ה- A650 לא מחבבת את ה- PS3
לפני כמה שבועות קיבלתי את טלוויזית ה- A60 שלי בגודל 32 אינץ'. הייתי מאוד מרוצה. לפני שבוע בערך קיבלתי פלייסטיישן 3. כשחיברתי את הפלייסטיישן לטלוויזיה דרך כבל HDMI יקר הופיעה נתקלתי בבעיה : מידי פעם בפעם המכשיר כאילו הושתק רק לרגע, המסך הושחר והקול הושתק, ומיד חזר לתפקד כרגיל.
הבעיה נמשכה ונמשכה עד שהחלטתי לשלוח לישפאר את הסוני. הם חזרו אליי ומסרו לי שלא נמצאה כל תקלה במכשיר וגם הוסיפו שכבל ה- HDMI שלי בסדר.
חיברתי את האקס בוקס 360 לאותה טלוויזיה עם אותו כבל HDMI והכל עבד חלק.
אז אם גם הטלוויזיה תקינה, גם הכבל תקין וגם הסוני תקין מה הבעיה???
הסוני עומד להגיע ביום ראשון. מה עלי לעשות?
תודה רבה.
הבעיה נמשכה ונמשכה עד שהחלטתי לשלוח לישפאר את הסוני. הם חזרו אליי ומסרו לי שלא נמצאה כל תקלה במכשיר וגם הוסיפו שכבל ה- HDMI שלי בסדר.
חיברתי את האקס בוקס 360 לאותה טלוויזיה עם אותו כבל HDMI והכל עבד חלק.
אז אם גם הטלוויזיה תקינה, גם הכבל תקין וגם הסוני תקין מה הבעיה???
הסוני עומד להגיע ביום ראשון. מה עלי לעשות?
תודה רבה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
להשאיל סוני ממישהו אחר ולנסות.
מה לגבי הרזולוציה? סמתה על FHD
ד"א - אתה מדבר על מעבר בין מסכים? או באמצע המשחק?
כי במעבר בין מסכים - ככה זה בסוני אצל חלקנו.
כי במעבר בין מסכים - ככה זה בסוני אצל חלקנו.
מעבר בין מסכים? זה המסך היחיד אליו הסוני מחובר אם זה מה שאליו התכוונת. ולגבי הרזולוצייה- כן הגדרתי את הסוני ל- 1080P.Itay_Pollak כתב:להשאיל סוני ממישהו אחר ולנסות.
כי במעבר בין מסכים - ככה זה בסוני אצל חלקנו....
- maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לדעתי זה משהו בטלווזיה לי יש את ה656 וחיברתי את הDVD ישרות לTV בHDMI תוך כדי צפיה בסרט אחרי 5 דקות הטלווזיה עשתה מין ריסטרט לכניסה המסך הפך שחור לכמה שניות הראה את לוגו הכניסה HDMI 2 ומיד חזר כרגיל לסרט חיברתי את הDVD לכניסה HDMI 3 וגם שם חזרה הבעיה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
החבר Itay_Pollak מתכוון לשאול האם החשכות המסך מתרחשות תוך כדי משחק (שזה לא תקין) או בזמן שאתה נמצא בתפריטים של המשחק ועובר בין המסכים השונים שלו, כמו למשל כשמכניסים מידע אישי, בודקים ניקוד משחק וכו (שזו תופעה שמופיעה אצל חלק מהמשתמשים ב PS3)
אם התשובה היא שזה קורה תוך כדי משחק ושהשימוש ב XBOX ואותו כבל לא גורמת לאותה התופעה בשום מצב אז אתה צריך להתחיל לחשוד שיש בעיית תאימות של פרוטוקול הגנת התוכן HDCP בין ה PS3 למסך ושהבעיה היא באופן שבו ה PS3 יישם את הפרוטוקול. כך שייתכן מאוד שהמכשיר שלך תקין לחלוטין כי הוא מתנהג בהתאם למפרט היצרן, רק שמפרט היצרן דפוק ואין מה לעשות בנידון.
אם זהו באמת המצב אז יש לך כמה בררות:
1. להתרגל
2. לשחק רק עם ה XBOX
3. לחבר את ה PS3 ב Component. לא תפסיד איכות אבל תצטרך לנתב את האודיו בנפרד
4. לחבר את ה PS3 והמסך עם ממתג HDMI בדרך. ייתכן שיישום ה HDCP בממתג יהיה סלחן יותר
אם התשובה היא שזה קורה תוך כדי משחק ושהשימוש ב XBOX ואותו כבל לא גורמת לאותה התופעה בשום מצב אז אתה צריך להתחיל לחשוד שיש בעיית תאימות של פרוטוקול הגנת התוכן HDCP בין ה PS3 למסך ושהבעיה היא באופן שבו ה PS3 יישם את הפרוטוקול. כך שייתכן מאוד שהמכשיר שלך תקין לחלוטין כי הוא מתנהג בהתאם למפרט היצרן, רק שמפרט היצרן דפוק ואין מה לעשות בנידון.
