בקשת עזרה מכל בעלי סמסונג A650

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mishoo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

מכיוון שרכשתי טלוויזיה כזו וגיליתי בעיה שאני חושב שהיא סידרתית, אני מבקש את עזרת כל משתתפי הפורום שיש ברשותם את הדגם הנ"ל להגיב ולידע את אותם אנשים שהבעיה קיימת אצלם, מה המצב אצלכם.

זה מאד חשוב, כיוון שככל שיותר אנשים ידוחו על הבעיה, כך תהיה ההתייחסות אליה מצד היבואן יותר רצינית וזה יחייב אותם להתייחס אליה ברצינות.

נא לקרוא את הפוסט הנ"ל: http://www.hometheater.co.il/vt84282.

mishoo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

תודה לכולכם, באמת.

כל הכבוד על הפירגון והעזרה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

ניסית לעשות מה שמציעים בשרשור ?
פנית לספק ?
כדאי קודם כל לפנות או לנסות לקבל תשובה, אם התשובה היא ברמה שאינה לרוחך, אתה יכול לתעד כל מהלך ולעדכן את חברי הפורום, אז יעלו עוד אנשים ואז תוכל לקדם את המטרה שלך.
Vocare Ad Regnum

mishoo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

פניתי ליבואן וגם הזמנתי טכנאי. העניין הוא שרציתי לדעת כמה הבעיה נפוצה כדי שהטכנאי לא יוכל למרוח אותי כמו שהם כבר ניסו לעשות כשהתקשרתי אליהם.

אני רק מעוניין לדעת בשלב הראשון אם לעוד אנשים שיש להם את אותו דגם יש את אותה בעיה. זה הכל. סה"כ זה לטובת כולנו.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

אתה לא טיפש - תקשיב לטכנאי, אם מה שהוא אומר עומד בסתירה מוחלטת למה שאתה מכיר ורואה התשובה די פשוטה. לגבי נפוצות הבעיה, למיטב הבנתי היא די קשורה למקור השידור, לא בטוח שכולם יראו את אותה הבעיה...
לגבי תגובת מוקד הקריאות - הגבתי על זה בשרשור אחר, הם נמדדים לפי זמני תגובות (לפחות מי שאני עובד איתו בחו"ל) ולפעמים התשובות שלהם נובעות מרצון לתקתק לקוחות ולאו דווקא לענות עד הסוף, קח בחשבון שניסו לנער אותך, זה לא אומר שכל החברה ככה, ייתכן והטכנאי יסכים או ישכיל לתת פתרון.
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”