HTPC מבוסס ערכת שבבים G45
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני לא כל כך ממליץ, מהסיבה שלא ברורה התמיכה שלהם בתוכנות השונות בהפעלת פענוח חומרה של H.264 (הקודק של תכני ה-HD).
עדיף ללכת על אנוידיה 9300/9400 בשביל מערכות מבוססות אינטל או על 780G בשביל מערכות מבוססות AMD. בדוק את שרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום, הוא כולל דוגמאות למערכות כאלו.
עדיף ללכת על אנוידיה 9300/9400 בשביל מערכות מבוססות אינטל או על 780G בשביל מערכות מבוססות AMD. בדוק את שרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום, הוא כולל דוגמאות למערכות כאלו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לי באופן אישי יש לוח-אם מבוסס G45.
הלוח הוא: Gigabyte GA-EG45M-DS2H.
קניתי אותו מהסיבה שהיה לי עבורו מעבד E6600, ולכן העדפתי ללכת על מחשב מבוסס אינטל עבור ה-HTPC שבניתי.
יש לי את ה-HTPC למעלה מחצי שנה, ויחד עם הלוח הנ"ל אני מנגן ללא כל קושי קבצי MKV, גם 720P, 1080i ואפילו 1080P.
הלוח-אם מחובר דרך כבל HDMI לטלויזיית SHARP 42".
גם אני קראתי ביקורות ובדקתי לפני שקניתי והבנתי שלוחות 780G של AMD בעלי יכולת ניגון תכני HD ב"פחות מאמץ", אבל לשמחתי הרבה, גם הלוח שברשותי מתמודד ללא כל קושי גם עם תכני 1080P.
מקווה שעזרתי...
הלוח הוא: Gigabyte GA-EG45M-DS2H.
קניתי אותו מהסיבה שהיה לי עבורו מעבד E6600, ולכן העדפתי ללכת על מחשב מבוסס אינטל עבור ה-HTPC שבניתי.
יש לי את ה-HTPC למעלה מחצי שנה, ויחד עם הלוח הנ"ל אני מנגן ללא כל קושי קבצי MKV, גם 720P, 1080i ואפילו 1080P.
הלוח-אם מחובר דרך כבל HDMI לטלויזיית SHARP 42".
גם אני קראתי ביקורות ובדקתי לפני שקניתי והבנתי שלוחות 780G של AMD בעלי יכולת ניגון תכני HD ב"פחות מאמץ", אבל לשמחתי הרבה, גם הלוח שברשותי מתמודד ללא כל קושי גם עם תכני 1080P.
מקווה שעזרתי...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
גם לאינטל אתה יכול לקחת לוח עם צ'יפסט כדגומאת ה GA-E7AUM-DS2H שלמיטב ידיעתי כיום נחשב לטוב ביותר בתחום ה HTPC.
יש לי את הלוח הזה ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא יושב בתוך NSK2480 עם מעבד E7400 ו-2GB זיכרון.
חיברתי אותו ל-Samsung FHD דרך VGA - רואים חלק. חיברתי דרך HDMI - ב-16:9 יש overscan שתיקנתי אותו ע"י בחירה באופציה Just Scan בטלויזיה ורואים אפילו יותר טוב מ-VGA. הצבעים יותר חמים.
אני מריץ איתו קבצי MKV, WMV ו-MOV ב-1080P בלי בעיה - המעבד לא עובר את ה-40%. כל המערכת נעה סביב ה-35 מעלות והמעבד סביב ה-25 מעלות. הרצתי איתו NFS על Medium ו-Crysis על Low.
הספקתי להתקין עליו ויסטה שרץ מצויין ואפילו Windows 7 שנראה לא רע בכלל (אבל עדיין מלא באגים).
גם Media Portal יש עליו ו-FFDShow. הכל רץ חלק ומהר בלי שום בעיה.
יש את כל הדרייברים באתר של ASUS כולל עדכון של ה-BIOS דרך EZ-FLASH.
