איזה קונסולה לקנות
-
maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
טוב הגיע משיח ואישתי הסכימה שנכניס איזה קונסולה לסלון
אז איפה להתחיל מה כדאי?
עפי מחיר הXBOX לוקח בגדול אבל יש כמה סוגים איזה מהם יתאים לי?
אני לא הולך להשתמש בקונסולה כנגן DVD השימוש הוא משחקים בעיקר FIRST PERSON SHOOTER אולי קצת NBA אין לי שום ענין במשחקי רשת או איזה מרכז מדיה וכל מיני כאלה פשוט לשחק שבא לי
הקונסולה צריכה להתחבר לרסיבר שכל כניסות הHDMI תפוסות בו אז צריך לחשוב גם על סוגי חיבור
תודה
אז איפה להתחיל מה כדאי?
עפי מחיר הXBOX לוקח בגדול אבל יש כמה סוגים איזה מהם יתאים לי?
אני לא הולך להשתמש בקונסולה כנגן DVD השימוש הוא משחקים בעיקר FIRST PERSON SHOOTER אולי קצת NBA אין לי שום ענין במשחקי רשת או איזה מרכז מדיה וכל מיני כאלה פשוט לשחק שבא לי
הקונסולה צריכה להתחבר לרסיבר שכל כניסות הHDMI תפוסות בו אז צריך לחשוב גם על סוגי חיבור
תודה
לפי התיאור שלך נראה לי שכדאי לך XBOX. כמכונת משחקים נטו אין הבדל גדול בין הקונסולות ובאמת שבעניין המחיר הXBOX לוקח בגדול.
אבל לפני שאתה מחליט, אני מציע שתסתכל קצת על רשימת המשחקים הבלעדיים הטובים ביותר של כל קונסולה. בתחום של הFPS יש לXBOX את Gears of War 2 שעשוי לעניין אותך מאד כמו גם Halo 3, לPS יש את Killzone 2 ו-Resistance 2. יש כמובן את COD שיש על שתי הקונסולות.
אבל לפני שאתה מחליט, אני מציע שתסתכל קצת על רשימת המשחקים הבלעדיים הטובים ביותר של כל קונסולה. בתחום של הFPS יש לXBOX את Gears of War 2 שעשוי לעניין אותך מאד כמו גם Halo 3, לPS יש את Killzone 2 ו-Resistance 2. יש כמובן את COD שיש על שתי הקונסולות.
CHEAP = זול.maor199 כתב:איך עושים CHEAP כדי שXBOX יקרא משחקים שהורדתי מהרשת?...
CHIP = שבב.
אחלה מקום בשביל להתחיל: (אם אתה מעוניין לעשות הכל בעצמך.)
http://www.xboxscene.com/xbox360-tutorials.php
ומידה ויש לך שאלות לאחר שקראת לפחות מספר פעמים את החומר, בהנחה שאלו שאלות שלא גובלות בעלבון להבנה אנושית בסיסית - אשמח לעזור בכל שלב. (בפרטי, או כאן.)
טוב לא צריך להרוג אותי... אני בסך הכל חושב אחרת.Rac65 כתב:אחלה מנטליות לחיים בכלליות, קצת מעציב לראות אנשים שברצינות חושבים כמוך.ohad522 כתב:למה לך לעשות את זה לבד? יש חנויות מתמחות שעושות את זה
ועוד נותנים לך אחריות.........
כנראה, אבל להטיף להכנסת כסף-קל לחנויות זה ממש לא מה שיקדם אנשים. (כן, נשמע כמו קלישאה.. בכל מקרה, אין לי שום כוונה לפגוע באף-אחד, חשוב לקדם עשייה ויוזמה עצמאית.)uris כתב:Rac65
???????????????/ זה לא בדיוק שהוא רשם פה תאוריה לחיים......נסחפת...
...
נ.ב - רק לצורך העניין, אם היית מקדיש קצת זמן, והכוונה היא למספר שעות, היית מבין שבכ120 שקלים ואינטלגנציה בסיסית - תוכל לעשות הכל בעצמך!
