שאלה לבעלי פנסוניק PV80
מה הסיומת של הדגם? PV80H?
פשוט ניסיתי למצוא פרטים על המעבד V-REAL 3 וגיליתי שיש מדינות בהן המעבד של ה PV80 הוא V-REAL 3 PRO שכניראה מתקדם יותר, אז רציתי לדעת לאן שייך מה שיש אצלנו.
אני יודע שמה שמגיע לפה מיוצר בסינגפור, ובאתר של סינגפור אין את ה PRO, באתר של אסיה כולה אין את ה PRO ואילו בדגם של המזרח התיכון יש, מישהו יודע את הדגם המדויק של ה PV80 שמגיע לכאן? אם למישהו יש את ספר המכשיר של ה PV80 שלו ויכול לבדוק שם אם המעבד הוא PRO או לא זה מאוד יעזור גם כן.
תודה מראש!
פשוט ניסיתי למצוא פרטים על המעבד V-REAL 3 וגיליתי שיש מדינות בהן המעבד של ה PV80 הוא V-REAL 3 PRO שכניראה מתקדם יותר, אז רציתי לדעת לאן שייך מה שיש אצלנו.
אני יודע שמה שמגיע לפה מיוצר בסינגפור, ובאתר של סינגפור אין את ה PRO, באתר של אסיה כולה אין את ה PRO ואילו בדגם של המזרח התיכון יש, מישהו יודע את הדגם המדויק של ה PV80 שמגיע לכאן? אם למישהו יש את ספר המכשיר של ה PV80 שלו ויכול לבדוק שם אם המעבד הוא PRO או לא זה מאוד יעזור גם כן.
תודה מראש!
זה חשוב הסיומות אם הסיומת M זה יותר טוב מ H לדוג', זה אמנם מציין אזורים אבל בכל אזור יש דברים אחרים, לדוגמא באוסטרליה ה PV8 זהה ל 80 מלבד המסגרת, ולשניהם יש V REAL 3 PR0, בדגם האסייתי יש V REAL 3 לא פרו, ובדגם המזרח תיכוני דווקא יש פרו.guy11 כתב:שזה לא יבואן רישמי.הרישמי הוא יורוקום.liam כתב:אני קניתי מרטפון, קיבלתי PV8H.
מה זה אומר ?...
אני כמעט בטוח שגם יורקום מביאים את ה H....
קיצר זה ממש יעזור אם מישהו שרכש PV80 לאחרונה יגיד מה הסיומת של המסך שלו?
אם הוא גם יכול לבדוק בחוברת אם רשום לו V REAL 3 או V REAL 3 PRO זה ממש יעזור.
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
יש מספר הבדלים בין הדגמים ולא רק קוסמטיקה. כנס לאתר הזה
http://panasonic.ae/PMM/English/Product ... &CatId=221
והורד את טבלת ההבדלים בין הדגמים. (תלחץ על TECH SPECS)
ההבדלים באים לביטוי במיוחד ב C.A.T.S וב 3D Colour Management. כמו כן כמו שכתבת המעבד קצת יותר מתקדם. מדובר במעבד V-real PRO 3 Technology for V-real PRO כפי שכתוב בתיאור הדגמים. בברור שעשיתי לפני כחודשיים מסתבר שההבדלים בין האותיות מסמנים אך ורק שינויים בסוג היציאות (סקארט בארצות מסוימות) והבדלים במפענחים לתחנות - יש סוגים שונים לארצות שונות.
למיטב זיכרוני מדובר בדגם M מירוקום.
ההבדלים באים לביטוי במיוחד ב C.A.T.S וב 3D Colour Management. כמו כן כמו שכתבת המעבד קצת יותר מתקדם. מדובר במעבד V-real PRO 3 Technology for V-real PRO כפי שכתוב בתיאור הדגמים. בברור שעשיתי לפני כחודשיים מסתבר שההבדלים בין האותיות מסמנים אך ורק שינויים בסוג היציאות (סקארט בארצות מסוימות) והבדלים במפענחים לתחנות - יש סוגים שונים לארצות שונות.
למיטב זיכרוני מדובר בדגם M מירוקום.
זה לא הדגם PV8 שמגיע לכאן, לדוג' תראה כאן:efi1965 כתב:יש מספר הבדלים בין הדגמים ולא רק קוסמטיקה. כנס לאתר הזה
למיטב זיכרוני מדובר בדגם M מירוקום....
http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tv ... 9000542q-1
פה לשניהם יש V-REAL 3
ולשניהם יש 3D COLOR MANAGEMENT
ככה גם באתר של פנסוניק אסיה.
הלינק שאתה הבאת זה שם המזרח התיכון ושם זה אחרת, בגלל זה אני שואל מה הסיומת שיורוקום מביאה.
