ולמה הוט\יס לא משדרות ארוע כמו האירוויזיון בשידורי ישיר ב?hd
בזמן שאנחנו להוטים על שידורי ספורט ב-hd שאותם מקבלים מתי שחברות הלוין והכבלים עושות לנו טובה ומשדרות לנו אולי הגיע הזמן לשאול מה לגבי התכנים האחרים בשידורים ישירים ב-hd שמשודרים ברחבי העולם ושצופים אחרים ממדינות פרימיטיביות מישראל הורגלו כבר מזמן . פולין , צ'יכיה , בלורוס , רומניה , בולגריה , קרואטיה , הונגריה ואחרות משדרות את האירוויזיון בשידור ישיר ב-hd . למה בישראל אין ?
לנו לא מגיע לקבל שידורים של הופעות מוזיקה , חדשות או תחרויות כמו האירוויזיון שמתחיל היום ומשודר ב-24 ערוצים ב-hd עם DOLBY DIGITAL ? גם השנה למרות שאני מנוי להוט ומשלם קרוב ל100 שח עבור חבילת הhd אמצא את עצמי לוקח את הבלוריי של ההופעה מספריית הוידאו . למה ?
לנו לא מגיע לקבל שידורים של הופעות מוזיקה , חדשות או תחרויות כמו האירוויזיון שמתחיל היום ומשודר ב-24 ערוצים ב-hd עם DOLBY DIGITAL ? גם השנה למרות שאני מנוי להוט ומשלם קרוב ל100 שח עבור חבילת הhd אמצא את עצמי לוקח את הבלוריי של ההופעה מספריית הוידאו . למה ?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
זה באמת יהיה חלום שיתגשם.
אבל כנראה שהם חושבים שאין לכך מספיק קהל למרות שהתחרות בד"כ משיגה רייטינג שגם אירועי ספורט מרכזיים לא תמיד מגיעים אליו.
שיתוף פעולה כזה כבר קרה כשספורט 5HD שידר את טקס הפתיחה של האולימפיאדה שהזכויות שלו היו בבעלות ערוץ 1.
אני מניח שנשאר לנו לחלום.
ומצטער לאכזב אותך, אבל התחרות לא יוצאת בבלו-ריי.
אבל כנראה שהם חושבים שאין לכך מספיק קהל למרות שהתחרות בד"כ משיגה רייטינג שגם אירועי ספורט מרכזיים לא תמיד מגיעים אליו.
שיתוף פעולה כזה כבר קרה כשספורט 5HD שידר את טקס הפתיחה של האולימפיאדה שהזכויות שלו היו בבעלות ערוץ 1.
אני מניח שנשאר לנו לחלום.
ומצטער לאכזב אותך, אבל התחרות לא יוצאת בבלו-ריי.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

שוב ערוץ 1 משדר FS שידור שהוא WS ו-HD במקור
שוב לא נדע איזו מדינה שרה או מה מס' השיר?
עושה רושם שהפעם השידור מותאם למסך מלא, כמעט.
אבל עדיין חבל.
מה יהיה עם הערוץ החובבן הזה?
שוב לא נדע איזו מדינה שרה או מה מס' השיר?
עושה רושם שהפעם השידור מותאם למסך מלא, כמעט.
אבל עדיין חבל.
מה יהיה עם הערוץ החובבן הזה?
גם אני לוחץ ctrl+w
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אני לא חושב שזה עדיין זמין.
חבר'ה , בדיוק חזרתי מחבר שיש לו צלחת לוין 1.80 מטר וראינו את השידור בערוץ svt1hd שזה sverige tv כלומר הערוץ השוודי ב-hd .
שידרו 1080I עם פס קול 5.1 , חלק , יפה , תענוג של מופע .
ועכשיו כשאני צופה בשידורי הוט הסתמיים ומביט בחשבונית החודשית אין לי מושג איך במשך שנתיים שילמתי לחברה החזויה הזו שפשוט לא נתנה לי כלום .
שידרו 1080I עם פס קול 5.1 , חלק , יפה , תענוג של מופע .