אם זהו באמת המצב אז יש לך כמה בררות:
1. להתרגל
2. לשחק רק עם ה XBOX
3. לחבר את ה PS3 ב Component. לא תפסיד איכות אבל תצטרך לנתב את האודיו בנפרד
4. לחבר את ה PS3 והמסך עם ממתג HDMI בדרך. ייתכן שיישום ה HDCP בממתג יהיה סלחן יותר
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Catskinner,
אם אני לא טועה האיכות כן שונה בין חיבור component ל-HDMI בתכנים בעלי רזולוציית 1080P שכן ה-PS3 למיטב ידיעתי אינו מעביר דרך component תכני 1080P אלא רק 1080i. כמו כן ה-A650 מקבל רק 1080i דרך החיבור הנ"ל.
אם אני לא טועה האיכות כן שונה בין חיבור component ל-HDMI בתכנים בעלי רזולוציית 1080P שכן ה-PS3 למיטב ידיעתי אינו מעביר דרך component תכני 1080P אלא רק 1080i. כמו כן ה-A650 מקבל רק 1080i דרך החיבור הנ"ל.
ניסית פשוט כניסת HDMI אחרת בטלוויזה?
ניסית כבל אחר אולי?
להגדיר את הטלוויזיה למצב GAME או PC או מה שזה לא יהיה? יכול להיות שהאפשרות הזו קיימת רק בחלק מכניסות הHDMI
ניסית לראות אם כשמגדירים את הקונסולה על 720P אז התופעה עדיין קיימת?
ניסית כבל אחר אולי?
להגדיר את הטלוויזיה למצב GAME או PC או מה שזה לא יהיה? יכול להיות שהאפשרות הזו קיימת רק בחלק מכניסות הHDMI
ניסית לראות אם כשמגדירים את הקונסולה על 720P אז התופעה עדיין קיימת?
!!! למה לא ניסיתי את זה קודם?.. מתברר שהבעיה מתרחשת רק כשהסוני מוגדר על 1080P! כשאני מוריד ל- 1080i זה בסדר. אם כן מה הבעיה? האם הבעיה היא בטלוויזיה שלי (A650 שאמורה לתמוך ב- Full HD) או בכבל ה- HDMI או שעדיין בסוני??? עיזרו לי בבקשה.gulmer כתב:ניסית פשוט כניסת HDMI אחרת בטלוויזה?
ניסית כבל אחר אולי?
ניסית לראות אם כשמגדירים את הקונסולה על 720P אז התופעה עדיין קיימת?...
50אגורות כתב:!!! למה לא ניסיתי את זה קודם?.. מתברר שהבעיה מתרחשת רק כשהסוני מוגדר על 1080P! כשאני מוריד ל- 1080i זה בסדר. אם כן מה הבעיה? האם הבעיה היא בטלוויזיה שלי (A650 שאמורה לתמוך ב- Full HD) או בכבל ה- HDMI או שעדיין בסוני או שזה מחזק את מה שהחבר Catskinner אמר??? עיזרו לי בבקשה.gulmer כתב:ניסית פשוט כניסת HDMI אחרת בטלוויזה?
ניסית כבל אחר אולי?
ניסית לראות אם כשמגדירים את הקונסולה על 720P אז התופעה עדיין קיימת?......
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תנסה להפוך את הכבל... יש כבלים כיווניים (אל תשאל אותי למה)
אפשרות אחרת - תנסה כבל אחר - אולי הכבל שאצלך לא מספיק איכותי בשביל השניים.
אפשרות אחרת - תנסה כבל אחר - אולי הכבל שאצלך לא מספיק איכותי בשביל השניים.
אתה אומר לנסות להחליף את הכבל שברשותי? (החלפת כיוון לא עובדת). כלומר שהבעיה היא בכבל?Itay_Pollak כתב:תנסה להפוך את הכבל... יש כבלים כיווניים (אל תשאל אותי למה)
אפשרות אחרת - תנסה כבל אחר - אולי הכבל שאצלך לא מספיק איכותי בשביל השניים....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K