כבל HDMI מונסטר 1000HD
שלום חברים.
האם הכבל הבא נחשב כבל איכותי לחיבור ממיר HD ל LCD?
http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=3831
והאם העובדה שכאשר הרצתי חיפוש אודותיו כמעט ולא מצאתי תוצאות על הכבל הארץ?
יתכן שהוא אינו תואם?
תודה ויום נעים
אלעד.
האם הכבל הבא נחשב כבל איכותי לחיבור ממיר HD ל LCD?
http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=3831
והאם העובדה שכאשר הרצתי חיפוש אודותיו כמעט ולא מצאתי תוצאות על הכבל הארץ?
יתכן שהוא אינו תואם?
תודה ויום נעים
אלעד.
לא תבחין בהבדל...
גם אני התפתיתי לקנות כבל איכותי ויש לי את אותו כבל ( מה SALE של TOP AUDIO )
החלפתי את הכבל שקבלתי עם ה HDX100 לכבל הזה
והאמת לא הבחנתי בהבדלים
היו פה כמה שרשורים בנושא
אין מה להשקיע בכבל HDMI יקר ( לפחות לא למרחק של 2-3 מטר )
החלפתי את הכבל שקבלתי עם ה HDX100 לכבל הזה
והאמת לא הבחנתי בהבדלים
היו פה כמה שרשורים בנושא
אין מה להשקיע בכבל HDMI יקר ( לפחות לא למרחק של 2-3 מטר )
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בשביל לגשר עד 3 מטר כל כבל HDMI שתמצא יעשה את העבודה נאמנה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בשרשור אחר באתר, מצאתי מישהו שהמליץ חד משמעית :Catskinner כתב:בשביל לגשר עד 3 מטר כל כבל HDMI שתמצא יעשה את העבודה נאמנה....
כיוון שאני מתלבט איזה כבל HDMI לקנות כדי לחבר בין נגן לבין מסך 7603 של פיליפס, במרחק של 2 מ' זה מזה, הייתי שמח לקבל תגובות שלכם לשתי האמירות הנ"ל.לא לוותר על 14 קראט בכבל HDMI....
תודה לכל מי שמגיב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הדבר האחרון שעניין אותי ברכישת כבלי HDMI זה היצרן והמחיר. כך שאני וויתרתי ובגדול על 14 קראט ולא רק בכבל אחד אלא בחמישה, אבל שזה לא יפריע לך חס ושלום לשלם כמה מאות שקלים עבור כבל, סה"כ גם למוכר יש משפחה ופיות רעבים בבית שצריך להאכיל.
אוקיי. אני מעריך ומכבד את מה שאתה אומר, אבל בוא, נסה לעזור לי בהתלבטות שלי.Catskinner כתב:הדבר האחרון שעניין אותי ברכישת כבלי HDMI זה היצרן והמחיר. כך שאני וויתרתי ובגדול על 14 קראט ולא רק בכבל אחד אלא בחמישה, אבל שזה לא יפריע לך חס ושלום לשלם כמה מאות שקלים עבור כבל, סה"כ גם למוכר יש משפחה ופיות רעבים בבית שצריך להאכיל....
אם הדבר האחרון שצריך לעניין אותי ברכישת כבלי HDMI זה היצרן והמחיר, אז מה הם הקריטריונים שעלי להתייחס אליהם בבחירת כבל ?
יש לי כאמור מסך 42 אינץ' - דגם 7603 של פיליפס , FULL HD.
נגן מדיה WD HD TV במרחק של 2 מ' מהמסך.
מצאתי כבלים HD מ-55 ש"ח ועד 200 ש"ח. שלא לדבר על כבל מונסטר במחיר מונסטר...
איזה כבל יתאים לצרכיי ?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אני מעריך את הרצון שלך לקנות את הכבל הטוב ביותר עבורך, אבל כמו שכבר ציינתי וגם אחרים בשרשור, במרחקים קצרים כמעט כל כבל שהוא לא *** טהור יעשה את העבודה באופן זהה.shaico כתב:אוקיי. אני מעריך ומכבד את מה שאתה אומר, אבל בוא, נסה לעזור לי בהתלבטות שלי.Catskinner כתב:הדבר האחרון שעניין אותי ברכישת כבלי HDMI זה היצרן והמחיר. כך שאני וויתרתי ובגדול על 14 קראט ולא רק בכבל אחד אלא בחמישה, אבל שזה לא יפריע לך חס ושלום לשלם כמה מאות שקלים עבור כבל, סה"כ גם למוכר יש משפחה ופיות רעבים בבית שצריך להאכיל....