ועכשיו כשאני צופה בשידורי הוט הסתמיים ומביט בחשבונית החודשית אין לי מושג איך במשך שנתיים שילמתי לחברה החזויה הזו שפשוט לא נתנה לי כלום .
קיים שידור hd אפילו לאירוויזיון 2007 :
Eurovision Song Contest Final 2007 720p H264 SVTHD-GMoRK
אבל במדינת ישראל של 2009 , למרות שמשלמים 300 שח לחודש לחברות הלוין והכבלים , עדיין צופים באירוויזיון בערוץ 11 החינמי באיכות sd ירודה ובפורמט 4:3 .
אבל במדינת ישראל של 2009 , למרות שמשלמים 300 שח לחודש לחברות הלוין והכבלים , עדיין צופים באירוויזיון בערוץ 11 החינמי באיכות sd ירודה ובפורמט 4:3 .
guyezra כתב:2008 בוודאי זמין.
2009 עדיין לא......
RonenSh=djeuro=hagiRonenSh כתב:קיים שידור hd אפילו לאירוויזיון 2007 :
2009 עדיין לא.........
Maybe you will cease already to complain and complain
?!
Enough already, fed up already to hear your complaints
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15947
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ofercohen כתב:RonenSh=djeuro=hagiRonenSh כתב:קיים שידור hd אפילו לאירוויזיון 2007 :
2009 עדיין לא.........
Maybe you will cease already to complain and complain
?!
Enough already, fed up already to hear your complaints...
אם זה נכון, כנראה שמדובר במטורף!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
RonenSh תחרות האירווזיון אינה תחרות בין מדינות אלא תחרות בין רשתות שידור ואצלנו בארץ זה הערוץ הראשון ולו גם כל הזכויות על השידור.
אין לך סיבה לבוא בתלונות כנגד הוט או יס אם הוא בחר שלא לחלוק את הזכויות לשידור עם גורם אחר.
אין לך סיבה לבוא בתלונות כנגד הוט או יס אם הוא בחר שלא לחלוק את הזכויות לשידור עם גורם אחר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אז איך ברוב מדינות אירופה השידור הזה נקלט על ידי הערוצים הראשיים שלהם בhd כבר מ-2007 ? במילים אחרות , עד שערוץ הראשון שלנו לא ישדר ב-hd גם אנחנו לא נקבל את השידור הזה בhd ?
Catskinner כתב:RonenSh תחרות האירווזיון אינה תחרות בין מדינות אלא תחרות בין רשתות שידור ואצלנו בארץ זה הערוץ הראשון ולו גם כל הזכויות על השידור.
אין לך סיבה לבוא בתלונות כנגד הוט או יס אם הוא בחר שלא לחלוק את הזכויות לשידור עם גורם אחר....
די בוודאות, כן. האולימפיאדה היא היוצא מהכלל שמראה עד כמה הערוץ הראשון לא מוכן ולא אוהב לחלוק את הפנינים הבודדות שעוד נשארו לו עם גורמים אחרים.RonenSh כתב:אז איך ברוב מדינות אירופה השידור הזה נקלט על ידי הערוצים הראשיים שלהם בhd כבר מ-2007 ? במילים אחרות , עד שערוץ הראשון שלנו לא ישדר ב-hd גם אנחנו לא נקבל את השידור הזה בhd ?
Catskinner כתב:RonenSh תחרות האירווזיון אינה תחרות בין מדינות אלא תחרות בין רשתות שידור ואצלנו בארץ זה הערוץ הראשון ולו גם כל הזכויות על השידור.
אין לך סיבה לבוא בתלונות כנגד הוט או יס אם הוא בחר שלא לחלוק את הזכויות לשידור עם גורם אחר.......
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין לי מושג "איך זה" ביתר המדינות. בחרתי לציין רק את העובדות כפי שהן ואשאיר את הפרשנות לאחרים.RonenSh כתב:אז איך ברוב מדינות אירופה השידור הזה נקלט על ידי הערוצים הראשיים שלהם בhd כבר מ-2007 ? במילים אחרות , עד שערוץ הראשון שלנו לא ישדר ב-hd גם אנחנו לא נקבל את השידור הזה בhd ?
