ליפ סינק ב yes hd
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אתמול לדעתי מצאתי את המקור לבעיית הליפ סינק בשידורי יyes hd.
העברתי היום את התזה שלי לקברניטי יס ונקווה שזה באמת הסיפור ושהפיתרון באמת יהיה פשוט.
בינתיים תשרשרו כאן אם אתם מרגישים את הבעיה.
העברתי היום את התזה שלי לקברניטי יס ונקווה שזה באמת הסיפור ושהפיתרון באמת יהיה פשוט.
בינתיים תשרשרו כאן אם אתם מרגישים את הבעיה.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אותי לימדו בביה"ס שהאור מהיר מהקולjpost כתב:אני כיוונתי את מעבד הוידאו על מינוס 36 מילי שנייה וכרגע הדיבור והתמונה נראים לי ביחד.
מוזר שהקול מגיע לפני התמונה....
מאוד אשמח לשמוע מה הבעייה שמצאת.
כפי שרשמתי במספר שרשורים נוספים, מאז שקיבלתי את ה-MAXHD יש לי בעיות LIPSYNC חמורות ובערוצי ה-HD בלבד. אצלי מה שקורה זה שהתמונה מגיעה לפני הצליל גם כאשר אני מוגדר על 0ms השהייה לצליל בממיר.
ניסיתי עם שני חיבורים שונים:
1. חיבור TOSLINK לרסיבר Yamaha RX-V461 בשביל האודיאו ו-HDMI ל- Sony Bravia בשביל הווידאו. גם ב-PCM וגם בהגדרת DD בממיר.
2. בשביל הניסיון הגדרתי בממיר להעביר את האודיאו והווידאו יחדיו על גבי ה-HDMI לטלויזיה (תוך כדי שימוש הרמקולים בטלויזיה) כ-PCM (ולא DD). עדיין DELAY מוחשי מאוד.
מה שלדעתי צריך להוסיף לממיר זה הגדרת השהייה שלילית לצליל (מינוס X מילישניות) או הגדרת DELAY לווידאו.
כפי שרשמתי במספר שרשורים נוספים, מאז שקיבלתי את ה-MAXHD יש לי בעיות LIPSYNC חמורות ובערוצי ה-HD בלבד. אצלי מה שקורה זה שהתמונה מגיעה לפני הצליל גם כאשר אני מוגדר על 0ms השהייה לצליל בממיר.
ניסיתי עם שני חיבורים שונים:
1. חיבור TOSLINK לרסיבר Yamaha RX-V461 בשביל האודיאו ו-HDMI ל- Sony Bravia בשביל הווידאו. גם ב-PCM וגם בהגדרת DD בממיר.
2. בשביל הניסיון הגדרתי בממיר להעביר את האודיאו והווידאו יחדיו על גבי ה-HDMI לטלויזיה (תוך כדי שימוש הרמקולים בטלויזיה) כ-PCM (ולא DD). עדיין DELAY מוחשי מאוד.
מה שלדעתי צריך להוסיף לממיר זה הגדרת השהייה שלילית לצליל (מינוס X מילישניות) או הגדרת DELAY לווידאו.
-
oferlaor
- מנהל

Jpost
האודיו מגיע אחרי הוידאו, בגלל זה רסיבר לא יכול לתקן את הבעיה על ידי השהיית האודיו, זה רק יכול להחמיר את הבעיה.
מעבד מוסיף דיליי לוידאו ולכן יכול לתת גם מספר שלילי ולהאיט את האודיו.
זה לא פיתרון כי הבעיה מקומית בערוצים ספציפיים.
מקווה ששבוע הבא הם יבדקו את התאוריה שלי. יש לפחות שתי בדיקות שיכולות להוכיח אם הרעיון שלי נכון. התיקון, במקרה כזה, הוא מיידי.
האודיו מגיע אחרי הוידאו, בגלל זה רסיבר לא יכול לתקן את הבעיה על ידי השהיית האודיו, זה רק יכול להחמיר את הבעיה.
מעבד מוסיף דיליי לוידאו ולכן יכול לתת גם מספר שלילי ולהאיט את האודיו.
זה לא פיתרון כי הבעיה מקומית בערוצים ספציפיים.
מקווה ששבוע הבא הם יבדקו את התאוריה שלי. יש לפחות שתי בדיקות שיכולות להוכיח אם הרעיון שלי נכון. התיקון, במקרה כזה, הוא מיידי.
- רונן
- חבר מכור קשה

- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אתמול בדקתי והדיליי מורגש מאד.
לפי דעתי גם ב-MGM יש דיליי אבל קטן יותר.
לפי דעתי גם ב-MGM יש דיליי אבל קטן יותר.
-
oferlaor
- מנהל

בבדיקות שאני ראיתי ב-MGM HD אין דיליי (אם יש אז הוא זהה לשאר הערוצים ב-SD).
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
עכשיו משודר הסרט 'גדול מהסרטים' ב-yes movies HD וזה נראה לגמרי כמו דיבוב

- רונן
- חבר מכור קשה

לראות סרט כחול שאין התאמה בין התמונה לקול = חוויה מיוחדתזורו44 כתב:נזכרתי בחצי הגמר ביורו האחרון בין תורקיה לגרמניה שנערך בשוויץ,שהשידור של ארבל בו תאר את השער שנכבש
בעוד על המרקע מתנהל המשחק בניחותא.זה הרס את התיאוריה שהתמונה קודמת לקול....