המצלה על מקרן EPSON
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
האם זה המקרן שהקרין בצד שמאל בהשקה של EPSON? כי האיכות שם הייתה טובה מאוד. - עד כמה שיכולתי להתרשם בתנאי התאורה ה"קשים" שהיו - הקרינו שם את ארבעת המופלאים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
במקרן שלי בבית ראו יותר טוב, והוא עולה שליש, התנאים היו מתחת לכל ביקורת (ניסינו במקום לשוחח עם המארגנים אבל לא ניתן היה להחשיך), לטעמי היה גם חכם לשים מסך קצת יותר מוצלח ממה שהיה שם, וחבל כי גם ה2800 וה3800 עשויים להיות מאוד אטרקטיביים.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
TW 3800
שלום רב
ראשית לגבי ערב ההשקה - עשינו את המקסימום שהמקום אפשר לנו, והמטרה היתה בעיקר להתרשם מהיכולות של ה TW5000 בתנאים אופטימליים. שאר הדגמים הוצגו לראווה בלבד וכמובן שלא ניתן היה להתרשם מהאיכות ולבצע השוואה אמיתית.
מי שרוצה לראות כל מקרן של אפסון בתנאים טובים ביחס אישי וסבלני, הודעה קטנה לפרטי ואני שולח אותו למקום כזה.
דגם TW3000 לא משווק כרגע בארץ אך ה TW3800 זהה לחלוטין.
ראשית לגבי ערב ההשקה - עשינו את המקסימום שהמקום אפשר לנו, והמטרה היתה בעיקר להתרשם מהיכולות של ה TW5000 בתנאים אופטימליים. שאר הדגמים הוצגו לראווה בלבד וכמובן שלא ניתן היה להתרשם מהאיכות ולבצע השוואה אמיתית.
מי שרוצה לראות כל מקרן של אפסון בתנאים טובים ביחס אישי וסבלני, הודעה קטנה לפרטי ואני שולח אותו למקום כזה.
דגם TW3000 לא משווק כרגע בארץ אך ה TW3800 זהה לחלוטין.