Splitfish FragFX V.2 - עכבר ל PS3
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73411
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
http://codebaboon.com/fragfx-v2-first-impressions
היום שמתי לב שהחברה ששיחררה את העכבר היחיד ל PS3 (למיטב ידיעתי, לא ראיתי שום מוצר דומה) שיחררו גירסה שנייה למוצר שאמורה לפתור כמה טענות שהיו ללקוחות בגירסה הראשונה. על פניו נראה שמי שאוהב לשחק משחקי "שוטרים" יהנה מאוד מהמוצר הזה אשר יאפשר שליטה קרובה מאוד לשליטה שיש כיום במחשב.אני לא חובב גדול של "שוטרים" אבל אני יודע שיש פה לא מעט כאלו - מה דעתכם?
היום שמתי לב שהחברה ששיחררה את העכבר היחיד ל PS3 (למיטב ידיעתי, לא ראיתי שום מוצר דומה) שיחררו גירסה שנייה למוצר שאמורה לפתור כמה טענות שהיו ללקוחות בגירסה הראשונה. על פניו נראה שמי שאוהב לשחק משחקי "שוטרים" יהנה מאוד מהמוצר הזה אשר יאפשר שליטה קרובה מאוד לשליטה שיש כיום במחשב.אני לא חובב גדול של "שוטרים" אבל אני יודע שיש פה לא מעט כאלו - מה דעתכם?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אפשר BT, לא USB (זה מצריך דרייבר בניגוד ל BT) - אתה לא מקבל את כל אופציות השליטה שיש שם (איך תזוז קדימה ואחורה למשל?). תסתכל על הווידאו בלינק שצירפתי למטה ותבין.
מצאתי סקירה על המוצר:
http://www.crunchgear.com/2009/04/20/re ... ontroller/
מצאתי סקירה על המוצר:
http://www.crunchgear.com/2009/04/20/re ... ontroller/
בתור מכור לשוטרים אני אומר לכם שזה מכשיר מטורף!!!
שיחקתי בזה וזה פשוט לא יאומן , זה כל כך מטורף שלמעשה בטורנירים של גיימרים וברוב המקומות באינטרנט מעיפים את מי שמשתמש בזה....
אבל יש לזה חיסרון אחד (גדול מאוד) - זה לא אלחוטי
שיחקתי בזה וזה פשוט לא יאומן , זה כל כך מטורף שלמעשה בטורנירים של גיימרים וברוב המקומות באינטרנט מעיפים את מי שמשתמש בזה....
אבל יש לזה חיסרון אחד (גדול מאוד) - זה לא אלחוטי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

ה PS3 מקבל כל סט בלוטוט שהוא למיטב ידיעתי ככה שכבר היום אתה יכול לחבר "מקלדת ועכבר"Itay_Pollak כתב:יום יבוא ונחבר מקלדת ועכבר ונהנה כמו שצריך...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אפא שיחקת בזה ולכמה זמן? האם זה מצדיק את ה 80 דולר?אוריאל כתב:בתור מכור לשוטרים אני אומר לכם שזה מכשיר מטורף!!!
אבל יש לזה חיסרון אחד (גדול מאוד) - זה לא אלחוטי...
אצל חבר . מי שאוהב שוטרים שווה לו את ה80$ . זה מדהים.
ביד שמאל יש לך סטיק ששולט על התזוזה שמאלה וימינה ויש בו גם את המקשים l1 ו l2
ביד ימין עכבר (בתכלס מחליף את אנלוג ימין) שהכפתורים שלו הם r2 ו r1 ובצד שלו יש את כפתורי הפעולה (איקס עיגול ריבוע משולש)
זה נותן לך אפשרות דיוק מטורפת , אבל לא קריטי למי שלא משחק ברשת.
מי שאוהב לשחק ברשת חייב חייב את הדבר הזה , אני שבוע הבא לדעתי מזמין אותו.
לי קרה המון פעמים (המון המון) ששיחקתי (בעיקר בcod4) באינטרנט ונפגשתי עם שחקן ואני מרסס אותו איזה שעה והוא תוך שניה דופק לי כדור בראש
תוך כדי ריצה (הוא אפילו לא עוצר כדי להלחם איתי) ולא הבנתי למה זה (ובוא נגיד שגם אחד מהשלטים שלי שנשברו מהתקף העצבים שלי לא הבין למה) עד שראיתי שיש את העכבר הזה . . .
מה שכן , באף טורניר של קלאנים רציניים לא נותנים להשתמש בזה.
אבל זה ממש ממש כיף , עד עכשיו לא הזמנתי כי לא יצא אלחוטי וקיוויתי שהם יוציאו בעקבות ההצלחה של זה , עכשיו אני כבר מתייאש מהם.לא נראה לי שיהיה אלחוטי בזמן הקרוב
ביד שמאל יש לך סטיק ששולט על התזוזה שמאלה וימינה ויש בו גם את המקשים l1 ו l2
ביד ימין עכבר (בתכלס מחליף את אנלוג ימין) שהכפתורים שלו הם r2 ו r1 ובצד שלו יש את כפתורי הפעולה (איקס עיגול ריבוע משולש)
זה נותן לך אפשרות דיוק מטורפת , אבל לא קריטי למי שלא משחק ברשת.
מי שאוהב לשחק ברשת חייב חייב את הדבר הזה , אני שבוע הבא לדעתי מזמין אותו.
לי קרה המון פעמים (המון המון) ששיחקתי (בעיקר בcod4) באינטרנט ונפגשתי עם שחקן ואני מרסס אותו איזה שעה והוא תוך שניה דופק לי כדור בראש
תוך כדי ריצה (הוא אפילו לא עוצר כדי להלחם איתי) ולא הבנתי למה זה (ובוא נגיד שגם אחד מהשלטים שלי שנשברו מהתקף העצבים שלי לא הבין למה) עד שראיתי שיש את העכבר הזה . . .
מה שכן , באף טורניר של קלאנים רציניים לא נותנים להשתמש בזה.
אבל זה ממש ממש כיף , עד עכשיו לא הזמנתי כי לא יצא אלחוטי וקיוויתי שהם יוציאו בעקבות ההצלחה של זה , עכשיו אני כבר מתייאש מהם.לא נראה לי שיהיה אלחוטי בזמן הקרוב
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
הכל תלוי במפתחים.
לידיעתכם ב-UT3
ניתן גם ניתן לחבר מקלדת ועכבר לפליסטיישן ולשחק בדיוק כמו במחשב.
אם המפתחים ירצו בכל השוטרים גם שם יהיו עכבר ומקלדת.
לידיעתכם ב-UT3
ניתן גם ניתן לחבר מקלדת ועכבר לפליסטיישן ולשחק בדיוק כמו במחשב.
אם המפתחים ירצו בכל השוטרים גם שם יהיו עכבר ומקלדת.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אוריאל - אם אתה קונה את זה תעדכן אותי, אני אשמח להתנסות בזה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עקרונית כן, העכבר פשוט מחליף את הסטיק הימני, לא משנה באיזה משחק משחקים. השאלה היא אם אפשר להגדיר שהוא יחליף את הסטיק השמאלי, כי לפחות ב Red Alert, הוא הסטיק שמשמש כמו העכבר, והימני מסובב את המצלמה או משהו כזה.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
יקירי ז'אנר האסטרטגיה שייך ל-PC ותו לא!atb כתב:זה גם מתאים למשחקי אסטרטגיה בסוני?...
אל תעשו לעצמכם את העוול הזה.