ארקאם או מרנץ?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
אוזו פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אם אני מחפש סאונד עדין רך ועגול (במיוחד בגבוהים) ונייטרלי (ללא הבלטה של תדר מסוים).
והאופציות הן:
arcam diva cd82
maranz cd63 mkII KI signature
naim audio cd3
מה לדעתכם ייתן לי את מה שאני מחפש?

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

NAIM נייטראלי מאוד, ארקאם יותר מעוגל ושמנמן.
The Black Wax

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

תקשיב ידידי היקר,
כל אחד יתן לך התרשמות אחרת. ניתן למשול את הבקשות שלך לתחום הקולינרי, ואז זה יהיה בערך כך:

"אני מחפש משהו טעים, מתאגר. אוכל מאוזן, כלומר לא מתובלן מדי ולא תפל. שיהיה מענין מצד אחד, אך לא מרתיע מצד שני".

כן, אני מסכים עם ROEEK שהארקאם יותר מעוגל ושמנמן. וזאת ההתרשמות הכוללת של אנשים פה. אבל זה לא אומר שזו תהיה גם התרשמותך. אתה צריך לכתת רגליך ולשמוע. לא קונים מוצרים על סמך המלצות בפורום, בטח לא במדינת ישראל שהכל יחסית קרוב וזה רק ענין של לנסוע ולשמוע מצד אחד, ומצד שני קשה מאד יחסית לשנע מוצרים בשוק היד השניה.

barak8885
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 199
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

matanoosh כתב:תקשיב ידידי היקר,
כל אחד יתן לך התרשמות אחרת. ניתן למשול את הבקשות שלך לתחום הקולינרי, ואז זה יהיה בערך כך:

"אני מחפש משהו טעים, מתאגר. אוכל מאוזן, כלומר לא מתובלן מדי ולא תפל. שיהיה מענין מצד אחד, אך לא מרתיע מצד שני".

כן, אני מסכים עם ROEEK שהארקאם יותר מעוגל ושמנמן. וזאת ההתרשמות הכוללת של אנשים פה. אבל זה לא אומר שזו תהיה גם התרשמותך. אתה צריך לכתת רגליך ולשמוע. לא קונים מוצרים על סמך המלצות בפורום, בטח לא במדינת ישראל שהכל יחסית קרוב וזה רק ענין של לנסוע ולשמוע מצד אחד, ומצד שני קשה מאד יחסית לשנע מוצרים בשוק היד השניה.
...
(Y)

נכון מאד

ברק

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

אני הייתי מתלבט ביין הניים לארקאם עם נטיה לניים כי אותו שמעתי,ואת הדיווה לא,אבל קראתי ביקורות

משבחות
אמן מייסר

אוזו פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

מתנוש אתה צודק בהחלט!
אבל , תסכים איתי שאם אני בא לביתו של פלוני אלמוני, שומע את הדיסקים שהבאתי מהבית במכשיר שאני רוצה לרכוש , אך עם הרמקולים- שלו , עם המגבר- שלו , ועם האקוסטיקה אוי האקוסטיקה - שלו...
לא שמעתי את המכשיר - נקודה.
אני אצטרך לקחת את המכשיר אליי ליום יומיים (אני מתנה את זה כבר בשיחה הראשונה לא רוצים לא צריך!)
לכן יש את הפורום הזה שבו לפני שאני מכתת את רגליי (יותר נכון גלגליי :D ...)
אני יכול לקבל הכוונה ומיקוד מסויימים , לפני שאני שומע בערך שש מאות אופציות שקיימות...
בנתוש? מתנוש... :)

yababa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
קיבל תודות: 0

CD

שליחה #7 

בקשר למרנץ: המכשיר שציינת בן 10 שנים,
המחליף הלא רשמי שלו הוא CD6000OSE ואפשר להשיג אותו בזול בארץ.
כאשר קניתי אותו השוותי למכשיר NAD כלשהו ולמכשיר SONY XE,
לא שמעתי הבדל בין המכשירים וקניתי את המרנץ בגלל הצבע השחור (האחרים אפור מכוער וכסוף מזעזע).
לאחרונה קניתי כרטיס קול M-audio 2496, השוותי אותו ל-CD ולא מצאתי הבדל.
גילוי נאות: באותה המערכת אני מזהה בקלות MP3 באיכות 192K לעומת WAV.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”