מיקרופון ל-MCACC של פיוניר - LX70/VSX-94
קודם כל איך לא קיבלת?...
כנראה קנית יד שניה..?
לגבי המיקרופון -גש לטר" פיוניר היבואן הראשי
ורכוש מיקרופון מתאים לדגם שלך לא במחיר שלא תוכל לעמוד בו(אולי אפילו יתנוו לך בחינם...
והשאר אותו לשימוש עתידי...
אגב אחלה רסיוור...
כנראה קנית יד שניה..?
לגבי המיקרופון -גש לטר" פיוניר היבואן הראשי
ורכוש מיקרופון מתאים לדגם שלך לא במחיר שלא תוכל לעמוד בו(אולי אפילו יתנוו לך בחינם...
והשאר אותו לשימוש עתידי...
אגב אחלה רסיוור...
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
לדעתי אתה זקוק למיקרופון של פיוניר. (לי יש מיק כזה של AX4) המיקרופון המשמש לכיול לא נראה כמו ציוד יקר, וגם אין צורך לחברות במיקרופון בעל ביצועים מופלאים.shooli כתב:שלום רב,
לפני בערך שנה קניתי בארה"ב את ה-VSX-94TXH של פיוניר (מקביל ל-LX70 האירופאי לפי דעתי), אבל לא קיבלתי איתו מיקרופון ל-MCACC...
אני מחפש מיקרופון תואם לכיול אוטומטי, לשאול או לקנות.
תודה!...
מה שהחברות לדעתי עושות הן מיצרות מיקרופון דינמי מסוג כל שהוא, כזה שאפשר לשכפל בכמויות בצורה מדויקת, מיקרופון בעל "ביצועים מוגדרים" שהם תואמים בין היחידות המחולקות לצרכנים ונשמרים לאורך זמן.
אלגוריתם הכיול הנמצא ברסיבר "יודע" את מעטפת הביצועים של המיקרופון, ולכן הוא יכול לכייל בצורה מדויקת למדי. שיטה זו מנטרלת למעשה את "ביצועי" המיקרופון, כי הסטיות שלו ידועות לתוכנת הכיול.
אפשר לצפות שאותו המיקרופון מיוצר לדגמים שונים של יצרן ספציפי כמו פיוניר, כמובן הסיכוי לכיול נכון עם מיקרופון של יצרן אחר מוטל בספק.
אכן, יצאתי מאותה נקודת הנחה. יש לי רסיבר של פיוניר גם באוטו, אשר מגיע גם הואyosihary כתב:לדעתי אתה זקוק למיקרופון של פיוניר. (לי יש מיק כזה של AX4) המיקרופון המשמש לכיול לא נראה כמו ציוד יקר, וגם אין צורך לחברות במיקרופון בעל ביצועים מופלאים.shooli כתב:שלום רב,
לפני בערך שנה קניתי בארה"ב את ה-VSX-94TXH של פיוניר (מקביל ל-LX70 האירופאי לפי דעתי), אבל לא קיבלתי איתו מיקרופון ל-MCACC...
אני מחפש מיקרופון תואם לכיול אוטומטי, לשאול או לקנות.
תודה!...
מה שהחברות לדעתי עושות הן מיצרות מיקרופון דינמי מסוג כל שהוא, כזה שאפשר לשכפל בכמויות בצורה מדויקת, מיקרופון בעל "ביצועים מוגדרים" שהם תואמים בין היחידות המחולקות לצרכנים ונשמרים לאורך זמן.
אלגוריתם הכיול הנמצא ברסיבר "יודע" את מעטפת הביצועים של המיקרופון, ולכן הוא יכול לכייל בצורה מדויקת למדי. שיטה זו מנטרלת למעשה את "ביצועי" המיקרופון, כי הסטיות שלו ידועות לתוכנת הכיול.
אפשר לצפות שאותו המיקרופון מיוצר לדגמים שונים של יצרן ספציפי כמו פיוניר, כמובן הסיכוי לכיול נכון עם מיקרופון של יצרן אחר מוטל בספק....
עם מיקרופון לכיול... הנחתי שמדובר באותו המיקרופון. אך אבוי, המחבר הוא של 2.5 מ"מ, והרסיבר אוהב 3.5... ולמצוא מתאם בחנויות ארצנו זו משימה (כמעט) בלתי אפשרית.
ודרך אגב, למה אין פה Radio Shack? (שאלה רטורית, אני יודע...)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
היה פה דווקא רדיו שק - ברעננה
אבל סגרו באופן מפתיע
יש חנויות שמוכרות מעביר כזה (למשל בקניון רננים) ובטוח שרוב חנויות האודיו והחנויות של מחשבי הPDA גם.
תנסה
אבל סגרו באופן מפתיע
יש חנויות שמוכרות מעביר כזה (למשל בקניון רננים) ובטוח שרוב חנויות האודיו והחנויות של מחשבי הPDA גם.
תנסה