האם כדאי להזמין מקרן FHD מ -ebay?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
השאלה העיקרית שאתה צריך לשאול את עצמך היא מה יקרה אם המכשיר יתקלקל ותזדקק לשירות.
מעבר לזה בד"כ אין בעיות גדולות של חשמל וכו'.
מה לגבי התקנה, האם אתה יכול לעשות אותה בעצמך או שתזדקק למישהו לצורך זה (בד"כ התקנה בארץ זה כלול כבר במחיר של המקרן).
מעבר לזה בד"כ אין בעיות גדולות של חשמל וכו'.
מה לגבי התקנה, האם אתה יכול לעשות אותה בעצמך או שתזדקק למישהו לצורך זה (בד"כ התקנה בארץ זה כלול כבר במחיר של המקרן).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מס קניה זה 15.5%
יש עוד מכס אבל אם אני זוכר נכון יש גג מקסימלי לזה.
יש באתר המכס את הפרטים המדוייקים.
יש עוד מכס אבל אם אני זוכר נכון יש גג מקסימלי לזה.
יש באתר המכס את הפרטים המדוייקים.
מיסוי מקרנים
מס הקניה על מקרנים עומד על 15%
צריך לקחת בחשבון שרוב היבואנים לא נותנים שירות ואחריות למכשיר שלא נרכש בארץ (בתשלום בלבד)
כשלוקחים את כל הפרמטרים בחשבון הפער (ברוב המקרים) לא כזה גדול.
צריך לקחת בחשבון שרוב היבואנים לא נותנים שירות ואחריות למכשיר שלא נרכש בארץ (בתשלום בלבד)
כשלוקחים את כל הפרמטרים בחשבון הפער (ברוב המקרים) לא כזה גדול.
שלום,
לדעתי, כדאי לקנות מקרן באינטרנט מחנות אמינה ומכובדת אבל בשום פנים ואופן לא מEbay. כך בחשבון שאם אתה קונה מקרן ומביא אותו לארץ ומשלם מסים אתה כבר לא ממש יכול להחזיר אותו בחזרה במקרה שהוא לא תקין. כך שכדאי מאוד לקנות בחנות מכובדת וממש לא ב Ebay. המיסוי הוא כ32% כפי שצויין כאן. בכל אופן שיהיה בהצלחה.
לדעתי, כדאי לקנות מקרן באינטרנט מחנות אמינה ומכובדת אבל בשום פנים ואופן לא מEbay. כך בחשבון שאם אתה קונה מקרן ומביא אותו לארץ ומשלם מסים אתה כבר לא ממש יכול להחזיר אותו בחזרה במקרה שהוא לא תקין. כך שכדאי מאוד לקנות בחנות מכובדת וממש לא ב Ebay. המיסוי הוא כ32% כפי שצויין כאן. בכל אופן שיהיה בהצלחה.
כאשר קונים מ eBay בנוסף לכל הבדיקות שיש לעשות לפני כל קנייה, צריך גם לברר עם היצרן של המקרן אם הוא מכבד את האחריות, אם כן אז אין כל בעיה לקנות.
בכל אופן, אני מצטרף להמלצה על עדיפות של קנייה מחנות מכובדת בארה"ב ולא מ eBay שכן הפרש המחירים לא יכול להיות גדול ואם הוא כן זה כבר מריח כמשהו לא כשר.
שיהיה בהצלחה ואני אשמח לעזור לך אם אתה צריך מידע נוסף
בכל אופן, אני מצטרף להמלצה על עדיפות של קנייה מחנות מכובדת בארה"ב ולא מ eBay שכן הפרש המחירים לא יכול להיות גדול ואם הוא כן זה כבר מריח כמשהו לא כשר.
שיהיה בהצלחה ואני אשמח לעזור לך אם אתה צריך מידע נוסף
Honey , just one more upgrade, I promise !!!
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
נסה את זאתran1610 כתב:מכיר חנות טובה בארה"ב למקרנים?...
http://www.bhphotovideo.com/
קניתי מהם רסיבר והגיע עד הבית תוך שבוע. יש להם גם מחלקת מקרנים.