Netvision
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני בנטוויז'ן שנים רבות,
יכול להיות שאני משלם יותר ( עבור 1.5 אני משלם 40 ש"ח לחודש ) אך
מה שחשוב לי שהשירות / תמיכה ללא רבב, אין לי ניתוקים ואין לי בעיות התחברות.
אני מרוצה מהם .
יכול להיות שאני משלם יותר ( עבור 1.5 אני משלם 40 ש"ח לחודש ) אך
מה שחשוב לי שהשירות / תמיכה ללא רבב, אין לי ניתוקים ואין לי בעיות התחברות.
אני מרוצה מהם .
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עד לא מזמן הורדתי במהירות מלאה, ולאחרונה מתוך 540 פוטנציאלי אני מוריד 504 משהו כזה (יש מצב שמישהו אחר ברשת מוריד במקביל אליי)
אני גם שנים עם נטוויז'ן (עוד מימי הנטמאנג')
מבחינת קצבים מובטחים ואיכות השירות(חיבור) מאז ומתמיד היה מעולה, היה לי גם חיבור כבלים וגם ADSL.
הבעיה היא (מהתחושה שלי) שהשירות שלהם התדרדר במשך השנים, בפעמים המעטות שפניתי אליהם השרות הטכני לא היה משביע רצון, והיה לי מקרה מוזר שאחרי ששידרגו לי מהירות חיבור מ 750 ל 1.5 הם בפועל לא ביצעו את השינוי והתכחשו לשיחה.
מבחינת קצבים מובטחים ואיכות השירות(חיבור) מאז ומתמיד היה מעולה, היה לי גם חיבור כבלים וגם ADSL.
הבעיה היא (מהתחושה שלי) שהשירות שלהם התדרדר במשך השנים, בפעמים המעטות שפניתי אליהם השרות הטכני לא היה משביע רצון, והיה לי מקרה מוזר שאחרי ששידרגו לי מהירות חיבור מ 750 ל 1.5 הם בפועל לא ביצעו את השינוי והתכחשו לשיחה.
הייתי מוותר,הייתי לקוח המוווווון זמן של 013 עד לפני חצי שנה,תמיד פול פס,אז התאחדו עם נטויזיון,פשוט הפך לסיוט,הורדות ישירות/אתרי חו"ל/TL פשוט לא זז,הם גם מודעים בחצי פה שעושים תיעדוף,מה שהכי הרגיז זה המנטרה שחזר על עצמו עם כמה בכירים,שהם מחוייבים למהירות רק בתוך הארץ,אתה קולט ? כמובן בלי סוף ניסו לי לדחוף חבילת גיימר.כמובן אי אפשר לצת מהתחייבות,לכן אחותי קיבלה מתנה מימני גלישה לחודשיים (ואותה כמובן הפסידו בתור לקוחה),פלא על אותו מחשב/תשתית הכל טס עם 014,שלקחתי לחודש במחיר מלא,כדי להתנסות,וכמובן אחרי חודש לקחתי מבצע שלהן,טפו טפו מעל 4 חודשים אין בעיות.הסיוט הזה קרה ללפחות 5 אנשים שאני מכיר אישית,מנגד אני שומעה גם אנשים על סיפורים עם 014.בקיצור המלצה,הייתי לוקח חודש ניסיון לפני התחייבות. 
נ.ב יש לי חבילה של 5M
נ.ב יש לי חבילה של 5M
מאתמול הם מפנים חיפושים מחלון החיפוש של אקספלורר ו FF, מגוגל ולייב - לנטקס. חלק מהזמן היום גוגל היה חסום חוץ מאשר בדומיינים מסויימים, וחיפוש מחלון החיפוש בגוגל נגמר רוב הזמן בשגיאה ומלייב נגמר בנטקס. בתמיכה אמרו ש"הילד שיחק לך במחשב" (זה רשת בעבודה), אח"כ הכחישו כל קשר, אח"כ האשימו את מיקרוסופט, אבל בסוף נאלצו להודות שהם עושים את זה (הם עומדים להשיק את החוצפה הזאת בתור "שירות"). בנוסף, יש לי הרגשה שמדי פעם מגבילים קצב ביוזנט, לפחות לג'יגהניוז.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כנ"ל.JEXY כתב:שנים בנטויז'ן עוד מימי המודמים 56K...
מומלץ בהחלט, היום גולש על קן של 5M...