נ.נ.ב - גם את ה120 אפשר לחסוך, פשוט אז כבר ישנו סיכוי יחסית גבוה שלא הכל יסתדר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אם אתה מתלבט בין שני הקונסולות ועדיין לא סגור ב 100 אחוז על ההחלטה (או אם עדיין לא קנית) - הנה מאמר ישיר ודי אובייקטיבי שיעשה לך קצת סדר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 360#819360
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 360#819360
-
maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
טוב נראה לי שהחלטתי אני אקנה XBOX בעיקר בגלל המחיר
מבחינת איכות המשחקים לא נראה לי שיהיה כזה הבדל גדול, לXBOX יש מספיק משחקים שאני אהנה מהם גם ככה למי יהיה זמן לשחק עם 2 בנות ואישה בבית
עכשיו איך מחברים?
הרסיבר שלי בעל 2 כניסות HDMI שתפוסות
אולי לחבר בעזרת הכבל קומפוננט שמגיע עם החבילה ישרות לרסיבר? או שעדיף לפנות כניסת HDMI ברסיבר?
אגב החלטתי ללכת על XBOX ARCADE
לא נראה לי שיהיה שימוש בכונן קשיח של 120G, מוסיקה אני שומע בדיסקים, וסרטים אני רואה בDVD, תמונות מאוחסנות במחשב, לא ממש מוצא סיבה לאחסן דברים נוספים על הכונן
תודה על העזרה
מבחינת איכות המשחקים לא נראה לי שיהיה כזה הבדל גדול, לXBOX יש מספיק משחקים שאני אהנה מהם גם ככה למי יהיה זמן לשחק עם 2 בנות ואישה בבית
עכשיו איך מחברים?
הרסיבר שלי בעל 2 כניסות HDMI שתפוסות
אולי לחבר בעזרת הכבל קומפוננט שמגיע עם החבילה ישרות לרסיבר? או שעדיף לפנות כניסת HDMI ברסיבר?
אגב החלטתי ללכת על XBOX ARCADE
לא נראה לי שיהיה שימוש בכונן קשיח של 120G, מוסיקה אני שומע בדיסקים, וסרטים אני רואה בDVD, תמונות מאוחסנות במחשב, לא ממש מוצא סיבה לאחסן דברים נוספים על הכונן
תודה על העזרה
בגלל כל הנושא של האונליין שתופס חזק בקונסולה הזו, הארקייד הוא אופציה די מוגבלת.maor199 כתב: אגב החלטתי ללכת על XBOX ARCADE
תודה על העזרה...
יש משחקים שפשוט לא תוכל לשחק באונליין בגלל שהעדכונים שהם מצריכים יותר גדולים מנפח הכרטיס, יש דמואים למשחקים שלא תוכל לבדוק לפני רכישת המשחק המלא כי הם לא יכנסו בכרטיס, יש המון משחקים מעולים להורדה שמחסור בהרדיסק יגביל אותך מלהוריד אותם, לא תהיה לך תאימות לאחור למשחקים מהXBOX המקורי (אם זה מעניין אתך בכלל)...
אלא אם כן אונליין בכלל לא מעניין אותך, ודמואים אתה לא טורח לבדוק - הייתי ממליץ בחום על קונסולה עם הרדיסק, או לפחות לקנות הרדיסק 20GB בנפרד מאיביי, מה שאמור לעלות בערך 20$.
מיקרוסופט הציעה בזמנו את כונן 20GB במחיר מוזל של 20$ לבעלי קונסולות הארקייד (כדי שיוכלו להשתמש בשירותים של נטפליקס).sagyle כתב:ב20 דולר לא מקבלים כונן מקורי ... קצת בעייתי אם אתה מתכוון לשחק אונליין...
אבל גם היום המחיר הממוצע בEBAY הוא 30$, ככה שכונן ב-20$ בהחלט בא בחשבון אם תפסת דיל:
http://catalog.ebay.com/Microsoft-20GB- ... ec0Q2em271