שאלה בקשר לנגן דיסקים
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אשמח לשמוע על דיווח של מישהו, של אדם כלשהו, על הבדלי איכות בצליל בין דיסקים מקוריים לבין צרובים.
טכנית, זה לא יכול להיות (כל עוד הצרובים נצרבו כהלכה והם תקינים).
הבעיה עם צרובים היא שהם מתקלקלים אחרי כמה שנים.
אבל בדיסק צרוב תקין, שנצרב כהלכה, לא אמור ולא יכול להיות הבדל באיכות השמע לעומת דיסק מקורי.
טכנית, זה לא יכול להיות (כל עוד הצרובים נצרבו כהלכה והם תקינים).
הבעיה עם צרובים היא שהם מתקלקלים אחרי כמה שנים.
אבל בדיסק צרוב תקין, שנצרב כהלכה, לא אמור ולא יכול להיות הבדל באיכות השמע לעומת דיסק מקורי.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
הavi שלי משמיע קבצי flac וape יפה מאד-
אנסה לצרוב שני דיסקים שיש לי,האחד של הרבי הנקוק ווהשני של ביל אוונס שיש לי אותם גם כדיסקים מקוריים
וגם כקבצי flac ואדווח על התוצאה
מה שכן אני הולך לעשות זה לתת לזוגתי 4 דיסקים,שניים צרובים ושניים מקוריים-אני נשבע לכם לעשות את זה-היא תניח אותם בנגן ואני אצטרךלקבוע מה נשמע יותר טוב-אם אצליח
נשבע לעשות את זה ביושר שעולה לי ביוקר
אנסה לצרוב שני דיסקים שיש לי,האחד של הרבי הנקוק ווהשני של ביל אוונס שיש לי אותם גם כדיסקים מקוריים
וגם כקבצי flac ואדווח על התוצאה
מה שכן אני הולך לעשות זה לתת לזוגתי 4 דיסקים,שניים צרובים ושניים מקוריים-אני נשבע לכם לעשות את זה-היא תניח אותם בנגן ואני אצטרךלקבוע מה נשמע יותר טוב-אם אצליח
נשבע לעשות את זה ביושר שעולה לי ביוקר
אמן מייסר
אם אתה לוקח MP3 בביטרייט הכי גבוה אז בנגן עלוב ,אולי לא תשמע הבדל בינו לבין WAV , אבל בנגן נורמאלי אתה תשמע הבדל ענק .
ולגבי נושא הצרובים , אני חושב שאם אתה לוקח את הדיסק שלך , במיוחד אם הוא טיפה ישן, ומעביר אותו עם EAC בתיקון שגיאות , וצורב ישר בצריבה איטית על דיסקים טובים , יש אולי סיכוי שהצרוב ישמע יותר טוב אבל לבטח לא פחות טוב מהמקורי .
אם הדיסק הוא חדש מהקופסה, אתה לא תשמע הבדל בכלל
ולגבי נושא הצרובים , אני חושב שאם אתה לוקח את הדיסק שלך , במיוחד אם הוא טיפה ישן, ומעביר אותו עם EAC בתיקון שגיאות , וצורב ישר בצריבה איטית על דיסקים טובים , יש אולי סיכוי שהצרוב ישמע יותר טוב אבל לבטח לא פחות טוב מהמקורי .
אם הדיסק הוא חדש מהקופסה, אתה לא תשמע הבדל בכלל
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
truejoker כתב:אם אתה לוקח MP3 בביטרייט הכי גבוה אז בנגן עלוב ,אולי לא תשמע הבדל בינו לבין WAV , אבל בנגן נורמאלי אתה תשמע הבדל ענק .
אם הדיסק הוא חדש מהקופסה, אתה לא תשמע הבדל בכלל...