אם הדבר האחרון שצריך לעניין אותי ברכישת כבלי HDMI זה היצרן והמחיר, אז מה הם הקריטריונים שעלי להתייחס אליהם בבחירת כבל ?
יש לי כאמור מסך 42 אינץ' - דגם 7603 של פיליפס , FULL HD.
נגן מדיה WD HD TV במרחק של 2 מ' מהמסך.
מצאתי כבלים HD מ-55 ש"ח ועד 200 ש"ח. שלא לדבר על כבל מונסטר במחיר מונסטר...
איזה כבל יתאים לצרכיי ?...
http://www.bluejeanscable.com/store/hdm ... /index.htm
לדוגמא - הרבה מהפורום קונים מהאתר הזה כבלי HDMI ללא שום בעיה.
שי
לשי,אני מעריך את הרצון שלך לקנות את הכבל הטוב ביותר עבורך, אבל כמו שכבר ציינתי וגם אחרים בשרשור, במרחקים קצרים כמעט כל כבל שהוא לא *** טהור יעשה את העבודה באופן זהה.
http://www.bluejeanscable.com/store/hdm ... /index.htm
לדוגמא - הרבה מהפורום קונים מהאתר הזה כבלי HDMI ללא שום בעיה....
תודה רבה על העצה ועל הקישור, אבל אני מעדיף לא להסתבך עם קניה בחו"ל.
אגב, היית מגדיר את הכבל הזה כראוי, או שעדיף לקפוץ למשהו ברמה יותר גבוהה ?
http://www.daganm.co.il/rec/324
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

shaico, זו העברה דיגיטלית. אין משמעות לרמה טובה יותר או רמה טובה פחות כי אם הכבל זול מצליח להעביר תמונה אז הוא מעביר אותה באותה איכות כמו כבל יקר יותר, ובמרחקים של 2-3 מטר אתה תצטרך ממש להתאמץ כדי למצוא כבל HDMI שלא מעביר תמונה ו/או אודיו.
עכשיו אם אתה חייב לדעת, אז יצא לי לרכוש כבלי HDMI גם באייס כמה פעמים. יש לי שניים של פיליפס שאחד מהם נרכש באופיס דיפו, עוד שניים בלי שום שם מותג שהגיעו באריזה עם ציוד שרכשתי, יצא לי כבר להחליף ביניהם בלי חשבון וכבל המקרים הם כולם עבדו באופן זהה ללא קשר אצל מי רכשתי וכמה עלה לי.
עכשיו אם אתה חייב לדעת, אז יצא לי לרכוש כבלי HDMI גם באייס כמה פעמים. יש לי שניים של פיליפס שאחד מהם נרכש באופיס דיפו, עוד שניים בלי שום שם מותג שהגיעו באריזה עם ציוד שרכשתי, יצא לי כבר להחליף ביניהם בלי חשבון וכבל המקרים הם כולם עבדו באופן זהה ללא קשר אצל מי רכשתי וכמה עלה לי.
אני רכשתי מ monoprice והם מתאימים לצרכי ואני מרוצה.
אבל,
אני מכיר לפחות כמה אנשים, בעלי מסכים ברמה גבוהה (פלזמה FHD של פיוניר) שבתכנים באיכות HD כן רואים הבדלים בין כבלים HDMI .
אני מניח שזה גם תלוי בגודל המסך (ככל שהוא גדול יותר ומרחק הצפיה קטן יותר אז ההבדל נראה לעין) וגם ביכולת הראייה שלהם.
הבאתי את הדברים בשמם בלבד על מנת לתת גם זוית ראייה שונה.
במילים אחרות - אם יש לך אפשרות לקחת לניסיון ולבחון במסך שלך, בבית שלך ובתכנים שאתה נוהג לצפות בהם - זה המומלץ ביותר.
ארז
אבל,
אני מכיר לפחות כמה אנשים, בעלי מסכים ברמה גבוהה (פלזמה FHD של פיוניר) שבתכנים באיכות HD כן רואים הבדלים בין כבלים HDMI .
אני מניח שזה גם תלוי בגודל המסך (ככל שהוא גדול יותר ומרחק הצפיה קטן יותר אז ההבדל נראה לעין) וגם ביכולת הראייה שלהם.
