אירווזיון 2009...
-
roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
הערב - חצי גמר הראשון.
ישראל צפויה לעלות עשירית על הבמה.
תחרות קשה מצפה לנו הערב ביחס למתחרות.
נחזיק אצבעות!!!!
בולטת השנה במיוחד, תהיה פטריסיה קאס הצרפתיה והמעולה... צרפת בהחלט שלפה את התותח הכי כבד שיש לה השנה. למי שלא מכיר, (אם יש כאלה) מדובר בזמרת צרפתיה המוגדרת כמפורסמת ביותר ברחבי אירופה כולה והעולם. לזמרת קהל מעריצים גדול. והשיר... לא רע בכלל...
למי שלא מכיר אותה - מומלץ בחום...
ישראל צפויה לעלות עשירית על הבמה.
תחרות קשה מצפה לנו הערב ביחס למתחרות.
נחזיק אצבעות!!!!
בולטת השנה במיוחד, תהיה פטריסיה קאס הצרפתיה והמעולה... צרפת בהחלט שלפה את התותח הכי כבד שיש לה השנה. למי שלא מכיר, (אם יש כאלה) מדובר בזמרת צרפתיה המוגדרת כמפורסמת ביותר ברחבי אירופה כולה והעולם. לזמרת קהל מעריצים גדול. והשיר... לא רע בכלל...
למי שלא מכיר אותה - מומלץ בחום...
אירווזיון 2009...
מישהו שמע את השיר של ישראל לפני כמה דקות בערוץ 1?
מה דעתכם יש לו סיכוי לנצח?!
[/i]
מה דעתכם יש לו סיכוי לנצח?!
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ממש לא..ohad522 כתב: מה דעתכם יש לו סיכוי לנצח?![/i]
...
ולא ששמעתי אותו...
-
roypeles
- חבר מביא חבר

טוב, עלינו לגמר... יפה לנו...
לגבי השואו עצמו, היו אחלה שירים ברובם, הבמה יפה , הוידאו ארט, תפאורה. הכל היה יפה מאוד.
המנחים אבל היו מתחת לכל ביקורת... בלי כריזמה וכשרון בגרוש.... (הגם שהמנחה הייתה יפייפיה...).
דבר אחד הציק לי יותר מהכל - בולגריה. שיר נהדר (בגרסת הסטודיו) שפשוט הרגו אותו על הבמה. שחטו אותו. ועל זה הם נענשו (ובצדק) והם מחוץ לתחרות. וחבל. בביצוע נכון זה שיר מנצח...
אגב, שהודיעו שעלינו לגמר, המנחה אמר "דה מוסט פוליטקלי קורקט סונג אין דה קונטסט" לא הבנתי אם זו הייתה בדיחה, הסתלבטות, ציניות או מה... אבל הם היו חלשים כל הדרך אז פשוט לא שווה להתייחס.
לגבי השואו עצמו, היו אחלה שירים ברובם, הבמה יפה , הוידאו ארט, תפאורה. הכל היה יפה מאוד.
המנחים אבל היו מתחת לכל ביקורת... בלי כריזמה וכשרון בגרוש.... (הגם שהמנחה הייתה יפייפיה...).
דבר אחד הציק לי יותר מהכל - בולגריה. שיר נהדר (בגרסת הסטודיו) שפשוט הרגו אותו על הבמה. שחטו אותו. ועל זה הם נענשו (ובצדק) והם מחוץ לתחרות. וחבל. בביצוע נכון זה שיר מנצח...
אגב, שהודיעו שעלינו לגמר, המנחה אמר "דה מוסט פוליטקלי קורקט סונג אין דה קונטסט" לא הבנתי אם זו הייתה בדיחה, הסתלבטות, ציניות או מה... אבל הם היו חלשים כל הדרך אז פשוט לא שווה להתייחס.
-
roypeles
- חבר מביא חבר

הפיבוריטים שלי לזכיה הן:
צרפת - פטריסיה הביאה אחלה הופעה.
איסלנד - יוהנה היפייפיה בשיר מאוד יפה
נורבגיה וארמניה שאני חושב מאוד חזק...
אהבתי גם את שוודיה, פורטוגל, בוסניה הרצגובינה רומניה והמלטזית...
אגב, אני לא יודע אם מישהו זוכר על המלטזית, השתתפה גם בשנת 1998 וכמעט לקחה לדנה שלנו את הנצחון. האירוניה הייתה שמלטה הייתה האחרונה לתת את הנקודות ונתנה לנו את מספר הנקודות הדרוש בכדי לנצח את עצמם....
צרפת - פטריסיה הביאה אחלה הופעה.
איסלנד - יוהנה היפייפיה בשיר מאוד יפה
נורבגיה וארמניה שאני חושב מאוד חזק...
אהבתי גם את שוודיה, פורטוגל, בוסניה הרצגובינה רומניה והמלטזית...
אגב, אני לא יודע אם מישהו זוכר על המלטזית, השתתפה גם בשנת 1998 וכמעט לקחה לדנה שלנו את הנצחון. האירוניה הייתה שמלטה הייתה האחרונה לתת את הנקודות ונתנה לנו את מספר הנקודות הדרוש בכדי לנצח את עצמם....