מיקרופון ל-MCACC של פיוניר - LX70/VSX-94

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shooli פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום רב,

לפני בערך שנה קניתי בארה"ב את ה-VSX-94TXH של פיוניר (מקביל ל-LX70 האירופאי לפי דעתי), אבל לא קיבלתי איתו מיקרופון ל-MCACC...

אני מחפש מיקרופון תואם לכיול אוטומטי, לשאול או לקנות.

תודה!

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #2 

קודם כל איך לא קיבלת?...
כנראה קנית יד שניה..?
לגבי המיקרופון -גש לטר" פיוניר היבואן הראשי
ורכוש מיקרופון מתאים לדגם שלך לא במחיר שלא תוכל לעמוד בו(אולי אפילו יתנוו לך בחינם...
והשאר אותו לשימוש עתידי...
אגב אחלה רסיוור... (Y)

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #3 

shooli כתב:שלום רב,

לפני בערך שנה קניתי בארה"ב את ה-VSX-94TXH של פיוניר (מקביל ל-LX70 האירופאי לפי דעתי), אבל לא קיבלתי איתו מיקרופון ל-MCACC...

תודה!
...
לדעתי אתה זקוק למיקרופון של פיוניר. (לי יש מיק כזה של AX4) המיקרופון המשמש לכיול לא נראה כמו ציוד יקר, וגם אין צורך לחברות במיקרופון בעל ביצועים מופלאים.
מה שהחברות לדעתי עושות הן מיצרות מיקרופון דינמי מסוג כל שהוא, כזה שאפשר לשכפל בכמויות בצורה מדויקת, מיקרופון בעל "ביצועים מוגדרים" שהם תואמים בין היחידות המחולקות לצרכנים ונשמרים לאורך זמן.
אלגוריתם הכיול הנמצא ברסיבר "יודע" את מעטפת הביצועים של המיקרופון, ולכן הוא יכול לכייל בצורה מדויקת למדי. שיטה זו מנטרלת למעשה את "ביצועי" המיקרופון, כי הסטיות שלו ידועות לתוכנת הכיול.
אפשר לצפות שאותו המיקרופון מיוצר לדגמים שונים של יצרן ספציפי כמו פיוניר, כמובן הסיכוי לכיול נכון עם מיקרופון של יצרן אחר מוטל בספק.

shooli פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

yosihary כתב:
shooli כתב:שלום רב,

תודה!
...
לדעתי אתה זקוק למיקרופון של פיוניר. (לי יש מיק כזה של AX4) המיקרופון המשמש לכיול לא נראה כמו ציוד יקר, וגם אין צורך לחברות במיקרופון בעל ביצועים מופלאים.
מה שהחברות לדעתי עושות הן מיצרות מיקרופון דינמי מסוג כל שהוא, כזה שאפשר לשכפל בכמויות בצורה מדויקת, מיקרופון בעל "ביצועים מוגדרים" שהם תואמים בין היחידות המחולקות לצרכנים ונשמרים לאורך זמן.
אלגוריתם הכיול הנמצא ברסיבר "יודע" את מעטפת הביצועים של המיקרופון, ולכן הוא יכול לכייל בצורה מדויקת למדי. שיטה זו מנטרלת למעשה את "ביצועי" המיקרופון, כי הסטיות שלו ידועות לתוכנת הכיול.
אפשר לצפות שאותו המיקרופון מיוצר לדגמים שונים של יצרן ספציפי כמו פיוניר, כמובן הסיכוי לכיול נכון עם מיקרופון של יצרן אחר מוטל בספק.
...
אכן, יצאתי מאותה נקודת הנחה. יש לי רסיבר של פיוניר גם באוטו, אשר מגיע גם הוא
עם מיקרופון לכיול... הנחתי שמדובר באותו המיקרופון. אך אבוי, המחבר הוא של 2.5 מ"מ, והרסיבר אוהב 3.5... ולמצוא מתאם בחנויות ארצנו זו משימה (כמעט) בלתי אפשרית.

ודרך אגב, למה אין פה Radio Shack? (שאלה רטורית, אני יודע...)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

היה פה דווקא רדיו שק - ברעננה
אבל סגרו באופן מפתיע
יש חנויות שמוכרות מעביר כזה (למשל בקניון רננים) ובטוח שרוב חנויות האודיו והחנויות של מחשבי הPDA גם.
תנסה

shooli פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

איזה כיף לי, אני עובד ליד קניון רננים...
תודה!

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #7 

אני מוכן להשאיל לך את שלי . אני גר ברחובות
054.304.305.3
שגיא

shooli פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

sagyle כתב:אני מוכן להשאיל לך את שלי . אני גר ברחובות
054.304.305.3
שגיא
...
תודה רבה - אצור קשר במידה ולא אמצא מיקרופון חלופי.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”