למי שעובד עם NEWSBIN PRO (כמוני), מתברר שהם הוסיפו באחד גירסאות הבטא האחרונות תמיכה מובנית ב-HEADER COMPRESSION.
מתברר שיש כמה גירסאות של HEADER COMPRESSION, אחד של GIGANEWS והשני של ASTRAWEB. הם כיום תומכים בשניהם.
זה אמור לעבוד לא רק בשני אלה אלא לפי התיעוד גם בספקי NEWS שהם בעצם מאחורי הקלעים GIGANEWS...
מתברר שיש כל מני ספקי NEWS שבעצם מוכרים את GIGANEWS (מה שקוראים RESELLERS) ושהשרתים של GIGANEWS מגבילים אותם למשל ל-RETENTION מלאכותי מעט שונה מזה שלקוחות רגילים של GIGANEWS מקבלים...
סתם מעניין.
מבחינה חיצונית, NEWSBIN PRO נראה הרבה פחות יפה מ-LEECHER. פנימית, הוא תומך בכל מה ש-LEECHER תומך ועוד כמה וכמה יכולות. אני אישית משתמש ביכולת אדירה שלו בשם FILTERS. במקור FILTERS נתנו לך להגדיר סט של חוקים בפורמט REGULAR EXPRESSION אשר אפשרו לך לעשות חיפוש זריז אם היו עדכונים.
יש לי למשל FILTER שאחראי עם סדרות שאני רואה. הפילטר הזה כולל מגבלת מינימום של אורך חיים, את כל השמות של הסדרות בפורמט REGEX (בעיקר דברים כמו LOST.*X264 וכו'). מסמנים קבוצה להורדה קבועה ומסמנים את הפילטר כפעיל עבור הקבוצה הזו. כך יוצא שכל דבר בתוך ABHDTV שמתאים לחוקי הפילטר אוטומטית יורד ומתפענח (PAR/RAR).
תוספת חדשה ומעולה של NBP (קיצור של NEWSBIN PRO) הוא שהוא הרבה יותר סבלני כיום לנעילות קבצים של אנטיוירוס תוך כדי ההורדה והשמירה. זה גם עוזר מאוד כשמגדירים לו שהספריה אליו הוא צריך לפענח בכלל יושבת ברשת איפה שהוא (או ב-NAS).
אני כיום ירדתי מהרעיון של פיענוח ישר ל-NAS, תמיד באמצע קטע מותח במיוחד ה-NBP פתאום מתחיל לפענח לי איזה בלוריי ל-NAS, לא התזמון הכי נחמד שבעולם. כך שמה שאני עושה הוא פשוט MOVE של ספריות כל בוקר (כרגע זה נעשה ידנית, אבל אין שום בעיה לעשות את זה גם עם BATCH FILE שפועל מתוך SCHEDULED TASKS).
Newsbin pro
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים