מהו הפיתרון המשתלם ביותר אם במסך יש רק HDMI אחד ואני צריך 2?
במסך שלי שנקנה לפני שנתיים בערך יש חיבור HDMI אחד.
יותר מהספיק לזמנו, כעת אני רוצה לחבר את הHTPC במקום בVGA גם בHDMI.
כרגע החיבור הזה תפוס ע"י הXBOX360.
יש פיתרון זול (מבלי לפגוע באיכות)?
או שאם אני רוצה 2 חיבורי HDMI אאלץ לקנות איזה מפצל מפלצתי ב700 שקל או טלויזיה חדשה חלילה?
תודה..
יותר מהספיק לזמנו, כעת אני רוצה לחבר את הHTPC במקום בVGA גם בHDMI.
כרגע החיבור הזה תפוס ע"י הXBOX360.
יש פיתרון זול (מבלי לפגוע באיכות)?
או שאם אני רוצה 2 חיבורי HDMI אאלץ לקנות איזה מפצל מפלצתי ב700 שקל או טלויזיה חדשה חלילה?
תודה..
פוגם באיכות?JEXY כתב:יש מפצלים מכניים ויש אלקטרונים עם שלט, הכל תלוי במחיר כי בעיקרון כולם עושים את אותה הפעולה.
כמובן שיש גם מפצלים עם מגבר ומסנן אבל זה בטח לא נכלל בתקציב שלך....
כי אם כן פשוט עדיף להשאר עם כבל VGA איכותי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין פגיעה באיכות ואם תחפש תמצא כאן באתר כמה ביקורות שנכתבו על דגמים שונים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש סיבה מיוחדת למה אתה רוצה להפסיק להשתמש בVGA? הוא גם מוציא אות באיכות HD (רק אנלוגי)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז אני מתקן. מרחב הצבעים הבסיסי של VGA ושל HDMI זהה (0-255 לכל ערוץ צבע) כלומר 24 ביטים של מידע סה"כ. ההבדל היחיד הוא ש HDMI מסוגל גם להעביר גם Deep Color עם 30 ו 36 ביטים שבהם חלק מתקליטורי ה BD מקודדים.
בהעברת ווידאו ממחשב, שידורי טלוויזיה, סרטים מ DVD וגם HD שאינו BD המקודד ב Deep Color איכות התמונה וצבעיה אמורים להיות זהים. ההבדלים היחידים יכולים לנבוע מכיול שונה.
בהעברת ווידאו ממחשב, שידורי טלוויזיה, סרטים מ DVD וגם HD שאינו BD המקודד ב Deep Color איכות התמונה וצבעיה אמורים להיות זהים. ההבדלים היחידים יכולים לנבוע מכיול שונה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הבנתי מעולה תודה חסכת ליCatskinner כתב:אז אני מתקן. מרחב הצבעים הבסיסי של VGA ושל HDMI זהה (0-255 לכל ערוץ צבע) כלומר 24 ביטים של מידע סה"כ. ההבדל היחיד הוא ש HDMI מסוגל גם להעביר גם Deep Color עם 30 ו 36 ביטים שבהם חלק מתקליטורי ה BD מקודדים.
בהעברת ווידאו ממחשב, שידורי טלוויזיה, סרטים מ DVD וגם HD שאינו BD המקודד ב Deep Color איכות התמונה וצבעיה אמורים להיות זהים. ההבדלים היחידים יכולים לנבוע מכיול שונה....