היי,
רציתי לדעת האם מישהו כאן רכש כורסאת עיסוי של ד"ר גב. אם כן אז איזו ומה גרם לך לבחור בה על פני האחרות. האם אתה עדיין משתמש בעיסוי או שהיא הפכה לכורסא רגילה?
כמו כן אם מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין הכורסאות השונות וכמובן האם העיסוי הוא עיסוי ברמה או שזה יותר גימיק חביב.
האם ההבדל בין הכורסאות שעולות 6200 לבין היקרות יותר הוא רק בכך שאין להן הדום?
יש לנו בבית "מושב שיאצו" שהם מייבאים לארץ. אמנם מדובר על תוסף לכורסא, אבל האפקט
דומה - או מסג' ישר (עם בחירה של "צידוד") מלמעלה למטה, או מסתובב מלמעלה למטה.
התוצאה די נחמדה, אבל מכיון שמדובר על משהו מונוטוני (כמו כל הכורסאות בסגנון) לא מחזיקים
עם זה הרבה זמן כל פעם.
דבר נוסף - כורסא זה רעיון בהחלט עדיף, כי זה לא משהו בולט לעין ולא צריך כל הזמן להוריד אותו.
ראיתי שיש מושב שיאצו אבל נראה לי שזו חיה אחרת לגמרי מהכורסא. בכורסאות יש סוגי עיסוי שונים כמו לחיצות, תיפוף, לישה וגלילה כך שזה פחות מונוטוני. השאלה אם זה באמת מסאג' איכותי או סתם משהו חביב ואת זה בדרך כלל מגלים לאחר שימוש ממושך ולא בישיבה חד פעמית בחנות ששם זה תמיד מרשים. אם ארכוש זה בעיקר בשביל המסאג' ופחות בגלל שאני צריך כורסא חדשה.
קניתי לא מזמן את החמודה, לא זוכר את הדגם, אולי 250. כשהגב תפוס זה בהחלט עוזר. כמובן שזה לא שקול למסאז' מקצועי אבל מי יכול לארגן סתם ככה לפני השינה מסאז' מקצועי עם שמן ומיטת עיסוי? בקיצור - אם יש לך כאבי גב זה שימושי ומקל. בתור מסאז' מרגיע - זה לא תחליף ללשכב עם הפנים למטה ולתת לידיים משומנות לגעת בך.
אין לי כורסא שכזו אישית אבל יש לקרוב משפחה ויצא לי להתמש בה כמה פעמים ואני יכול להגיד שלי אישית אחרי כמה דקות זה כבר מציק - מבחינתי זה בזבוז משווע של כסף.
הכוונה היא לא סתם לפינוק אלא באמת להקלה בכאבי גב. לפי מה שקראתי כל תוכנית עיסוי נפסקת לאחר 15 דקות כך שהמטרה היא לא לשבת עליה שעה+ בשביל עיסוי.
דריקסי כשאתה אומר לא מזמן לכמה זמן אתה מתכוון? כמה ימים בערך בשבוע אתה משתמש במסאג'? האם הכורסא נוחה גם כאשר אתה לא משתמש בעיסוי? האם קנית של ד"ר גב? אם כן האם אתה יכול להגיד לי איזה דגם בדיוק קנית ולמה בחרת דווקא בו? (באתר אין דגם 250).
אני מכיר כמה אנשים שקנו את המוצרים הללו - אצל כולם היא יושבת כאבן שאין לה הופכין, וזו בדיוק הסיבה (זה וניסוי אישי בפועל) שאני לא אשקול רכישת מוצר שכזה. זה מסוג המוצרים שקונים, מתלהבים שבוע, ואח"כ משתמשים בהם רק כשחברים/משפחה באים בשביל "להשוויץ". זו דעתי האישית והיא מגובה ע"י ניסוי אישי וע"י מה שראיתי אצל משפחה/חברים בלבד.
קניתי לפני שבועיים. משתמש יום כן יום לא פחות או יותר, היא נוחה גם בתור סתם כיסא נוח, היא לא נראית כמו כיסא של רופא שיניים מעור שחור. הדגם הוא 2720 (או דגם קודם לו... היה מבצע, הכורסא + הדום עיסוי שניהם ביחד ב6000).