רסיברים של ימהה
עזוב אותך באמא'שך...
לך תקשיב להם מול כל DENON ו-MARANTZ ותבין שהם לא שווים את הכסף.
צר לי על הנחרצות, אבל זו האמת (מניסיוני ולדעת רבים...).
בהצלחה.
בהצלחה.
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה לא נכון שדנון נשמע יותר יפה מיאממה או מרנץ. לפני שקניתי מגבר אני האזנתי לכמה דוקא את הימאאה עד 1700 שקל אהבתי הכי הרבה הדגם 357 מדובר. הוא נשמע לי הכי טוב עם הוורפידל לפני שרכשיתי אותם .כאשר השוואנו אני ומשפחתי שאזנו לדיסק דיויד של eagles ביאמה הצליל היה הכי נקי ומלטף לכן לקחתי את הימאה מה שאני ממליץ זה שתלך לפי אוזנייך כל אחד והטעם שלו
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
OmriAtiya,שמע,אם התקציב שלך מוגבל? והמטרה שלך היא קולנוע ביתי?
אז לך על הזול יותר.{350} לא תרגיש הבדלים ביניהם. בהצלחה.
עופר.
=============================
אז לך על הזול יותר.{350} לא תרגיש הבדלים ביניהם. בהצלחה.
עופר.
=============================
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
OmriAtiya בו נעשה קצת סדר בבלאגן.
1- ל - ימהה יש מוצרים מעולים תלוי כמה אתה רוצה להשקיע...
2- כל רסיבר נותן את מה שמיחד אותו {אחד יותר חם ,יותר משוכלל, מעוצב לטעמך}
3- אין כאן שאלה של טוב או לא טוב ברמות האלה זה עיניין של טעם
לדוגמא המרנץ הוא מאוד מוסיקלי לכן מי שרוצה מוסיקה ופחות קולנוע הוא התשובה הטובה ביותר.
הדנון הוא משווק כרסיבר הטוב בעולם {ואין לי ספק שהוא רסיבר מצויין } אבל אני מכיר הרבה שיחלקו על זה שהוא הטוב בעולם... הדנון נותן תוצאה טובה הן במוסיקה והן בסרטים למרות שהמרנץ עולה עליו במוסיקה ויורד ממנו בסרטים
הימהה הוא רסיבר מצויין לקולנוע אבל ממש לא מוסיקלי { וזה לטעמי האישי} הוא טוב מהדנון בהרבה בסרטים אך יורד ממנו במוסיקה....
לסיכום:
ההעדפות שלך הן צריכות לנבוע משמיעה של כמה וכמה סוגי רסיברים ולא משני דגמים של אותו הרסיבר יכול להיות שתתאהב ברסיבר אחר ויכול להיות שתשאר עם הימהה אך חשוב מאוד לפתח איזה שהוא רפרנס של כמה רסיברים ואז להחליט...
בשורה תחתונה שלושתם טובים ...
בהצלחה!
1- ל - ימהה יש מוצרים מעולים תלוי כמה אתה רוצה להשקיע...
2- כל רסיבר נותן את מה שמיחד אותו {אחד יותר חם ,יותר משוכלל, מעוצב לטעמך}
3- אין כאן שאלה של טוב או לא טוב ברמות האלה זה עיניין של טעם
לדוגמא המרנץ הוא מאוד מוסיקלי לכן מי שרוצה מוסיקה ופחות קולנוע הוא התשובה הטובה ביותר.
הדנון הוא משווק כרסיבר הטוב בעולם {ואין לי ספק שהוא רסיבר מצויין } אבל אני מכיר הרבה שיחלקו על זה שהוא הטוב בעולם... הדנון נותן תוצאה טובה הן במוסיקה והן בסרטים למרות שהמרנץ עולה עליו במוסיקה ויורד ממנו בסרטים
הימהה הוא רסיבר מצויין לקולנוע אבל ממש לא מוסיקלי { וזה לטעמי האישי} הוא טוב מהדנון בהרבה בסרטים אך יורד ממנו במוסיקה....
לסיכום:
ההעדפות שלך הן צריכות לנבוע משמיעה של כמה וכמה סוגי רסיברים ולא משני דגמים של אותו הרסיבר יכול להיות שתתאהב ברסיבר אחר ויכול להיות שתשאר עם הימהה אך חשוב מאוד לפתח איזה שהוא רפרנס של כמה רסיברים ואז להחליט...
בשורה תחתונה שלושתם טובים ...
בהצלחה!