אפשר להריץ עליו מערכת הפעלה תוך פחות מ-5 שניות, Express Gate שמבוססת על לינוקס ומאפשרת צפייה בתמונות, צ'יטוטים למיניהם, Skype, גלישה באינטרנט ועוד פיצ'רים אחרים.
ה-BIOS מלא הגדרות ומאפשר overclocking בלי בעיה בכלל. יש שליטה מליאה על כל רכיבי החומרה. יש כמה תוכנות נלוות של ASUS שעוזרות לתחזק ולנהל את המערכת, כמו תוכנה לאיזון צריכת החשמל, שליטה במאווררים, overclocking ועוד...
אפשר לחבר 2 מסכים ביחד דרך ה-VGA וה-HDMI. ביחד עם הלוח מגיע גם חיבור ל-eSata ועוד כניסת IEEE אחת. הממשק יושב במקום חריץ אחורי ומתחבר ישירות ללוח ובכך מספק עוד חיבורים להתקנים חיצוניים.
יש גם 6 חיבורי SATA ותמיכה ב-RAID ובקיצור, יש לו את כל מה שצריך ל-HTPC.
חיברתי אותו ל-Samsung FHD דרך VGA - רואים חלק. חיברתי דרך HDMI - ב-16:9 יש overscan שתיקנתי אותו ע"י בחירה באופציה Just Scan בטלויזיה ורואים אפילו יותר טוב מ-VGA. הצבעים יותר חמים.
אני מריץ איתו קבצי MKV, WMV ו-MOV ב-1080P בלי בעיה - המעבד לא עובר את ה-40%. כל המערכת נעה סביב ה-35 מעלות והמעבד סביב ה-25 מעלות. הרצתי איתו NFS על Medium ו-Crysis על Low.
הספקתי להתקין עליו ויסטה שרץ מצויין ואפילו Windows 7 שנראה לא רע בכלל (אבל עדיין מלא באגים).
גם Media Portal יש עליו ו-FFDShow. הכל רץ חלק ומהר בלי שום בעיה.
יש את כל הדרייברים באתר של ASUS כולל עדכון של ה-BIOS דרך EZ-FLASH.
אפשר להריץ עליו מערכת הפעלה תוך פחות מ-5 שניות, Express Gate שמבוססת על לינוקס ומאפשרת צפייה בתמונות, צ'יטוטים למיניהם, Skype, גלישה באינטרנט ועוד פיצ'רים אחרים.
ה-BIOS מלא הגדרות ומאפשר overclocking בלי בעיה בכלל. יש שליטה מליאה על כל רכיבי החומרה. יש כמה תוכנות נלוות של ASUS שעוזרות לתחזק ולנהל את המערכת, כמו תוכנה לאיזון צריכת החשמל, שליטה במאווררים, overclocking ועוד...
אפשר לחבר 2 מסכים ביחד דרך ה-VGA וה-HDMI. ביחד עם הלוח מגיע גם חיבור ל-eSata ועוד כניסת IEEE אחת. הממשק יושב במקום חריץ אחורי ומתחבר ישירות ללוח ובכך מספק עוד חיבורים להתקנים חיצוניים.
יש גם 6 חיבורי SATA ותמיכה ב-RAID ובקיצור, יש לו את כל מה שצריך ל-HTPC.
אני חושב שכדי שתוכנה תפעיל את המקודד של החומרה ב-X4500HD היא צריכה פשוט להשתמש בממשקים של DirectX.pixies כתב:אני לא כל כך ממליץ, מהסיבה שלא ברורה התמיכה שלהם בתוכנות השונות בהפעלת פענוח חומרה של H.264 (הקודק של תכני ה-HD)....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תתחדש ותיהנה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
המארז מגיע עם ספק כבר:
Quiet high-efficiency 430 Watt ATX12V v2.0 power supply with universal input and active PFC
http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NTA=
Quiet high-efficiency 430 Watt ATX12V v2.0 power supply with universal input and active PFC
http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NTA=