שרשור המשחקים הגדול

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #1 

חשבתי לי, למה אנחנו בעצם לא עושים שרשור דומה לשרשור סרטים /מוזיקה /אפקטי סראונד?
בקיצור - מי שרוצה לספר על משחק מכל פלטפורמה שהוא אהב/לא אהב/שונא/מהווה בזבוז כסף - שירשום כאן, ואז כל אחד יכול לעקוב בקלות כמו גם יודע איפה לחפש.
שיהיה פורה אני מקווה.

מעבר לשם המשחק - אנא ציינו באיזו פלטפורמה שיחקתם בו.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

AMERICAN IDOL - ENCORE ל PS3

שליחה #2 

מאז ששיחקנו ברוק בנד שהיה לנו באופן זמני בבית, חברה שלי התגעגעה לעניין השירה - היא הסתדרה עם השירה יותר מאשר עם הכלים השונים.
כשהמשחק האמור היה במבצע בחנות VIDEOGAMESPLUS - אמרתי לעצמי - הגיע הזמן להביא.
גם אחותי התלהבה ומשחקת בו לא מעט. משחק חביב,בהתחלה יוצרים דמות (כמו SIMS) או בוחרים אחת מוכנה. אח"כ בוחרים באיזה מצב רוצים לשחק, סתם לשיר,טורנירים כאלה ואחרים וכמובן גולת הכותרת תחרות AMERCIAN IDOL - כאשר ניתן לבחור בכל מיני אורכי תחרות.
כאשר לאחר חלק מהביצועים תקבל תגובות מצוות השופטים (רק ה-3 מעונה שעברה - קרה עוד לא שם - מי שלא יודע על מה אני מדבר - לא נורא)
לדעתי מי שיש לו ילדים/ילדות שיודעים קצת אנגלית (בתכל'ס - מספיק שאתה פוגע בPITCH בTIMING הנכון ולא צריך לומר את המילים נכון) יהנו מאוד מהמשחק.

מה שעוד נחמד - יש גם שירים שאפשר לשיר בדואט (עוד לא ניסינו כי אין לנו עוד מיקרופון)

בקיצור - לאוהבי משחקי הקצב חסרי הקורדינציה - 8/10 לאוהבי AMERICAN IDOL 10/10 :)
לשאר האנשים - לא נראה לי שיש מה לעשות פה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

Uncharted: Drakes' Fortune לPS3: משחק שהגיע עם הקונסולה, משחק פעולה משולב חידות מבוסס פלטפורמה (קפיצות ממקום למקום) מבית Naughty Dog (יוצרי קראש בנדיקוט).
לקח לי קצת זמן להתחבר למשחק כי ההתחלה קצת מקרטעת, מהרגע שנכנסתי אליו וויתרתי על שעות שינה. המשחק מעולה, קל לשליטה, גרפיקה טובה מאוד (זה מהראשונים לסוני 3).
עלילת משחק מזכירה את סוג הסרטים שמראים בכבלים, אותם סרטים שיצאו ישר לDVD... אבל עדיין מהנה מאוד. משחק בגוף שלישי, מבחר כלי נשק נחמדים מאוד ואתגרים במשחק (כמה אוצרות מצאנו, כמה אנשים הורדנו תוך כדי יריות ועוד). בונוס מגניב של מאחורי הקלעים של המשחק - אנחנו על המפה - יש יוצר ישראלי שעבד על המשחק !!!
בקיצור - משחק רצק יחסית אבל מומלץ. (Y)
Vocare Ad Regnum

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #4 

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots - זמין רק ל-PS3

משחק שהגיע לפני הקונסולה :lol: , משחק התגנבות והישרדות טקטי המספר את סיפורו של סוליד סנייק, ומתרחש כרונולוגית אחרי
המשחק השני בסדרה בעוד המשחק השלישי הוא הראשון :?: טוב, בתור מעריץ של הסדרה ידעתי שזה משחק שאני חייב לשחק ולא התאכזבתי. מרגע שמתחילים לשחק - אי אפשר להפסיק וכל שנייה במשחק מחזיקה אותך במתח לקראת מה שעומד לקרות. הגרפיקה מעולה, הפסקול לא פחות ממושלם (למרות שהתחברתי יותר לפסקול של 3), משחקיות מצויינת ובהחלט מהווה שיפור לעומת המשחק הקודם. זהו המשחק האחרון בסדרה (כנראה) ומהווה מין אפילוג והתחשבנות עם כל הדמויות מהסדרות הקודמות, על רקע הווה בעייתי ביותר. שעות של משחק מהנה וקטעים סינמטיים באיכות ראשונה במעלה. בסוף ישנו טוויסט (אל תדאגו אני לא אגלה) ודמות (רוח רפאים?) מהעבר נכנסת פתאום לסיפור :!: למשחק בנוסף יש אונליין מפותח מאוד ו-3 חבילות הרחבה לאונליין עצמו.

10/10 למעריצי הסדרה. 9/10 לאלה שלא שיחקו במשחקים הקודמים ולא מכירים את הסיפור החוויה יכולה להיות קצת מתסכלת, אבל קצת. חובה לכל בעל PS3 שמכבד את עצמו.

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

James Bond 007 - Quantum Of Solace עבור קונסולת PS3

שליחה #5 

רכשתי את המשחק בעקבות זכרונות עתיקים ומשובחים מ-Everything Or Nothing המיתולוגי (והמעולה) שיצא לקונסולת הPS2 :

http://www.gamerankings.com/ps2/914851- ... index.html

בגדול - אכזבה! ממש לא מצליח להתעלות על עצמו. משחק פעולה פשוט מאוד בסגנון "הסתתר מהאויב וחסל אותו". שלבים די שבלונים שחוזרים על עצמם בצורה זו או אחרת.
הדבר העיקרי שחסר לי במשחק הוא...
...ג'ימס בונד...!
איפה גאדג'טים? איפה מכוניות? אופנועים? מרדפים? פשוט אין.
כל הכיף והפאן שהיו ב"הכל או כלום" פשוט אינם במשחק הזה וחבל.
מכות ויריות שאחרי 3-4 שלבים מתחילים לחזור על עצמם ודי לשעמם!

הציון שלי:
6/10

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #6 

נסיך פרס (PS3)
רכשתי את המשחק בלי לקרוא ביקורות כי היה לי ברור שהוא יהיה להיט כמו קודמיו ב- PS2.
לצערי הרב מדובר באכזבה (n)
המשחק לא מעניין, חוזר על עצמו, אין סיפוק בקרבות (הם פשוט מפסיקים באמצע) והעלילה לא ממש מעניינת או ברורה.
בקיצור, להתרחק :(

Resident Evil 5
גם את המשחק הזה רכשתי בלי לקרוא ביקורות בגלל שהיה לי ברור שהוא יהיה מעולה כמו קודמיו ב- PS2. אבל כאן צדקתי!!!
משחק מעולה, גרפיקה יוצאת דופן ביופייה... משחק מפחיד, מותח, מרתק וכייפי... מחכה לשחק אותו שוב :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”