....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

RonenSh,
אני לא יודע על סמך מה אתה אומר שברוב מדינות אירופה זה משודר ב-HD.
התחרות שודרה ב-HD לראשונה ב-2007
ב-2008 זה שודר בשוודיה(SVT), בריטניה (BBC), ליטא ושוויץ.
מדובר במדינות שלרשת השידור שחברה ב-EBU יש ערוץ HD.
אני די בטוח שחוקית (לפי חוקי ה-EBU) אסור לערוץ 1 להעביר את זכויות השידור.
אצלנו הערוץ הראשון בקושי מתקיים וכמעט פושט רגל, לצערי ולכן אין לו תוכניות שדרוג ל-HD בשלב הזה.
זאת לא אשמת HOT/yes.
אני לא יודע על סמך מה אתה אומר שברוב מדינות אירופה זה משודר ב-HD.
התחרות שודרה ב-HD לראשונה ב-2007
ב-2008 זה שודר בשוודיה(SVT), בריטניה (BBC), ליטא ושוויץ.
מדובר במדינות שלרשת השידור שחברה ב-EBU יש ערוץ HD.
אני די בטוח שחוקית (לפי חוקי ה-EBU) אסור לערוץ 1 להעביר את זכויות השידור.
אצלנו הערוץ הראשון בקושי מתקיים וכמעט פושט רגל, לצערי ולכן אין לו תוכניות שדרוג ל-HD בשלב הזה.
זאת לא אשמת HOT/yes.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני לא חושב שיש בעיה לשדר את זה במקביל. כבר ראינו שידורי ספורט ששודרו במקביל גם בערוצים ממלכתיים מקומיים וגם ב-HD.
השאלה אם יש לזוועה הזו הצדקה לצפיה ב-HD ממילא...
השאלה אם יש לזוועה הזו הצדקה לצפיה ב-HD ממילא...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

עופר,
אתה נכנס פה לעניין של טעם.
אני לא קראתי להסרת ערוצי הספורט, למרות שמבחינתי מדובר בבזבוז רוחב פס עצום, בגלל שיש אנשים שמתעניינים בשידורים.
אני ועוד הרבה אנשים כן מתענינים בתחרות ואם יש הצדקה לערוץ כמו MTV אז יש ערך מוסף לשידור התחרות ב-HD.
בנוגע להעברת השידורים, אני בכלל לא בטוח שה-EBU מאשר לערוץ שאינו חבר לשדר את התחרות.
יש להם כללים מאד נוקשים.
גם שנה שעברה שהיה שיתוף פעולה בין רשות השידור לקשת, התחרות עצמה שודרה בערוץ 1 וקשת הסתפקו במתן חסויות לאירוע.
אתה נכנס פה לעניין של טעם.
אני לא קראתי להסרת ערוצי הספורט, למרות שמבחינתי מדובר בבזבוז רוחב פס עצום, בגלל שיש אנשים שמתעניינים בשידורים.
אני ועוד הרבה אנשים כן מתענינים בתחרות ואם יש הצדקה לערוץ כמו MTV אז יש ערך מוסף לשידור התחרות ב-HD.
בנוגע להעברת השידורים, אני בכלל לא בטוח שה-EBU מאשר לערוץ שאינו חבר לשדר את התחרות.
יש להם כללים מאד נוקשים.
גם שנה שעברה שהיה שיתוף פעולה בין רשות השידור לקשת, התחרות עצמה שודרה בערוץ 1 וקשת הסתפקו במתן חסויות לאירוע.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

http://www.doxtop.com/browse/2f86ba1d/e ... rules.aspx
section sevenלמי שבאמת מתעניין...
לפי הבנתי אין אישור להעביר את השידור לערוץ שהוא לא 100% בבעלות הערוץ המשדר.
section sevenלמי שבאמת מתעניין...
לפי הבנתי אין אישור להעביר את השידור לערוץ שהוא לא 100% בבעלות הערוץ המשדר.