ps3 לא מסוגל לעשות downmix ל dts???

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
אוריאל פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #1 

אהלן
חבר שלי קנה לא מזמן PS3 וLCD חדשה.
הבעיה התעוררה כאשר ניסינו לראות סרט עם פסקול DTS והטלויזיה שלו השתגעה.
השאלה שלי היא , מה לעשות ? איך רואים סרט בקידוד DTS בLCD ללא מערכת קולנוע?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73355
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #2 

זו תשובה שמצאתי בפורום אחר - אני די בטוח שזה אמור לפתור לך את הבעייה:

[left]If you notice in the optical output settings of the PS3, if you have DTS unchecked, then the PS3 will automatically send a PCM 2.0 downmix regardless of whether you have Linear PCM or Bitstream set on BD output. It has to send the next available format and 2 channel PCM is permanently checked on. If you were to check DTS on and then sel-ect Bitstream, you won't receive any sound at all from your receiver because you are forcing the PS3 to send the DTS Core track bitstream and your receiver is incapable of decoding it.

It won't send the DTS core track bitstream if you have DTS unchecked regardless of whether you have BD output set to bitstream.[/left]

אוריאל פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

הבעיה אחי היא שמה שרשמת לא בדיוק מתאר את הבעיה....

אני אחדד.
הPS3 מחובר למסך בHDMI ולכן עוברים בו גם הסאונד וגם התמונה (בניגוד לאופטי).אין רסיבר ורמקולים.
הלאה.הסרטים מקודדים בDTS 1.5MPBS .כאשר מנסים לצפות בסרט כזה מקבלים רעש לבן מהטלויזיה.
נכנסתי לSOUND SETTINGS ובאמת סימנתי רק שתי אפשרויות : lpcm 44.1 khz +lpcm 48 khz
עדיין מקבלים רעש לבן . עכשיו מגיע הקטע המוזר עוד יותר.כשניסיתי לראות סרט DVD מקודד בDTS 750 KPBS (קיל ביל)
לא היתה שום בעיה והכל עבד יופי טופי.
אז חשבתי אוקיי...אולי בעיה בסרט שניסיתי לראות - אז ניסיתי עוד אחד ושוב- רעש לבן.
בקיצור- כל קבצי הHD עם פסקול DTS מפיקים רעש לבן.
עכשיו קשה לי מאוד להאמין שהמו"פ של סוני חשבו שכל מי שיש לו LCD יש לו מערכת ק"ב בבית ככה שהוא לא יצטרך את האפשרות
לשמוע סטריאו למרות שהוא מחובר בHDMI כך שאני בטוח שיש דרך לפתור את זה (ואני אומר מראש - להגדיר בMKV2VOB המרה תמיד לAC3 - זה מבחינתי לא פתרון , זו עקיפה - מה גם שכבר מאוחר מדי , כבר יש לי המון סרטים ואני בטח לא מתחיל להוריד את כולם מחדש).

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

אוריאל כתב:עכשיו מגיע הקטע המוזר עוד יותר.כשניסיתי לראות סרט DVD מקודד בDTS 750 KPBS (קיל ביל) לא היתה שום בעיה והכל עבד יופי טופי.
...
מה שזה מוכיח חד וחלק זה שה PS3 כן יודע להתמודד עם זה, אחרת תמיד היית נתקל בבעייה ולא פעם כן פעם לא. כרגע לא עולה לי שום פתרון לראש צערך :|

מה שכן, אם יש לך דרך הייתי מציע לנסות לנגן ת הסרטים הללו באותה שיטה אבל בטלווייה אחרת בשביל לשלול את האופצייה שזו בעייה ספציפית מול הטלוויזיה הזו (ז"א שאם הם יעבדו בטלוויזיה אחרת אז הבעייה לא ב PS3 אלא בטלוויזיה). אצלי יש אפשרות לבדוק את זה ואתה גר קרוב אלי (הטרמפ עליי) ככה שאתה מומזן לבוא אליי ולבדוק.

אוריאל פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

שאלה .... סרט אחר אני רואה בDTS בלי שום בעיה (סרט DVD דרך הPS3).
אז בעצם אם ככה , לפי האנלוגיה שלך -גם הסוני בסדר גמור (כי עובדה ששומעים) וגם הטלויזיה בסדר גמור(כי שומעים)...
אז אם ככה , הכל בסדר.
אז אם הכל בסדר , איך זה שאני לא שומע DTS בסרטי hd??
מכאן נובע - הנחנו הנחה לא נכונה.מכאן נובע שהוכחנו בשלילה שמשהו לא בסדר (כי ההנחה שהכל בסדר הוכחה כשגויה)
מש"ל :lol: :lol: :lol: :lol:

(הדס - אני מקווה שאת רואה את זה ושזה מעורר בך גאווה)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

אם כבר אתה מתחכם - תתחכם נכון :נהנהנה:

כדי למצוא את הבעייה בדרך השלילה צריך לעשות בדיוק מה שהצעתי, לשלול בעיית תאימות מול דגם ספציפי של טלוויזיה ואת זה אפשר לעשות די בקלות (בדיקה של ה PS3 עם הסרטים מול טלוויזיה אחרת, אפשרי אפילו אצלי אם תרצה). מעבר לזה אין לי עוד רעיונות.

סתם שאלה - כמה סרטים עם DTS ניסית?

אוריאל פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

ניסיתי אחד ב dvd -קיל ביל - עבד בלי בעיה
ניסיתי 2 vobים - wall e וdie hard 4 ושניהם לא עבדו
ניסיתי הרבה תכנים בdd שעבדו בלי שום בעיה