- efi1965
-
- חבר ותיק

כתבתי ............דגם M. תחפש באחד השרשורים המוקדמים קיבלנו תשובה שאלו ההבדלים בין הדגמים. חלק מהמפורסם באתרים כפי שנאמר לנו פשוט לא נכון. אין שום הבדל בין סיומת הדגמים למיניהם בכל הקשור למעבדים אלא רק בגימורים והתאמה למדינות שונות. גם נשמע הגיוני יותר.
ברשמי של פנסוניק אסיה ל PV80 יש אותו מעבד כמו של ה 8 , V-REAL 3.efi1965 כתב:דרך אגב האתר שציינת הוא CNET ולא אתר רשמי של פנסוניק....
הנה תסתכל כאן:
http://www.panasonic.com.sg/web/pid/5445/Spec
בפנסוניק סינגפור ל 8 יש גם כן 3D COLOUR MANAGEMENT
והנה פה בפנסוניק אסיה כתוב של 80 יש מעבד כמו של ה 8, V-REAL 3, לא פרו:
http://panasonic.asia/viera/pv80/index.html
לסיומות בודאות יש משמעות במפרט.
היה כאן מישהו שרכש 80 השבוע וכתב שארץ היצור סינגפור, מיורוקום, לדעתי יש מצב שזה H ולא M וזה אומר שהוא קיבל מסך פחות טוב, זה ממש חשוב הנושא הזה לדעתי.
- efi1965
-
- חבר ותיק

אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני רכשתי מיורוקום, ארץ היצור היא סינגפור והדגם הוא M.
בכל מקרה, כאשר תקבל את המסך תכנס להגדרות ואז נראה אם יש הבדלים. אצלי בהגדרות יש בשני צרופים שונים: 3D COMB ו - Colour Management בנפרד.
בכל מקרה, כאשר תקבל את המסך תכנס להגדרות ואז נראה אם יש הבדלים. אצלי בהגדרות יש בשני צרופים שונים: 3D COMB ו - Colour Management בנפרד.
סבבה דגם M הוא כן עם מעבד פרו, ה 3D COLOUR MANAGEMENT יש בשני המסכים.efi1965 כתב:אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני רכשתי מיורוקום, ארץ היצור היא סינגפור והדגם הוא M.
בכל מקרה, כאשר תקבל את המסך תכנס להגדרות ואז נראה אם יש הבדלים. אצלי בהגדרות יש בשני צרופים שונים: 3D COMB ו - Colour Management בנפרד....
דגם H ללא מעבד פרו.
יש מישהו שרכש את ה PV80 והאות האחרונה אצלו לא M?
אני יודע שזה לא יבואן רשמי (קיבלתי שנתיים אחריות מלאות וחסכתי 1000ש"ח), שאלתי לגבי ה- H בסוף שם הדגם PV8H...guy11 כתב:שזה לא יבואן רישמי.הרישמי הוא יורוקום.liam כתב:אני קניתי מרטפון, קיבלתי PV8H.
מה זה אומר ?...
אגב,
ההבדל היחידי שראיתי בין PV8H לבין PV8M ברחבי הנט הוא ש- H מקבלת מתח 220-240V ו- M מקבלת מתח 110-220V
דווקא ה H טובה יותר מה M, יש לה 3D COLOR MANAGEMENT, שעפ"י המפרט של M לא קיים.liam כתב:אני יודע שזה לא יבואן רשמי (קיבלתי שנתיים אחריות מלאות וחסכתי 1000ש"ח), שאלתי לגבי ה- H בסוף שם הדגם PV8H...guy11 כתב:שזה לא יבואן רישמי.הרישמי הוא יורוקום.liam כתב:אני קניתי מרטפון, קיבלתי PV8H.
מה זה אומר ?...
אגב,
ההבדל היחידי שראיתי בין PV8H לבין PV8M ברחבי הנט הוא ש- H מקבלת מתח 220-240V ו- M מקבלת מתח 110-220V...
בכל אופן אצל יורוקום זה ה M.
עכשיו אני מנסה לברר איך ה PV80H, אם יש הבדל בינו לבין ה PV80M.
יכול להיות שאלו שינויים קטנים, מצד שני אלו השינויים היחידים, קטנים או לא זה לא אני מחליט, האמת שזה די מוזר כל הסיפור, אבל מתברר שיש שוני בין הסיומות, יש PV80 עם מעבד משופר ויש PV80 עם מעבד זהה ל PV8 וגם ה PV8 לא זהים.asaf23 כתב:נראה לי שיש לך יותר מדי זמן פנוי....בד"כ אות שונה בסוף מסמן את האיזור. גם אם יש שינויים קטנים זה לא קריטי, זה אותו דגם....