTRA) ויש לי כמה בעיות. ראשית הסרטים שאני רואה הם מקוריים ומושאלים מספריית ווידיאו.
כשאני רואה את הסרט כשהמחשב מחובר למסך מחשב הרגיל שלי(W2252TQ 22 רזולוציה של 1680-1050) רואים יפה מאוד והתמונה רצה חלק לגמרי.
אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה התמונה גם נראית נהדר אבל אני מרגיש שאחת ל-5 שניות פלוס מינוס יש "האטה" בתמונה, מה שפוגע באיכות הצפייה שלי(ההורים שלי למשל לא שמו לב לדבר בכלל). שמים לזה לב בעיקר בסצינות איטיות כשאנשים הולכים או מדברים ופחות בסצינות אקשן שהתמונה רצה מהר. אני לא חושב שיש מה לעשות מבחינת הטלווזיה כי נכנסתי להגדרות והפעלתי את עניין ה-100HZ ואת מצב הNATURAL MOTION שמתי על מקסימום. האם יש לדעתכם דרך לתקן את הבעיה דרך המחשב או שאין מה לעשות יותר וככה זה כשרואים בלוריי דרך המחשב ולא דרך נגן ייעודי ופשוט צריך להתרגל?
ואני רק אציין כשאני רואה DVD רגיל דרך המחשב אז בטלווזיהיה רואים חלק לגמרי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הבעיה היא או JUDDER או MICRO JUDDER.
זה יכול להיגרם מאי תיאום בין קצב הוידאו של הסרט לבין זה שבין המחשב למסך.
זה גם יכול להיגרם מפספוסי פריימים.
זה יכול להיגרם מאי תיאום בין קצב הוידאו של הסרט לבין זה שבין המחשב למסך.
זה גם יכול להיגרם מפספוסי פריימים.
vale כתב:שלום לכולם,
ואני רק אציין כשאני רואה DVD רגיל דרך המחשב אז בטלווזיהיה רואים חלק לגמרי....
יש לי תחושה שזה קשור לNATURAL MOTION של הפיליפס, שאתה גם הגברת אותו ושמת על מצב מקסימום. תבטל לגמרי, שים על מצב OFF ותראה אם יש שינוי
יפה זה אכן עבד! ביטלתי לגמרי את הNATURAL MOTION וכעת התמונה רצה חלק ובלי בעיות, הייתי אומנם מעדיף שזה ישאר במוד הקודם כי אז התמונה נראתה חיה קצת יותר והסרט היה מחליק ביותר טבעיות במרווחים הקצרים שהיו בלי הקטיעות אבל עכשיו זה הרבה יותר עדיף והתמונה מצויינת, תודה רבה לך!