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
e 60 כתבת שטויות אבל לא חשוב כמי שיש לו את הימהה 650 .דווקא אני הייתי מציע לו מגבר של פיוניר ובמחיר שהוא רוצה יש לו את הפיוניר 512 שהם לדעתי עולים על המרנץ ותלוי באיזה דגמים של הפיוניר מול הדנון זה כמו שתגיד הדנון 3805 יותר טוב מפיוניר 814 בהשוואה ביניהם זה נכון אבל לא מול הפיוניר ax5 .עומרי ? אם אתה רוצה ימהה אז לא 450[ ביקורת לא טובה ]ולמרות שיש לי ימהה 650 ורמקולים וורפידייל דימונד 8 אני לא יודע מאיפה הבאתם את זה שימהה טוב אם וורפיידייל ולהפך אם היה לי כסף הייתי קונה רמקולים של דאלי או דיפניטיב טכנולג'י
אהלן עומרי,OmriAtiya כתב:אז בבקשה תעזרו לי את מה אני ייקנה בתקציב של 1500 ש''ח?
ובבקשה אל תגידו תילך תשמע בחנות ותחליט..
אני רוצה לראות את הדעות שלכם.
תודה עומרי....
אני דווקא כן אגיד לך--לך לחנות,תשמע ותחליט.
ההחלטה היא בסופו של דבר בידיך ואתה תחליט מה טעמך האישי על הידע שתצבור במשך הזמן כשתטייל בחנויות:רק כך לומדים.
***הבהרה***
לדעתי אין כזה דבר מגבר לקולנוע ביתי בלבד, שהרי מספיק שהוא יהיה מחובר לממיר YES/HOT כדי להופכו למקור מוסיקלי. מה גם שהאיש טוען שהוא יהיה מחובר למחשב. ולכן, איך אפשר להעלות על הדעת מכשיר שאמנם ידוע לגביו שהוא מצטיין יותר בקולנוע ביתי, אבל שבאותה נשימה נכשל במוזיקה??? מכשיר שנכשל במוזיקה לא צריך להיות מחובר למחשב, אלא ל-DVD בלבד...
ושוב, סליחה מכל בעלי דגמים אלו על הנחרצות, פשוט עדיין לא התאוששתי מחוויה של שמיעת רסיבר YAMAHA RXV-557 שעולה 3K, אבל במוסיקה נשמע כמו PROSOUND.
ושוב, סליחה מכל בעלי דגמים אלו על הנחרצות, פשוט עדיין לא התאוששתי מחוויה של שמיעת רסיבר YAMAHA RXV-557 שעולה 3K, אבל במוסיקה נשמע כמו PROSOUND.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
e60 היקר!
מעניין אותי להבין איזה פרוספקטים אתה קורא ובאיזה שפה...
התשובות שלך נחרצות מידי ולא כל כך נכונות...
אני יכול באותה נשימה להשמיע לך ימהה z9 ואז נראה כמה אתה מעריץ של פרוסאונד..
איפה שמעת ימהה שנשמע כמו פרוסאונד??
אני חייב לשמוע את זה באזניים שלי לשם השוואה...
נ.ב
לי אין ימהה יש לי רוטל כך שאין כאן ניגוד אינטרסים...
מעניין אותי להבין איזה פרוספקטים אתה קורא ובאיזה שפה...
התשובות שלך נחרצות מידי ולא כל כך נכונות...
אני יכול באותה נשימה להשמיע לך ימהה z9 ואז נראה כמה אתה מעריץ של פרוסאונד..
איפה שמעת ימהה שנשמע כמו פרוסאונד??
אני חייב לשמוע את זה באזניים שלי לשם השוואה...
נ.ב
לי אין ימהה יש לי רוטל כך שאין כאן ניגוד אינטרסים...
Re: עזוב אותך באמא'שך...
אני חושב שקצת נסחפת. הרסיברים החדשים (357- 757) של ימאהה לא רעים בכלל ואולי היחידים שנותנים פייט לדנון.E60B5 כתב:לך תקשיב להם מול כל DENON ו-MARANTZ ותבין שהם לא שווים את הכסף.
בהצלחה....
תומר
על RXV450,מהמכרז של OLSALE ב-1449 ש"ח לפני הובלה ב-12 תשלומים,OmriAtiya כתב:שלום אני מעוניין לקנות רסיבר של ימהה...
על מה אתם ממליצים לי?
rxv 350 או rxv450?...
3 שנים אחריות ע"י אס.ג'י אלקטרוניקה – נציגת Yamaha בישראל.
כל מה שאתה רואה ב-ZAP במחירים של 1500 ש"ח הם של יבוא מקביל(ראפ בעיקר).
http://www.olsale.co.il/olsale/Descript ... roduct=1&=
נ.ב. עד לפני שבועיים היה אפשר לזכות בסביבות 1200-1300 ש"ח,כאשר המכרזים נפתחו ב-1 ש"ח