הבאתי את הדברים בשמם בלבד על מנת לתת גם זוית ראייה שונה.
במילים אחרות - אם יש לך אפשרות לקחת לניסיון ולבחון במסך שלך, בבית שלך ובתכנים שאתה נוהג לצפות בהם - זה המומלץ ביותר.
ארז
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מה ההבדלים שהם רואים? (טוב, נו יש לי רק פנסוניק FHD, אני לא רואה)אני מכיר לפחות כמה אנשים, בעלי מסכים ברמה גבוהה (פלזמה FHD של פיוניר) שבתכנים באיכות HD כן רואים הבדלים בין כבלים HDMI ....
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
רק בפיוניר רואים מיכאל...michael123 כתב:מה ההבדלים שהם רואים? (טוב, נו יש לי רק פנסוניק FHD, אני לא רואה)אני מכיר לפחות כמה אנשים, בעלי מסכים ברמה גבוהה (פלזמה FHD של פיוניר) שבתכנים באיכות HD כן רואים הבדלים בין כבלים HDMI .......
שי
- michael123
- חבר מכור קשה

michael123 כתב:מה ההבדלים שהם רואים? (טוב, נו יש לי רק פנסוניק FHD, אני לא רואה)אני מכיר לפחות כמה אנשים, בעלי מסכים ברמה גבוהה (פלזמה FHD של פיוניר) שבתכנים באיכות HD כן רואים הבדלים בין כבלים HDMI .......
לפי הדיווח שלהם, פחות בעיית פיקסלים.
- michael123
- חבר מכור קשה

אכן בעיית פיקסלים יכולה לקרות (אני חשבתי כבר שהם יגידו לך על שיפור בעומק הצבעיםארז_וחני כתב:michael123 כתב:מה ההבדלים שהם רואים? (טוב, נו יש לי רק פנסוניק FHD, אני לא רואה)אני מכיר לפחות כמה אנשים, בעלי מסכים ברמה גבוהה (פלזמה FHD של פיוניר) שבתכנים באיכות HD כן רואים הבדלים בין כבלים HDMI .......
לפי הדיווח שלהם, פחות בעיית פיקסלים....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כבעליו של מסך שאמור היה להראות את הבעיתיות עם כבלים זולים אני חייב לציין שהתופעה אינה קיימת כאשר משתמשים בכבלים תקינים ולא חשוב מה המחיר שלהם.
אני מוכן לפתוח את הסלון שלי למבקרים כדי שיראו כיצד כבלים ללא שם מותג, ללא עובי מרשים, ללא ציפוי מוזהב היסטרי, ללא "בומבה מסנן רעשים" באמצע וגם ללא תג מחיר בן 3 ספרות ומעלה (כי לפחות שניים קיבלתי בחינם עם ציוד שרכשתי) מעבירים תמונה ב Full HD באיכות הפרדה וצבע ש 99% מהחברים כאן באתר לא מגיעים אליה. ואתם יודעים מה, גם לא רשום עליהם שהם תומכים ב HDMI 1.3, תרמית העבודה בעיניים האחרונה בקטלוג
וכיצד התרחש הפלא הזה? כי במקום לבזבז זמן וכסף על החלפת כבלי HDMI למדתי כיצד מכיילים את המסך כמו שצריך ומתי ואיך להשתמש במעבד ווידאו חיצוני.
אני מוכן לפתוח את הסלון שלי למבקרים כדי שיראו כיצד כבלים ללא שם מותג, ללא עובי מרשים, ללא ציפוי מוזהב היסטרי, ללא "בומבה מסנן רעשים" באמצע וגם ללא תג מחיר בן 3 ספרות ומעלה (כי לפחות שניים קיבלתי בחינם עם ציוד שרכשתי) מעבירים תמונה ב Full HD באיכות הפרדה וצבע ש 99% מהחברים כאן באתר לא מגיעים אליה. ואתם יודעים מה, גם לא רשום עליהם שהם תומכים ב HDMI 1.3, תרמית העבודה בעיניים האחרונה בקטלוג
וכיצד התרחש הפלא הזה? כי במקום לבזבז זמן וכסף על החלפת כבלי HDMI למדתי כיצד מכיילים את המסך כמו שצריך ומתי ואיך להשתמש במעבד ווידאו חיצוני.