דקה לפני הקניה - התלבטות בין:
ומה עם הקישור למעלה שטוען שייצור הפלזמה ייפסק
לגודל פחות מ- ''50 ?
האם זה עלול להשפיע על חלפים, ידע לתקן ...?
האם זה עלול להשפיע על חלפים, ידע לתקן ...?
לא נראה לי שפנסוניק יפסיקו את ייצור הפלזמות בעתיד הקרוב הקרוב או הרחוק.פיוניר אכן מפסיקים את הייצור.
בכל מקרה אין לך מה לדאוג לחלפים כי אם אני לא טועה אז החברות מחוייבות לכמה שנים קדימה גם אם הם מפסיקות את הייצור (או משהו כזה...).
כן,תוריד מהר את האופציה של LCD.
לא יודע על איזה קישור אתה מדבר.
בכל מקרה אין לך מה לדאוג לחלפים כי אם אני לא טועה אז החברות מחוייבות לכמה שנים קדימה גם אם הם מפסיקות את הייצור (או משהו כזה...).
כן,תוריד מהר את האופציה של LCD.
לא יודע על איזה קישור אתה מדבר.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לא נכון -לי יש PS50A450 כבר כ-7 חודשים ועשיתי רק כ-2 שטיפות עקב בעיותkobil כתב:פנסוניקים יותר עמידים לצריבות . סמסונגים עדיין נצרבים בקלות...
צבירה (גם בפנסוניק יש בעיות צבירה וגם בפיוניר ...זה הטכנולוגיה )
בקשר לשרשור שנפתח ,יש לך שני אופציות :
סמסונג A450 (פלזמה כמובן)
פנסוניק PV80
תבחר מה נראה לך טוב בעיניים
אם נושא ההשתקפות חשוב לך במיוחד אז לך על פיוניר (אבל תשלם הרבה יותר)
בכל מקרה בכל מסך שתבחר התנאים האופטימאליים לצפיה הם במצב של חלונות סגורים
ולא מול תאורה ישירה.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
אז יש לך מזלyuria כתב:לא נכון -לי יש PS50A450 כבר כ-7 חודשים ועשיתי רק כ-2 שטיפות עקב בעיותkobil כתב:פנסוניקים יותר עמידים לצריבות . סמסונגים עדיין נצרבים בקלות...
צבירה (גם בפנסוניק יש בעיות צבירה וגם בפיוניר ...זה הטכנולוגיה )
בקשר לשרשור שנפתח ,יש לך שני אופציות :
סמסונג A450 (פלזמה כמובן)
פנסוניק PV80
תבחר מה נראה לך טוב בעיניים...
יש לי Q91 כשנה בערך ולמרות שעשיתי לו הרצה יש לי כבר צריבות קבועות של הלוגואים והבעיה היא לא רק עצלי. לא חושב שA450 הרבה יותר טוב
עשיתי 100 שעות למרות שהמתקין של מיניליין אמר שאין בזה צורךyuria כתב:אולי לא ביצעתה הרצה כראוי בהתחלה![]()
![]()
למה אתה לא פונה לשירות ,במידה ויש לך עדיין אחריות...
הצריבות הם לא באחריות
נערך לאחרונה על ידי kobil ב 17/05/2009 17:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אל תוותר לסמ-ליין על נושא הצריבות -הרי לא צפיתה בתמונה סטטית אלא בתוכנית ,kobil כתב:עשיתי 100 שעות למרות שהמתקין של מיניליין אמר שאין בזה צורךyuria כתב:אולי לא ביצעתה הרצה כראוי בהתחלה![]()
![]()
למה אתה לא פונה לשירות ,במידה ויש לך עדיין אחריות...![]()
הצריבות הם לא באחריות...
וכן בתוך המסך יש מנגנון של תנועת פיקסלים שצריכה למנוע צבירות / צריבות של פיקסלים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
האם פנסוניק יותר טובה בתיקון התמונה (הרחבתה) ?
וגם,
מה זה שטיפות ?
והאם הצריבות באמת לא באחריות ? זה מאוד משמעותי.
תודה,
אור.
מה זה שטיפות ?
והאם הצריבות באמת לא באחריות ? זה מאוד משמעותי.
תודה,
אור.
אתה צודק אבלyuria כתב:אל תוותר לסמ-ליין על נושא הצריבות -הרי לא צפיתה בתמונה סטטית אלא בתוכנית ,kobil כתב:עשיתי 100 שעות למרות שהמתקין של מיניליין אמר שאין בזה צורךyuria כתב:אולי לא ביצעתה הרצה כראוי בהתחלה![]()
![]()
למה אתה לא פונה לשירות ,במידה ויש לך עדיין אחריות...![]()
הצריבות הם לא באחריות...
וכן בתוך המסך יש מנגנון של תנועת פיקסלים שצריכה למנוע צבירות / צריבות של פיקסלים...
דיברתי עם יצחק דבדה מנהל שירות ארצי של סימ-ליין . פשוט בן אדם לא סימפטי . נאמר לי
שאני לא אצליח להוכיח שהנזק לא נגרם עקב שימוש בניגוד להוראות אפילו דרך בית משפט
קיבלתי גם מכתב רישמי ממנו
''צר לנו אך אין בידנו פתרון לכך. תמיד לשירותך''
יצחק דבדה מנהל שירות ארצי של סימ-ליין
פעם ראשונה ואחרונה שאני קונה משהו עם אחריות של מיני-ליין סימ-ליין
ברגע שמוסכם מבחינתם שאכן יש נזק, זה לא הם שאמורים להוכיח שהנזק נגרם בניגוד להוראות?kobil כתב:
דיברתי עם יצחק דבדה מנהל שירות ארצי של סימ-ליין . פשוט בן אדם לא סימפטי . נאמר לי
שאני לא אצליח להוכיח שהנזק לא נגרם עקב שימוש בניגוד להוראות אפילו דרך בית משפט...
הם יעשו את הכל בכדי למנוע החלפת טלווזיה . תמיד יגידו לך שאתה גרמת לנזק . *** של שירותgulmer כתב:ברגע שמוסכם מבחינתם שאכן יש נזק, זה לא הם שאמורים להוכיח שהנזק נגרם בניגוד להוראות?kobil כתב:
שאני לא אצליח להוכיח שהנזק לא נגרם עקב שימוש בניגוד להוראות אפילו דרך בית משפט......
זאת הסיבה שלפעמים לא שווה להוסיף את ההפרש בשביל אחריות מקורית,אם גם ככה היבואנים הגדולים לא יודעים לתת שרות.
גם באלקטרה הסיפור לא שונה.זה ממש מרגיז הדברים האלה,כי על מה הם מצפים שנשלם יותר אם לא על שקט נפשי בזמן תקלה רצינית?!
גם באלקטרה הסיפור לא שונה.זה ממש מרגיז הדברים האלה,כי על מה הם מצפים שנשלם יותר אם לא על שקט נפשי בזמן תקלה רצינית?!